|
Acum este 28 Iul 2026, 22:31
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Strategie parentala Scris: 08 Noi 2010, 20:51 |
|
|
|
Iacob care locuieste la Tel Aviv ii telefoneaza fiului sau Samuel care a emigrat, la New York, si-i spune: - Regret ca-ti stric ziua, dar trebuie sa-ti spun ca eu si maica-ta suntem pe cale sa divortam. 45 de ani de suferinta sunt de ajuns. - Tata, cum poti sa spui asta? Si chiar acum inainte de sarbatori! striga fiul sau. - Nu mai pot s-o vad in fata ochilor, raspunde tatal, ne-am plictisit unul de celalalt si sunt satul de toata povestea asta, asa ca fa-mi un serviciu si sun-o pe sora-ta Anna la Chicago. Apoi inchide repede telefonul. Disperat, fiul o suna pe sora-sa care ramane masca. - Cum vor sa divorteze? La varsta lor?! Am eu grija de asta. Si-l suna direct pe tatal ei si-i spune: - N-o sa divortati! Nu faceti nimic pana cand eu si frate-meu nu venim la voi. M-ai inteles? NIMIC! Si tranteste telefonul. Tatal inchide, si se intoarce spre sotia lui spunandu-i: - Totul este foarte bine Rebecca, copiii vin sa-si petreaca sarbatorile cu noi si in plus o sa-si plateasca singuri biletele de avion.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Strategie parentala Scris: 23 Noi 2010, 17:38 |
|
|
|
Hi, hi! Chiar m-ai facut sa rad, Bica. Ce tie si cu parintii astia.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Strategie parentala Scris: 23 Noi 2010, 18:20 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Bica, asta da. Am ras cu o pofta!
Te pupa,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gramescu Ana
|
Subiectul mesajului: Re: Strategie parentala Scris: 26 Noi 2010, 08:41 |
|
Membru din: 15 Dec 2009, 20:44 Mesaje: 938 Locatie: Deva Nume forum:1
|
|
In unele cazuri, din pacate, parintii trebuie sa ajunga la astfel de strategii pentru a-si vedea copiii. Mi-a placut.
_________________ Gargarita Gratia-Fanteziilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|