Spune , by cucos catalina (1629 mesaje), la 17-12-2007
Test de sarcina

Replica: Nici nu by Doi na (576 mesaje), la 17-12-2007 vreau sa aud!
Exista acum atatea mijloace contraceptive, de ce sa ajunga cineva la avort!
Daca aflu, ii trimit o pisica ca cea de jos, ca sa viseze urat!
Pai, ce am fi fost noi fara Beethoven?

Replica: Situatie ipotetica... by Adina Jigaranu (165 mesaje), la 18-12-2007 Daca doamna X ar ramane insarcinata, dar ar fi probabilitatea de 50% ca viitorul copil sa aiba probleme grave de sanatate sau chiar retard mintal, ce ar trebui sa aleaga doamna X?
Stim cu totii ca prezervativul se poate rupe, anticonceptionalele isi scad efectul in urma tratamentului cu antibiotice, pastila de a doua zi, - este duminica si este inchis la farmacie sau pur si simplu nu s-a auzit de ea, nu mai vorbesc de viol. Decat cu o viata chinuita mai bine deloc, si aici nu ma refer numai la situatia de mai sus ci si la conditiile din orfelinate, conditiile din canal, conditiile din plasament unde copiii iau bataie regulat, desi se incaseaza bani frumosi pe pielea lor. Nu zic, exista si exceptii. Dar prea putine.
Cunosc o persoana care a avut de gand sa faca avort si n-a mai facut, acum are cel mai cocolosit copil de pe pamant; alta persoana care a facut si regreta amarnic, dar cu toate astea eu n-as da inapoi daca ar fi cazul.
Replica: Este by Ramona Marculescu (198 mesaje), la 18-12-2007 cumplit violul. Inainte de 90 nu era admis avortul. Stiu un copil conceput la un viol. Fata a tacut si... a nascut. S-a casatorit, mai tarziu si a mai nascut un copil. Desi, aparent totul era bine in acea familie, mie mi s-a parut ca acolo se consuma o drama. Ulterior am aflat ca mama si-a recapatat eliberarea de trauma odata cu plecarea copilului (la bunici, la studii) conceput urmare a violului.
Pe violatori i-as executa scurt si sigur: castrare si inchisi pe viata. Ma scuzati daca sunt dura, dar mi se pare oribil.
Da, si eu as apela la avort in situatiile ipotetice mentionate de tine, Adina.