Georgeta, iti inteleg sentimentul si ma bucur din toata inima pentru realizarile fetitei tale. Sa o tina tot asa.
Adnana, a trecut ceva timp de cand iti promisesem ca voi aduce vesti cu puiuta mea, dar nu stiu cum se face, ca atunci cand promit nu reusesc sa o duc la bun sfarsit, de aceea prefer sa nu o fac (de data aceasta mi-a scapat). De multe ori dam vina pe timp, chiar daca in ultima perioada parca este tot mai scurt, dar ma gandesc ca este si o rea gestiune din partea noatra. Probabil daca ar fi o dezbatere pe aceasta tema s-ar filozofa zile in sir si ma gandesc ca tot nu s-ar ajunge la o conluzie, de aceea prefer sa sar peste acest subiect si sa revin la ceea ce imi sta mai mult la inima si la promisiunea facuta, adica la Claudia.
La scoala a ramas vesnica batalie, ea si Gabriel (va povesteam in trecut cum isi ascut sabiile cu atat mai mult ca acum au crescut si se face mult mai simtita aceasta rivalitate) o concurenta intelectuala stransa, dar si una sentimentala, care dupa parerea mea, va fi un sentiment de admiratie vesnic pentru acest baiat, chiar daca sunt si momente de hartuiala.
Deci, in simple cuvinte scoala este super OK si sper ca va continua tot asa. In schimb cu sportul pe care il practica, adica tenisul, a luat amploare cu noul club, chiar daca anul acesta a ramas si cu cel vechi, pentru simplul motiv ca era prea legata afectiv de locul si persoanele unde a facut primii pasi in acest sport, dar si pentru ca dimensiunea si mult prea multele noutati din cel nou o facea sa se simta putin pierduta, de aceea le-am lasat pe amandoua pana se obisnuieste cu marimea si mersul lucrurilor. Acum se simte ca acasa indiferent in care club merge, mai ales ca noile performante (pana in momentul de fata), o face sa se simta si mai importanta, determinata si cu aspiratii tot mai inalte.
Pe parcursul anului 2012-2013 va sustine sase gare la nivel regional, cu 58 de candidati inscrisi la categoria ei, iar in fiecare turneu trebuie sa se confrunte cu trei participanti. Dupa doua etape este prima la feminin si a patra in clasificarea generala cu 34 de puncte din 38.
Va aduc imagini din ultimul turneu.
La servit:

In timpul partidei:

Intre doua partide se odihnea putin si zambetul pe fata este rezultatl punctajului maxim pe care il obtinuse impotriva adversarului.

Cateva fotografii de final cu o alta medalie la colectie.