Acum este 16 Apr 2026, 07:48

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 71 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pe carari de munte
MesajScris: 05 Iun 2012, 23:06 
Neconectat

Nume forum:1
De la munte,

Va imbratiseaza cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Iun 2012, 18:19 
Neconectat

Dalina, iti multumesc pentru frumoasa plimbare. Mi-am umplut plamanii de aer proaspat si privirea de frumusetea verdelui crud.

O calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Iun 2012, 02:31 
Neconectat

Dalina, m-au incantat imaginile tale. Iti multumesc din suflet. Parca pana aici ajunge aerul proaspat de la munte, - este o impresie care o voi pastra intotdeauna in suflet de la excursiile pe care si eu le faceam cand inca mai eram in Romania.
Tu esti ca o floare intre flori, cu acele albastrele pe care le ai in priviri.

Natura este atat de frumoasa, incat toti trebuie sa avem multa grija de ea in orice actiune pe care o facem, sa avem grija de apa de la robinet, sa separam gunoiul, sa nu aruncam gunoi pe strada si multe altele.
Sunt sigura ca a fost o excursie pe cinste.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Iun 2012, 00:17 
Neconectat

Draga Danuta, ma bucur ca ti-a placut plimbarea la munte. Promit ca revin cat de curand cu noi imagini.
Ce este frumos este si scurt, asa a fost si cu aceea plimbare.
Despre risipa resurselor ar fi un subiect foarte lung de dezbatut. Propun sa se deschida un topic. Daca ai vedea cate gunoaie lasa turistii pe Valea Prahovei te-ai ingrozi. Sotul se distreaza cand ma vede iarna cat ma bucur cand ninge si mergem la plimbare. Pentru ca este totul de un alb imaculat. Zapada cu cat este mai mare, cu atat acopera gunoaiele mai bine. Degeaba s-au facut tot felul de evenimente in acest scop (al strangerii deseurilor), ca sosesc altele noi in fiecare sfarsit de saptamana.
Daca ma crezi ca de fiecare data cand urc pe munte, car si un sac si manusi dupa mine. Cand cobor, trebuie sa pescuiesc ceva mizerii, aruncate de altii si sa le rog de sanatate.
Cand am fost in Austria, am cautat cu lupa gunoaie. Si am gasit intr-o parcare un pet. Nu stiu cum se ratacise pe acolo. Ghiciti dragi gargarite ce scria pe el. Era un suc fabricat in Romania. Sa-ti vina rau. Intr-o tara in care florile si bunul simt sunt si la toaleta. Nu stiu ce vom face noi romanii, cum vor mai avea copii nostrii ape curate, munti frumosi cu animale salbatice daca nu avem grija de ele.

Pentru voi dragi gargarite:

Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Iun 2012, 05:14 
Neconectat

Ne ramane numai sa dam un bun exemplu copiilor si celor din jur cu actiunile noastre. In mod sigur aruncatul gunoiului in natura este o chestie de ignoranta si prost gust. Si pe aici se intampla la fel. Dar mai ales ma dispera faptul ca se construieste in nestire, dar nu se gandeste nimeni aproape sa mai planteze si un copac, sa mai puna si o planta pe langa casa. Asa cum spui, draga Dalina, ar trebui sa deschidem un topic separat, caci este o discutie lunga.

Iti multumesc pentru actiunile tale, esti o persoana minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Iun 2012, 08:06 
Neconectat

Nasica draga, mi-ai trezit niste amintiri frumoase, amintiri ale tineretii sa spun asa. In 2002 am intrat la Facultatea de Geografie, sectia Turism, tocmai din dragoste pentru tara asta frumoasa pe care o avem. Cararile de munte mi-au fost tovarase pe timpul facultatii, platoul Bucegilor mi-a fost casa, vara de vara. Imi aduc aminte de vara lui 2004, cand am stat 1 luna la Cabana Bolboci. Zi de zi mergeam pe jos de la Bolboci inspre Padina. Mi-aduc aminte de frumusetea salbatica a Cheilor Tatarului. Cat despre frumusetea rhododendronului, nu mai vorbesc. Am o fotografie cu un versant inflorit, colorat frumos in roz si verde.
Multumim pentru imeginile acestea frumoase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Iun 2012, 08:44 
Neconectat

Dalina, am tras si eu aer de munte in piept si iti multumesc pentru frumusetile impartasite. Muntele va ramane mereu prima mea iubire.
Iti multumesc si de floricele. Este un buchet de vis.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Iun 2012, 10:32 
Neconectat

Dragele mele, Nico, Danuta, Elza si nu in ultimul rand, Ralu, va multumesc pentru vizita si pentru gandurile bune. Ma bucur din suflet ca am putut aduce putin aer curat de la munte si ca am rascolit amintiri dragi voua.

Draga Elza, cand eram la liceu in clasa a IX-a si a X-a, verile mi le-am petrecut prin zona de care pomenesti. In fiecare an se organizau tabere de o saptamana, gratuite, pentru utecistii de atunci. Se numeau de P.T.A.P. (pregatirea tinerilor pentru apararea patriei). Or fi fost ele comuniste, dar tare frumoase mai erau. Mai ales pentru copii care nu aveau posibilitati materiale ca sa mearga in cine stie ce tabere cu plata. Invatai si ceva util si faceai si drumetii montane. Ce vremuri! (Mai multe puncte pentru nostalgie, ca nu am voie sa insir multe puncte; hi, hi, hi!).

Dragele mele pentru ca ati fost cuminti va mai arat cateva imagini. Nu tot o data, ca sa va mai odihniti putin intr-un loc de vis. Mai aproape de Bunul Dumnezeu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Iun 2012, 10:39 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Iun 2012, 12:45 
Neconectat

Dalina, draga mea, iti multumesc pentru calatoria virtuala pe munte. Mi-am umplut plamanii de aer curat.
In ceea ce priveste ignoranta unora fata de curatenie, nu pot decat sa sustin ceea ce spune si draga mea nasica Danuta:
CHIVU DANA scrie:
Natura este atat de frumoasa, incat toti trebuie sa avem multa grija de ea in orice actiune pe care o facem, sa avem grija de apa de la robinet, sa separam gunoiul, sa nu aruncam gunoi pe strada si multe altele.

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 71 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: