As vrea sa stiu by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 03-04-2009 As vrea sa stiu daca va mai exista pe acest forum vreo sectiune care sa scape de seriale si de "vartejuri"?
In ultima vreme ma simt ca si cum as fi piedut ceva. Poate chiar am pierdut.
Multumesc, Mariei pentru femeia harfa si Nicoletei pentru dragalasa sirena.
Replica: Letitia draga, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 03-04-2009 Chiar te rog sa iei initativa si sa ne uimesti. Stiu ca mai rarut, este mai dragut. Ca si ochii care nu se vad, se uita.
Tu ce alegi?
P.S. Imaginea chiar nu are nimic a face cu ceea ce ai scris. In alternativa, vine primavara si hai sa vorbim despre motociclete. Ce zici? Eu imi schimb casca, tu?
Replica: Letitia, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 03-04-2009
Oare se simte un repros in vorbele tale?
Oare episoadele au aparut de ieri, de azi?
Fiecare face cate un serial tocmai pentru a imparti bucuria fiecarui punct, fiecarei ate cu celelalte fete indragostite de goblen, indragostite de frumos.
Oare este corect sa venim sa aruncam vorbe care chiar dor, da dor si doar atat.
De ce sa nu ne cream noi un univers al nostru, un univers in care stim sa spunem o vorba buna atunci cand trebuie, un univers cu ceva "joaca", un univers cu episoade si "vartejuri".
Un gand bune pentru tine.
Replica: Imaginea, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 03-04-2009 o voiam un inger Mai. Ma gandeam ca v-ar fi placut si voua, dar acum nu mai stiu.
Pentru ce trebuie sa va uimesc? Nu mi-am propus asta. Este tentanta propunerea ta, Maria si daca ne indreptam spre asa ceva...
Replica: Letitia, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 03-04-2009 noua ne place gradina asa cum este si cu vartej si fara. Se pare ca sunt pareri pro si contra, dar si asa cred ca ar trebui sa pastram totusi un respect pentru munca fiecaruia si sa ne apreciem asa cum suntem.
Replica: Letitia, by Anca Lungoci (376 mesaje), la 03-04-2009 nu te supara. Elena, nu te supara. Fiecare aveti zona voastre de... influenta!
Pupici la amandoua.
Replica: Anca, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 03-04-2009 nu m-am suparat, m-am simtit vizata cand a spus de vartejuri. Intr-o alta postare a Letitiei, spunea ca nu vrea ca imaginile postate de ea sa fie prelucrate, i-am respectat dorinta si acum ea acum se leaga de indiciul cu vartej. Oare este corect?
Replica: Nu am nimic, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 03-04-2009 impotriva serialelor si a vartejurilor, dar astazi cand am deschis calculatorul si ma asteptam intr-un anume topic sa vad o floare, am primit ca o palma, o imagine `prelucrata`. Poate ca este corect, dar pentru a evita astfel de lucruri m-am hotarat sa intreb. Unde este aici lipsa de respect?
Replica: Letitia, by Anca Lungoci (376 mesaje), la 03-04-2009 este o Gargarita Blue, o romantica iremediabila, iar tu esti o Gargarita-din-Nori, o irepetabila jucausa vesela si pusa pe sotii. Sunteti diferite si cred ca toate suntem diferite.
Dar asta nu inseamna ca nu sunt unite asa cum spui tu.
Si eu sunt de acord cu serialele. De unde inveti mai bine decat din experimentele celorlalte? Iar in ceea ce priveste concursul, imi stii parerea.
Letitia, cu scuze, dar si eu sunt o jucausa ca si Elena. Asta nu ma impiedica sa iti spun ca m-am indragostit de Mai. Ce ma fac? Femeie maritata, ce sunt eu!
Maria, n-am prea priceput ce ai vrut sa spui, dar plimbare cu motocicleta nu mai fac eu in viata mea. O data imi este de ajuns. Cinci zile de spitalizare pentru o inflamatie a spatelui ce m-a intepenit. Tipam de durere cand ma intorceam de pe o parte pe alta. Mai bine ca Minerva. La pas prin primavara sau la tara...
Replica: Letitia, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 03-04-2009 in ce tipic anume? Este un simplu joc.
Am primit ca o palma, o imagine prelucrata. Cine ti-a dat palma? Imaginea? Unde vad eu lipsa de respect? Uite in postarea ta.
Oare nu mai exista nimic pe acest forum decat imaginile mele prelucrate? De ce sa ne pierdem in probleme si in suferinta, de ce sa nu uitam macar pentru doua minute de greutati? Stii ca pentru mine si cred ca si pentru alte fete, acest loc este o "evadare"?
Anca, care este parerea ta despre concurs? De ce nu iti spui parerea la topicul despre concurs?
Replica: Fara by olteanu rodica (1159 mesaje), la 03-04-2009 seriale care mai este rostul nostru aici?
Cum mai impartasim una, alteia dragostea pentru goblen sau sa ne laudam cu ce lucreaza fiecare?
Replica: Este o discutie fara sens. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 03-04-2009 Anca, esti o dulce, dar ce legatura are maritisul cu ingerul lunii Mai?
Sper ca imaginea postata de mine cu Mai sa aduca parfum de liliac pentru gargaritele ce iubesc aceasta floare si luna Mai. (Oare a ajuns si la Stefania?)
Sa va spun ca la noi sunt 21 de grade, este soare, a inflorit forsitia si canta pasarile ca-ntr-un vis.
Replica: Letitia, by Anca Lungoci (376 mesaje), la 03-04-2009 asa zburd eu in metafore si fac glume pe seama vietii. Viata este prea scurta ca sa o iau in serios. Ideea este ca eu m-as cam marita cu Mai! Este minunat.
Parfumul de la tine, a ajuns la mine. Multumesc mult.
Stefania, unde esti sa iti vezi ingerul florilor tale preferate?
Replica: Letitia, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 03-04-2009
este fara sens de la inceput pentru ca eu nu lucrez
Femeia harfa si nici Nicoleta nu lucreaza
Dragalasa sirena si stiind foarte bine (esti o cunoscatoare a modelelor de goblen), - a fost totul ironic, ironie care nu mi-a placut si nu stiu de ce sa nu o spun.
Asa cum tu ai spus parerea ta, eu am spus-o pe a mea. Iar serialele au un topic separat unde daca nu sunt pe gustul tau, nu vad de ce sa te indispui si sa le vizitezi. Pana la urma lumea este frumoasa pentru ca este variata, daca nu, ce plictiseala ar fi.
Replica: Letitia by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 03-04-2009 discutie fara sens, care aduce neplaceri...
Replica: Draga Maria, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 03-04-2009
nu inteleg de ce ti s-a parut ironie. Daca nu ma inseala pe mine memoria, cele doua modele au fost aduse de voi pe forum si gratie echipei TTT sunt prelucrate in goblen, dar poate ca ma insel.
Cat despre ce lucrati voi, este alegerea voastra.
Replica: Letita, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 03-04-2009
Cat despre ce lucrati voi, este alegerea voastra. Noi lucram modele TTT, modele ce ne plac. Normal ca este alergerea noastra, nimeni nu ne impune ce modele sa lucram. De ce sa nu ne bucuram de pasiunea noastra comuna si sa lasam ironiile deoparte, sa fim ce eram si inainte?
Replica: Elena, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 03-04-2009 raspunsul meu era pentru Maria.
Replica: As by Bica Nistor (1427 mesaje), la 03-04-2009 vrea sa stiu ce pluteste in aer de nu va amintiti ca cele doua modele au fost aduse de fetele indicate de Letitia?
As vrea sa stiu de ce nu putem sa ne canalizam energiile sa admiram ce a adus Letitia, aici?
As vrea sa stiu de ce nu putem admira energia unui copil minunat, numit Elena care, impreuna cu Raluca au facut primul concurs complet?
Va intreb asta pentru ca in seara aceasta am vazut cum s-au stins sub ochii mei doua suflete, la unison. Doi copii! Mi-am zis ca sunt cea mai fericita de pe pamant. Sunt sanatoasa, iar maine dimineata ma voi scula din nou vesela, in ganguritul Mariucai mele si in parfum de primavara.
Anca, ai dreptate.
Replica: Bica, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 03-04-2009 asteptam cuvintele tale. Acum mi-a mai trecut.
Replica: Anca, by Floare de colt (144 mesaje), la 03-04-2009 si Letitia si eu m-as marita cu Mai. L-as lua in casa mea si i-as creste punct cu punct, florile de liliac si trandafirasii din coronita. Si, daca as avea puterea sa mai lucrez goblen, da, as face un serial. Si, da, as face si un vartej cu imaginea mea ca sa vad daca toate gargaritele il iubesc pe Mai.
Stiu ca o sa ma intrebati de ce nu lucrez goblen. Am muschii, inclusiv cei de la maini, atrofiati datorita unei boli. Boala avanseaza si in curand imi va lua si posibilitatea de a mai scrie la computer.
Bucurati-va ca puteti sa aduceti imagini si versuri frumoase, admirati frumusetea lor, faceti seriale, dar si concursuri.
Cand nici un muschi nu va vrea sa sa se miste pe mine, o sa rog din priviri computerul sa se deschida la forumul acesta ca sa va citesc armonia.
Daca indrazniti sa ma compatimiti sau sa ma incurajati, jur ca nu sunteti gargarite.
eplica: Ce by Milos Cosmina Elena (688 mesaje), la 03-04-2009 reprezinta a doua imagine din topic?
Replica: Floare de colt, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 03-04-2009 sunt gargarita cum esti si tu. Nu te compatimesc, doar iti multumesc pentru cuvintele tale.
Replica: Ai lucrat by Bica Nistor (1427 mesaje), la 03-04-2009 vreun goblen, Floare de colt? Stiu ca ai dorit sa te tratezi de suferinta pierderii sotului cu un goblen. Ai scris, undeva cu ce goblen te tratai, dar imi cer scuze, nu mai stiu care.
Replica: Bica, by Floare de colt (144 mesaje), la 03-04-2009 am incercat, dar nu am reusit. Este A
proape de cer pe care l-am inceput anul trecut.
P.S. Nu incerca sa faci terapie cu mine pentru ca nu pot sa iti raspund mereu si este un efort sa scriu.
Sunt gargarita cum esti si tu.
Multumesc.
Replica: Floare de colt by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 03-04-2009 Toate suntem aici gargarite si avem terapia noastra: forumul, goblenul.
Pupici multi de la mine si Pitic.
Replica: Cosmina, este o floare, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 03-04-2009 in maniera cubista. Este o lucrare frumoasa pentru cine apreciaza genul acesta de arta; pe mine ma depaseste. Eu prefer frumusetea lucrurilor simple.
Floare de colt, ma bucur sa impart cu tine frumusetea clipei, chiar daca acum este o furtuna intr-un pahar cu apa.
Bica, in aer pluteste doar primavara.
Replica: Floare de colt, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 03-04-2009 ne-ai facut un dus rece la toate si ne-ai adus cu picioarele pe pamant.
Replica: Daca tot este vorba de dus, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 05-04-2009 pentru mine dusul rece a venit de la Rodica. Si totusi nu pot sa nu ma intreb? Oare?
Replica: Oare, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 05-04-2009 ce, Letitia? Eu mi-am spus doar parerea printr-o intrebare. Vad ca nimeni nu mi-a raspuns. Repet, care este rostul nostru pe un forum de goblene? Si sa-mi raspund singura: sa lucram goblene, sa aratam si altora, sa ne bucuram impreuna cand pe o panza goala prind viata modelele noastre. In rest, nu discut daca altul a fost sensul.
Raza de soare va pupa pe toate si va doreste o duminica placuta.
Replica: Rodica, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 05-04-2009 scumpa mea eu mi-am spus parerea si chiar asa am intrebat si eu.
Letitia, oare am atat de multe vartejuri pe forumul acesta incat au inceput sa deranjeze?
Un gand bun pentru tine.
Replica: Sa nu radeti, by Milos Cosmina Elena (688 mesaje), la 08-04-2009 dar mi s-a parut ca seamana cu un cocos sau gaina stilizat/a.
Ce le am cu astea!
Replica: Nu rad, by Flori M (373 mesaje), la 09-04-2009 Cosmina. Ca si eu, la fel am crezut!