Acum este 03 Aug 2026, 10:13

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ștefan, copilul cu chip de înger care a uimit Italia
MesajScris: 28 Noi 2011, 18:47 
Neconectat

Nume forum:1
Povestea lui Ștefan, copilul cu chip de înger care a uimit Italia: ”Dormea în microbuz ca să ajungă la pregătiri”

Povestea copilului minune din România care a câștigat concursul de canto din Italia "Ti lascio una canzone” nu este deloc una obișnuită. Băiatul este în clasa a V-a la Colegiul de Arte din Iaşi și face mari sacrificii pentru a-și putea împlini visul.

Tatăl lui Ştefan Atârgoviţoaie, puștiul care a uimit Italia, spune că fiul său muncește foarte mult, iar în ultimele săptămâni a făcut naveta Iași-Roma.

"M-am bucurat, dar am avut mari emoţii. Am stat în faţa televizorului, el fiind însoţit în Italia doar de mama lui. De altfel, în ultimele zece săptămâni Ştefan a făcut naveta Iaşi-Roma. Luni, marţi şi miercuri era la şcoală în Iaşi, iar joi lua avionul spre Roma. Cât lipsea de la cursuri, eu mergeam la şcoală şi îi luam temele, apoi i le trimiteam pe e-mail. Nu a vrut să rămână în urmă", a declarat, duminică, pentru corespondentul Mediafax, Florin Atârgoviţoaie, tatăl lui Ştefan.

Ștefan a fost mereu un copil muncitor, iar pentru a-și îndeplini visul parcurge săptămânal drumul Iași-București și retur pentru pregătiri.

"A fost foarte greu pentru el, pentru că înainte de înscrierea la acest concurs mergeam în fiecare weekend la Bucureşti pentru pregătire. Am un microbuz pe care l-am reamenajat, adică am pus în spate un pat, pentru ca Ştefan să se poată odihni pe drumul Iaşi-Bucureşti", a mai povestiot tatăl copilului.

Mai mult: Povestea lui Ștefan, copilul cu chip de înger care a uimit Italia in Libertatea.ro.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Ștefan, copilul cu chip de înger care a uimit Italia
MesajScris: 29 Noi 2011, 11:33 
Neconectat

Nume forum:1
Copii ca Stefan sunt multi. Dar nedescoperiti sau fara putere financiara pentru a-si urma visul. El este unul dintre cei norocosi. La mai mare, Stefan!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: