Acum este 29 Iul 2026, 00:17

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Daca ai putea da timpul inapoi ce ai schimba?
MesajScris: 04 Noi 2009, 13:17 
Neconectat

Nume forum:1
Daca ai putea da timpul inapoi ce ai schimba? by Silvia Har (697 mesaje), la 13-04-2009

Eu as schimba zilele cand mancam bulimic, obsedata de necazuri, de stress, de neimpliniri. As fi gandit pozitiv si poate m-as fi multumit cu un bol cu cruditati.
Astazi nu as fi facut tratament pentru diabet si probabil ca nu m-as fi luptat cu kilogramele in plus.

Replica: E foarte interesant subiectul! by Adina Jigaranu (170 mesaje), la 13-04-2009

Daca ar fi sa dau timpul inapoi, cred ca as putea face chiar si o listuta, sunt un om plin de regrete:
- as da mai multa importanta oamenilor aflati in depresie si as incerca sa ascult, sa ajut, orice;
- bulimia... been there, done that;
- nu m-ar mai prinde virginitatea la 20 de ani;
- nu m-as mai apuca de fumat;
- as mai lasa din egoism, rautate;
- nu mi-as mai trai anii tineretii ca o batranica;

Replica: Silvia by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 13-04-2009

Ai deschis un subiect interesant.
Ce as face.... nu stiu. Poate ca nu as mai fi asa saritoare pentru cei ce nu vor acest ajutor, pentru cei ce te iau in ras si nu vad ajutorul tau. Poate ca nu m-as mai duce la Bucuresti, asa as fi langa parinti tot timpul. Nu m-am gandit niciodata serios la acest lucru pentru ca este imposibil de realizat, incerc sa ma gandesc la ce va fi, la ce am de facut pe viitor, incerc sa invat din greselile mele si a celor de langa mine, invat prezentul pentru viitor.

Replica: Silvia, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 13-04-2009

ce listuta am si eu...

Replica: La varsta mea, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 13-04-2009

este simplu fetelor! As fi intors imediat spatele usilor inchise in nasul meu si as fi sarit pe fereastra. Dar mereu mi-am zis ca nu este frumos sa sari pe fereastra.

Replica: As by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 13-04-2009

fi povestit de cum m-am sculat, parintilor mei, cosmarul ce ma trezise din somn: mami si tati, dansau imbratisati si brusc a aparut o apa neagra care ii tragea la fund. M-am trezit scaldata de transpiratie, cu gura uscata de atata cat tipasem in vis si cu mainile tremurand. Dupa numai o ora, parintii plecau cu masina, doar cat sa ii ajunga din urma... visul meu.
Mami credea in vise, dar tata radea de ea. Nu am vrut sa rada si de mine, in acea dimineata...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Daca ai putea da timpul inapoi ce ai schimba?
MesajScris: 17 Feb 2010, 19:15 
Neconectat

Adaug aici un lucru pe care il uitasem. Nu mi-as mai bate fetele cand gresesc. Da, am facut-o si imi pare rau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Daca ai putea da timpul inapoi ce ai schimba?
MesajScris: 18 Feb 2010, 11:16 
Neconectat

Daca as putea da timpul inapoi, constat ca singurul lucru pe care nu l-as face, ar fi acela de a nu ma apuca de fumat. Din pacate, stiu ca acest lucru este posibil doar avand mintea de acum caci vorba romanului: da-mi Doamne mintea cea de pe urma.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: