Acum este 01 Mai 2026, 12:18

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Fumatul ucide. Dar uneori te miri cum!
MesajScris: 16 Sep 2011, 09:03 
Neconectat

Nume forum:1
Managerul unei firme care lucreaza cu Renault a luat decizia de curand sa interzica fumatul, invitand pe toti cei care doresc sa pufaie o tigara intr-un loc aflat in afara firmei, in afara curtii unitatii.

O angajata, fumatoare inraita, a murit ieri seara calcata de un moto-stivuitor in timp ce se ascunsese intr-o hala a firmei tocmai ca sa pufaie o tigara.

Acesta a fost si motivul pentru care s-au suparat mai toti angajatii firmei respective si au decis azi dimineata sa faca o greva spontana.
Si acum, se fac presiuni pe manager sa isi dea demisia. Cica este un manager prea dur si care a luat si alte decizii aspre.

Cum vi se pare aceasta poveste?

http://www.newz.ro/stire/129505/furnizor-renault%3A-a-interzis-fumatul-in-firma-si-acum-angajatii-ii-cer-managerului-demisia-pentru-ca-o-angajata-a-murit!.html

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Fumatul ucide. Dar uneori te miri cum!
MesajScris: 23 Sep 2011, 18:50 
Neconectat

Draga Bica, te salut cu drag!
Eu sunt total impotriva fumatului, am fumat peste zece ani si m-am lasat de acest urat obicei in momentul cand am aflat ca sunt insarcinata.
Primul pas spre a te lasa de un viciu este sa-ti recunosti tie insati aceasta slabiciune, acest defect in tine.

Cat despre situatia pe care o expui, mi s-a parut foarte corecta decizia administratorului, cat despre angajata, Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa fie de exemplu celor care inca fumeaza pe la serviciu. Este o mare pierdere de timp fumatul, iar in spatii de munca ar trebui strict interzis. Mamele sau parintii in general care fumeaza in fata copiiilor ar trebui de asemenea sa fie atentionati sau chiar amendati de catre autoritati.
In fine, nu mai continui, ca am sa par cam drastica.

Te pup, draga mea si iti doresc multe zile frumoase si fara fum. Din pacate, la noi in Romania inca este foarte frecvent acest prost obicei al fumatului. Si scump, pe deasupra.

Salutari si toate cele bune tuturor gargaritelor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Fumatul ucide. Dar uneori te miri cum!
MesajScris: 23 Sep 2011, 19:35 
Neconectat

Eu am alta parere. Fara a fi nici pro si nici contra, eu sustin libertatea omului de a decide pentru el. Nu sunt fumatoare, nici n-am fost dar cred ca excesele de orice fel dauneaza.
Referitor la articolul citat de Bica, eu cred ca este doar neatentia platita scump.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: