|
Sunt OM, by camelia constantin (65 mesaje), la 24-10-2007 Sunt atat de puternica, cate prietene am. Ceea ce urmeaza e pentru tine!
De ce oare facem petreceri intre noi inainte de a ne marita, inainte de a avea un copil, de ziua nasterii, sau cand ne pensionam? Ce s-ar face multe dintre noi fara surori, confidente, prietene de cumparaturi, de luat masa, de calatorie? Haideti sa ne sarbatorim una pe alta de dragul nostru! Intotdeauna va fi O alta mai frumoasa ca tine. Una mai desteapta. Cu o casa mai mare. Cu o masina mai scumpa. Cu copii mai buni la scoala. Cu soti ce repara mai multe in casa.
Asa ca, nu-ti mai bate capul, iubeste-te pe tine, accepta-ti circumstantele. Gandeste-te: - Cea mai frumoasa femeie din lume poate avea o inima impietrita. - Iar cea mai bogata femeie are masina, casa, haine, dar este singura. Si vorba spune: Si unde dragoste nu e, nimic nu e.
Asa ca, inca o data, iubeste-te. Accepta cine esti. Priveste-te in oglinda dimineata cu un zambet si spune: - Dumnezeu m-a binecuvantat, asa ca nu-mi permit sa fiu stresata. Si m-am saturat sa fiu dezamagita. -Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample. Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii.
Pentru lumea larga, tu esti doar o singura persoana, dar tu poti insemna o intreaga lume pentru cineva anume.
Replica: Este cool mesajul de mai jos (sau de mai sus?), by Alice Popa (236 mesaje), la 24-10-2007
l-am mai citit de nu stiu cate ori si tot de atatea ori mi-am propus sa fiu altfel. Sa fiu o entitate deosebita, sa ma iubesc bla-bla. Cel mai ades descopar ca sunt un robot in mana altora. Este greu sa te scuturi la varsta mea de angoasele ce te urmeaza. Am urmarit traiectoria Roboticai pentru ca ma regasesc mult in ceea ce scrie ea. De cand nu a mai intrat Robotica pe forum? Este o femeie matura care stie ce vrea si are o experienta in spate. Si, totusi - ramane o robotica ca atatea altele prinsa intr-un vartej.

Replica: Doamnelor, by Adina Jigaranu (165 mesaje), la 25-10-2007
aveti prea mult timp liber. Filozofatul nu e pentru oricine. Pun pariu ca pe acolo pe undeva sunt niste vase de spalat.

Replica: Ce ai scris tu, Adina este ca in bancul: by Marian Topala (535 mesaje), la 25-10-2007
- De ce este bine sa mearga soacra la vot? - Ca sa se obisnuiasca cu urna. Am o intrebare: tu razi vreodata? P.S. Doamnele nu spala vasele! La noi le spala pisica! Si cum sunt de unica folosinta le aruncam la... caini! Cu mancare!
Replica: De acord cu tine, Marian by Vasiliu Letitia (1483 mesaje), la 25-10-2007

Replica: Am invatat by Zoica Maniu (230 mesaje), la 26-10-2007
Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua.
Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca. Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita. Restul depinde de ceilalti. Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie, altora s-ar putea sa nu le pese. Am invatat ca dureaza ani sa castigi increderea si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi. Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata CI PE CINE AI. Am invatat ca te descurci si ti-e folosit farmecul circa 15 minute. Dupa accea, insa, ar fii bine sa stii ceva. Am invatat ca nu trebiue sa sa te compari cu ceea ce pot altii sa faca mai bine, ci conteaza ceea ce poti sa faci tu. Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor, ci conteaza ce pot sa fac eu pentru a rezolva. Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete. Am invatat ca trebue sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde; s-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi. Am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti. Am invatat ca eroii sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie, indiferent de consecinte. Am invatat ca sunt oameni care te iubesc, dar nu stiu s-o arate. Am invatat ca atunci cand sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparata, dar nu am dreptul sa fiu si rea. Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta. Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata. Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu, nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul. Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten oricum te va rani din cand in cand, iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta. Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii; cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti. Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea, dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii. Am invatat ca daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc. Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc. Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc si nu faptele sale. Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea ceva total diferit. Am invatat ca indiferent de consecinte cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung departe in viata. Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore de catre oameni care nici nu te cunosc. Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat, cand te striga un prieten vei putea gasi puterea de a-l ajuta. Am invatat ca scrisul ca si vorbitul, pot linisti durerile sufletesti. Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult iti sunt luati prea repede. Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile. Am invatat sa iubesc ca sa pot sa fiu iubit.

Replica: Primesc fiecare zi ca pe un dar si ca pe o provocare. by Vasiliu Letitia (1483 mesaje), la 26-10-2007
Florile sunt pentru tine Zoica.

Replica: Nu inteleg de ce-i asa de liniste. by Vasiliu Letitia (1483 mesaje), la 28-10-2007
Voi vedeti tepii sau florile?

Replica: As vrea si eu by camelia constantin (65 mesaje), la 29-10-2007
sa reusesc sa invat unde este linia aceea intre a-ti sustine parerile ferm, dar in acelasi timp a reusi sa nu ranesc pe nimeni. In fond si la urma urmei suntem atat de diferiti fiecare dintre noi, si poate tocmai asta ne face speciali pe fiecare in parte, dar este atat de greu sa alegi tot timpul cuvintele de mijloc sau poate sunt eu prea impulsiva?
Replica: Camelia, by Bica Nistor (1288 mesaje), la 29-10-2007
mie, personal, mi-a facut placere sa te intalnesc pe acest forum. Esti un om sensibil, sociabil si de astfel de fiinte avem nevoie in jurul nostru. Nu, nu te incarca cu caracterizari ce nu iti apartin. Faptul ca o persoana ca Adina si-a dovedit ranchiuna fata de tine (am observat ca Admina a sters ce a scris ea), faptul in sine demonstreaza doar caracterul ei: o persoana pe care viata a batut-o ades pentru ca nu a stiut si nici acum nu vrea sa invete ca viata este doar iubire. Ea se uraste si pe ea, din pacate. Ai observat ce intrebare i-a adresat Marian? Viata m-a invatat ca daruind iubire, am avut parte de iubire. Te astept cu drag, in continuare. Ai observat ce ecou au avut primele tale postari? Ai observat ca unii oameni emana frumusete? Tu esti unul din ei. Un trandafir frumos asa cum esti si tu.

Replica: Camelia, by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 29-10-2007
nu am citit mesajul sters, dar, nu ma indoiesc ca ai fost descumpanita. Este penibil, dar vezi de ce lasa Domnul si criminali si hoti si prosti pe pamant? Ca sa putem face diferenta! Vezi de ce avem doar un pumn de prieteni in viata? Pentru ca este greu sa gasesti oameni de calitate. Important pentru tine este faptul ca Gargaritele te indragesc. Si, vorba Letitiei: doar nu o sa numaram spini! Adina, ramai prietena noastra chiar daca ai avut o zi proasta. Mie imi sunt dragi astromeliile pentru gingasia lor, dar mai ales pentru puterea lor de supravietuire. Daca te aseman cu aceasta floare, ti-a trecut norul gri din fata ochilor?

Replica: Sterge praful, daca trebuie by Ileana Miroiu (807 mesaje), la 29-10-2007
Sterge praful, daca trebuie, dar oare n-ar fi mai bine Sa pictezi un tablou sau sa scrii o scrisoare, Sa coci o prajitura sau sa plantezi o samanta, Cantarind diferenta intre a vrea si a avea nevoie?
Sterge praful, daca trebuie, dar vezi ca nu prea e timp, Cand sunt rauri in care sa inoti si munti pe care sa te cateri, Muzica de ascultat si carti de citit, Prieteni de iubit si viata de trait. Sterge praful, daca trebuie, dar lumea e acolo, afara, Cu soarele in ochii tai, cu vantul prin parul tau, O fulguiala de zapada, o rapaiala de ploaie. Aceasta zi nu se va mai intoarce niciodata. Sterge praful, daca trebuie, dar tine bine minte: Batranetea va veni si ea nu e intotdeauna blanda. Iar cand va fi sa te duci, si va trebui sa te duci o data si-o data, Tu, chiar tu insuti, vei lasa in urma ta mult praf.
Replica: Viata este scurta by Lacramioara Popescu (283 mesaje), la 30-10-2007
Viata este scurta, incalca regulile si iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi din toata inima si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti. Camelia, Gargarita C - zambeste!
Replica: Nu te-ai nascut ca sa fii o expresie a altora, ci ca sa te exprimi tu insati pe lume. by Robotica TTT (243 mesaje), la 30-10-2007

Replica: In general, by camelia constantin (65 mesaje), la 30-10-2007
nu imi place sa ma cert, am invatat ca daca las sa treaca o noapte peste supararea mea imi este mai usor dupa aceea sa iert sau sa uit. Asa ca incerc sa trec peste multe lucruri spuse la suparare si sa o iau de la capat cat mai repede. In fond, din experienta vietii mi-am dat seama ca nu poti face planuri pentru o perioada mai lunga de timp, ca nu stii daca vei fi acolo ca sa le duci la indeplinire. Incerc sa imi traiesc viata mai mult sau mai putin la zi, sa muncesc cat pot, dar si sa profit de copilaria fetitei mele cat pot, copilarindu-ma si eu un pic, ca daca stau si ma gandesc nu stiu sau nu imi amintesc daca eu am facut castele din nisip, - a trecut atat de mult timp de atunci si pana la urma ea nu va fii copil toata viata, din pacate.
Placerile normale ale vietii, - o carte buna, un film, o iesire cu familia sau prietenii, orice ca sa nu intru in rutina (imi ruginesc genunchii daca stau prea mult timp) un sarut lung dat sotului cand ne intoarcem de la munca, cu toate ca lucram impreuna, incerc sa fac orice lucru sa fie o bucurie. La fel cum ai spus si tu, Zoica, incerc sa ma despart de cei dragi cu un zambet si cuvinte calde. Nu pot stii daca ii voi mai vedea. Incerc sa rad si sa fac pe altii sa rada, - pana la urma un zambet iti poate lumina ziua. Sunt om, ii iubesc pe ceilalti, dar ma iubesc si pe mine. Am luptat prea mult pentru ceea ce am si am pierdut prea multi pe acest drum ca sa nu apreciez. Am invatat sa iau ceea ce vreau de la viata, dar si sa dau celorlalti o farama din mine, daca nu pot da altceva.
Multumesc pentru flori, sunt superbe, iar pe mine ma incanta trandafirii.
Replica: Cred ca by angela draganoiu (438 mesaje), la 30-10-2007
nu trebuie sa luati in considerare rautatile unui om frustrat. Viata are intietate si trebuie traita din plin. Intr-un grup ca al nostru este firesc sa apara si astfel de persoane, dar important este sa le ignoram pe cit posibil si sa mergem inainte. Poate Monica ii blocheaza accesul atit ei cit altora la fel ca sa se pastreze atmosfera placuta. Camelia, trandafirii sint cele mai frumoase flori. Mie imi plac in mod deosebit.
Replica: Ce se intampla cu mine, by Vasiliu Letitia (1483 mesaje), la 30-10-2007
ce se intampla cu noi? Nu mai inteleg nimic. De ce s-a suparat Camelia cand ironia ne era adresata tuturor celor de pe acest forum? De ce sa i se blocheze accesul Adinei, - nu sunteti curioase ce are de spus? Nu credeti ca are intr-adevar ceva de spus din moment ce nu s-a limitat doar sa citeasca ce se scrie ci isi spune parerea? Poate ca nu totdeauna gasim cuvintele potrivite sau poate ca ceva ne-a determinat sa le alegem pe cele care taie ca un cutit bine ascutit. N-ati vrea s-o cunoastem? Noi toate iubim trandafirii, dar oare am uitat de cate ori ne-am intepat in spinii lor?

Replica: Nu este vorba de suparare by camelia constantin (65 mesaje), la 31-10-2007
Reactia mea a fost un raspuns al ultimei fraze scrise de Zoica (Am invatat) si cumva totul a schimbat perspectiva. Apoi am incercat sa ma prezint intr-un fel, dar am fost din nou gresit interpretata, sau poate nu m-am exprimat eu bine. O sa incep cu ceea ce ar fi trebuit sa incep cand am intrat prima oara: ma numesc Camelia Constantin (Cami), am aproape 28 de ani, casatorita de acum 7, am o fetita de 1 an si 8 luni - Lorelai Cristina, care este lumina ochilor mei. Lucrez ca receptionista intr-un hotel. Sunt o fire calma, poate prea calma. Imi place sa cos goblene, - am cateva zeci acasa si alte cateva le-am facut cadou; imi place sa citesc si sa ies cu prietenii. Nu prea ma incanta spalatul farfuriilor, dar sfarsitul de saptamana lucrez la curatenie in acelasi hotel asa ca portia mea de farfurii cred ca o am curatata pe viata. Pot sa fiu rautacioasa asa ca incerc sa evit sa intru in discutii interminabile, pentru ca ma cunosc destul de bine si stiu ca pot avea limba ascutita. Din pacate inca nu am invatat ceea ce spuneam mai devreme, limita intre a nu deranja, dar sa ramai tu insati. Fiecare are dreptul la o opinie, asa ca nu inteleg de ce si cine s-a suparat. Nu prea am timp liber, dar cel pe care il am incerc sa il folosesc in alte directii, nu sa ma ocup de curatenie. Pana la urma sunt jucarii prin toata casa, le strang si la jumatate de ora sunt din nou pe jos, asa ca... in parc, la soare, cat mai are putere. Imi place de voi, - sunteti un grup cald si aveti imagini superbe. Sper ca de data asta sa ma fii prezentat ca lumea ca sa nu mai fie loc pentru neintelegeri. Asa sunt eu, imi place sa imi traiesc viata, pentru mine si pentru ca cei care s-au dus stiu ca ar fi vrut sa o fac. Asa ca, daca vad ca se strang prea multe farfurii murdare, imi cumpar masina de spalat vase!
Replica: Gargarita C, by Oana Stancu (355 mesaje), la 31-10-2007
mie personal mi se pare Ok ce ai scris si nu te-am inteles gresit. Sa-ti traiasca micuta Lorelai. Asa ar fi trebuit sa o cheme si pe fetita mea... Daca mi se pare normal ca pe acest forum sa ne dam cu toti cu parerea, nu acelasi lucru pot sa il spun despre limbaj. Asa ca, referindu-ma strict la Adina si parafrazand o foarte cunoscuta persoana din Parlamentul Romaniei, spun: Ciocu mic, daca mai ai de gand sa vorbesti injurios! Eu nu intru pe un forum unde stiu ca o sa ma relaxez ca sa citesc porcariile scrise de tine. De refulati sunt satula si da, votez ca Admina sa ii suspende contul.

Replica: Peace, please! by Alice Popa (236 mesaje), la 31-10-2007
Sa aveti o zi speciala!

Replica: Va place ce vecin am? by camelia constantin (65 mesaje), la 31-10-2007

Replica: Ma bucur by camelia constantin (65 mesaje), la 31-10-2007
ca in sfarsit gasesc pe cineva careia ii place numele Lorelai. Adevarul este ca toti imi zic doar ca este neobisnuit, dar pe mama mea o incanta cand eram eu copil si a fost cumva ca o incercare de a-mi aminti de ea.
De cate ori ma intreaba cineva cum o cheama pe fetita imi amintesc de mama. Ea spune ca o cheama Lolou, - se vede ca ii vine mai usor, dar cu timpul cred ca ne vom intelege cumva. Daca nu, voi trebui sa invat eu chineza sau ce vorbeste ea, ca in majoritatea cazurilor nici nu stiu ce imi spune.
Mai spunem ca noi avem memorie buna cand stim cateva date de nastere sau numere de telefon, dar nu suntem capabili sa ne amintim prima limba pe care am vorbit-o.
Oana, imi pare rau pentru pierderea ta. Eu am pierdut patru sarcini inainte sa o am pe ea si stiu ca este foarte dur. Zambeste! Maine va fi mai bine!
Replica: Zambesc si eu Cami! by Tudorancea Rodica (250 mesaje), la 31-10-2007
Uite ce mi-a trimis o amica si ma grabesc sa va copii si voua pe forum. Ca sa zambim, evident!
Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca. Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat. Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele, cand, de fapt, sunt extraordinare. Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varful pomului.
Barbatii sunt precum un vin bun. Incep prin a fi struguri si depinde de femei daca reusesc sa stoarca toata pleava din ei pana cand acestia sa se transforme in ceva acceptabil pentru cina.
O femeie modeleaza un barbat din fiu in 20 de ani, in timp ce alta il prosteste in 20 de secunde.
Femeia si hainele se aleg la lumina zilei.
Curajul la barbati nu este asa de rar cum se crede, dovada cit de multi se insoara.
Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu.
Dragostea este oarba, dar casatoria ii reda vederea.
Este clar ca femeile sunt mai destepte decit barbatii. Ginditi-va: cel mai bun prieten al lor sunt diamantele; cel mai bun prieten al barbatilor este ciinele.
Sexul este pretul pe care femeile il platesc pentru casnicie. Casnicia este pretul pe care barbatii il platesc pentru sex.
O femeie poate sa tina un singur secret: virsta ei.
Numai fetele cuminti isi tin un jurnal. Fetele rele n-au timp.
Daca vrei ca sotia sa te asculte cind vorbesti, vorbeste cu alta femeie. O sa fie numai ochi si urechi.
Replica: Draga tizo, bine ai venit pe forum! by Camelia Jura (193 mesaje), la 01-11-2007
In plus, sa stii ca in adolescenta chiar invatasem o poezie cu Lorelai. Stiai ca Lorelai, conform folclor german/austriac (iarta-mi ignoranta), are un destin tragic? Eu zic ca fetita ta, sa aiba parte de toate binecuvantarile aduse de numele ei, Cristina (de la Christ). Va pup Gargaritelor!

Replica: A fi sau a nu fi copil by Adina Jigaranu (165 mesaje), la 02-11-2007
Mergeam pe stradă aşa cum se merge de obicei pe stradă: ingandurat, cu mainile adanc ingropate in buzunare, molfăind - lucru care enervează ingrozitor - chewing-gum-ul tipic american. Nu-mi păsa de nimeni şi de nimic, simplul act al mersului imi pare a fi o experienţă profund religioasă, o rugă adresată tăcerii şi liniştii interioare. Merg pe stradă de parcă m-aş ruga, aşa sunt eu, aşa ar trebui să fim cu toţii, cand avem norocul de a nu poseda roţi. Pe acelaşi trotuar, cu puţin inaintea mea, erau doi puşti, doi copii. Nu i-aş fi băgat in seamă dacă nu aş fi fost gata să mă impiedic de unul dintre ei care s-a oprit brusc. Am rămas tamp! Copilul se oprise brusc pentru că văzuse pe jos o banală bucată de LEMN. Fascinat, extaziat, fericit, mandru s-a intors spre celălalt - avand bucata aceea de lemn in mană şi i-a spus: -Da` să vezi ce camion fac eu din asta. Ii fac două găuri, ii pun două roţi şi-mi iese un camion grozav.
Lucrul ăsta m-a bantuit şi mă bantuie in continuare. Mă simt vinovat, ingrozitor de vinovat! Am ajuns atat de orb incat să nu văd că aceea nu este o bucată de lemn, ci un camion? Am ajuns atat de orb incat să nu văd că acela nu este un băţ, ci o mitralieră bestială? Am ajuns atat de orb incat să-mi pierd vremea examinand picioarele femeii aceleia, cand aş putea să-mi fac nişte hăţuri faine din părul ei? Ce-a păţit copilul din mine? Ce-au păţit copiii din noi toţi? Măcar o dată pe săptămană să incercăm să nu mergem pe stradă rugandu-ne ca oameni, să mergem rugandu-ne ca nişte copii! Vă rog, să facem lucrul acesta! Insă, nu uitaţi! Camion, mitralieră, hăţuri.. de Adrian Jigăranu
Replica: Da. Uitam luati in iuresul vietii sa mai fim copii! by Flori M (324 mesaje), la 03-11-2007
Constientizati ca singura data in viata cand ne place sa imbatranim este in copilarie? La mai putin de 10 ani, suntem asa de incantati de asta, incat gandim si in fractiuni de an. Cati ani ai? Am patru ani si jumatate! Nu vei spune niciodata ca ai 36 ani si jumatate. Da, dar ai patru ani si jumatate... Asta e diferenta! Ai ajuns adolescent, acum nu te mai pot opri. Sari de bunavoie la numarul urmator sau chiar putin mai departe. Cati ani ai? O sa am 16! Poate ca ai 13, dar vei avea 16! Si vine si cea mai grozava zi din viata ta... ai 18. Chiar si cuvintele suna ca o ceremonie: ai devenit major, ai 18 ani! Daa! Apoi, faci 30. Auuu, ce se intampla aici? Parca ai fi lapte batut! Ala se face si este numai bun de aruncat, nu mai este amuzant, te-ai acrit. Ce nu este in regula? Ce s-a schimbat? Ai DEVENIT major, FACI 30, MERGI PE 40. Auuu! Pune frana, o iei razna. Pana sa bagi de seama, AJUNGI de 50 si toate visele s-au spulberat. Dar, asteapta! IMPLINESTI 60. Nici tu nu credeai ca vei face si asta! Deci: DEVII major, FACI 30, MERGI pe 40, AJUNGI de 50 si IMPLINESTI 60. Asa viteza ai luat, incat ATINGI 70. Dupa asta este de pe o zi pe alta: astepti SA O DUCI PANA MIERCURI. In varsta de 80 ani, fiecare zi este un ciclu complet: O TII pana la pranz, AI PRINS si 4:30; AI AJUNS si seara asta. Si nu se opreste aici! In anii 90, o iei usurel inapoi: Abia am avut 92. Apoi se intampla cel mai straniu lucru: dupa 100, devii iar copil Am 100 si... jumatate! Va urez tuturor sa prindeti 100 si jumatate cu sanatate!
Replica: Vedeti de ce spun eu by camelia constantin (65 mesaje), la 05-11-2007
ca ar trebui sa ne bucuram mai mult de viata? Pana la urma mi se pare ca suntem atat de incarcati de grijile cotidiene incat uitam sa mai traim. Asa ca, bucurati-va de viata ca pe undeva cred ca a existat un motiv ca sa ne nastem. Chiar daca facem parte din generatia ceausista. distrati-va si traiti! Fiti copii din cand in cand, si nu va faceti griji daca va murdariti construind un palat din noroi. Sau hai sa alergam dupa un leopard salbatic (pisoiul vecinilor i se aseamana cel mai mult) iar cand am obosit sa ne asezam pe bordura sa impartim un pachet de biscuiti cu la fel de istovitul leopard. Eu am incercat asta acum 2 zile si pot spune ca nu mai am nevoie sa merg la aerobic. Tonifica muschii, eee?!
Nu stiu exact povestea lui Lorelai. Am gasit ceva despre Lorelei, apoi este si cartea lui Ionel Teodoreanu, cu acelasi nume, dar nu ma pot lauda ca am citit-o. Ce stiu este ca acest nume de fata este folosit in germana, engleza, norvegiana, suedeza si daneza. Sursa este "luren lei", - un nume germanic vechi insemnand "a sta la panda dupa o faleza." O legenda germanica spune ca Lorelei a fost o frumoasa sirena ce ispitea ambarcatiunile catre stancile ucigatoare ale raului Rhine, sau ceva de genul asta. Pana la urma sper doar sa fie sanatoasa, ca asa stiu ca le va putea face pe toate.
Replica: Lorelei by Bica Nistor (1288 mesaje), la 11-11-2007
Legenda spune ca Lorelei atragea marinarii cu cantecu-i de sirena si-i facea sa se inece pe tarmurile stancoase ale Rinului. Era modul ei de a se razbuna pentru ca iubitul ei pierise tot in Rin. Aceasta-i legenda, dar noi traim numai cu sperante si ganduri bune si ne bucuram de ,,leoparzi". Felicitari Camelia! Eu m-am bucurat astazi de o plimbare pe sub castanii ce-si leapada ultimele frunze.

Replica: Uite doua Lorelei! by Anisoara Nichita (234 mesaje), la 11-11-2007

Replica: Si uite un peisaj frumos. by camelia constantin (65 mesaje), la 12-11-2007

Replica: Sau acesta, by camelia constantin (65 mesaje), la 12-11-2007

Replica: Altul... by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 13-11-2007

Replica: Am sa ma bucur... by Anisoara Nichita (234 mesaje), la 14-11-2007
Nu mai las ca fiinta mea sa fie dusa de suvoiul nestavilit al gandurilor si emotiilor. Incepand de acum, las sa plece de la mine tot ce este stress, tensiune si ingrijorare, astfel incat sa ajung la armonie si calm interior. Am sa fac doar cate un lucru deodata si am sa caut sa ma bucur de fiecare clipa.

Replica: Super! by camelia constantin (65 mesaje), la 19-11-2007
Tine-o tot asa, ma incanta sa vad pe cineva optimist si plin de incredere in propriile forte. Am reusit sa imi dau seama ca aveam tendinta sa traiesc din amintiri si doar cu grija zilei de maine. Si cu prezentul ce fac, il las sa se transforme in trecut si apoi il regret? Cred ca nu. Asa ca... traieste pur si simplu, ca timpul este prea scurt!

Replica: Va place Toledo? by camelia constantin (65 mesaje), la 19-11-2007

Replica: Daca-i atat de fain la Toledo, by Ioana Manescu (142 mesaje), la 20-11-2007
hai sa mergem!

Replica: Putem sa-luam si pe el? by camelia constantin (65 mesaje), la 21-11-2007

Replica: Sau pe bebe speriat? by camelia constantin (65 mesaje), la 21-11-2007

Replica: Eu il iau pe cel mic si speriat, by Bica Nistor (1288 mesaje), la 22-11-2007
daca mi-l dai pe post de nepot!
Replica: Vrei un nepotel? by camelia constantin (65 mesaje), la 26-11-2007

Replica: Sau mai multi... by camelia constantin (65 mesaje), la 26-11-2007

Replica: Sau pe ei... by camelia constantin (65 mesaje), la 26-11-2007

Replica: Sau o nepotica, by Ionascu Alexandra (154 mesaje), la 28-11-2007
roscata si cam suparata?

Replica: Sau doi iepurasi, Bica? by Camelia Jura (193 mesaje), la 28-11-2007

Replica: Mergand pe strada, by Vasiliu Letitia (1483 mesaje), la 12-12-2007
m-am gandit ades la voi, Adina si Adrian Jigareanu. Poate mai cititi ce se scrie pe forum, poate nu, dar daca mai cititi as vrea sa va spun ca mie mi-ar placea sa va avem mai des in mijlocul nostru. Deseori ne mai dorim sa vedem lumea prin ochii de copil, nu neaparat prin prisma baietelului razboinic ci si prin culoare, cantec, dans. Noi suntem autorii evenimentelor, bune sau rele, depinde doar de noi.

_________________ Cameliac - Gargarita-Binecuvantarea-Toamnei
|
|