|
Acum este 16 Iun 2026, 04:37
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Intrebari ciudate adresate la interviul de admitere in scoli Scris: 25 Apr 2012, 09:27 |
|
|
|
Intrebari ciudate adresate la interviul de admitere in scolile de afaceri
Stim cu totii ca pasul cel mai dificil - in cadrul procesului de admitere la o scoala de business - este interviul final.
Expertii de la Veritas Prep au declarat pentru Clusterstock, in 2010, ca profesorii pot adresa o serie de intrebari absolut ciudate, la care raspunsul trebuie sa fie pe masura. Cum se pregatesc aspirantii pentru un interviu MBA (Master of Business Administration)? Iata 20 de intrebari "cu greutate".
1. Care este cea mai buna adresa de email pe care ai vazut-o? Si de ce.
2. Vinde-mi un pix.
3. Priveste acest tablou. Ce inseamna pentru tine?
4. Daca ai fi un copac, ce specie ai reprezenta?
5. Cate mingi de golf sunt in aer, in prezent, la nivel global?
6. De ce si-ar dori aceasta scoala sa te primeasca?
7. Daca producatorii ar vrea sa realizeze un film biografic despre viata ta, ce actor sau actrita ai vrea sa te interpreteze?
8. Daca ai putea sa ai o superputere, care ar fi aceea?
9. Incerc sa aterizez cu un avion, dar nu stiu ce sa fac. Ajuta-ma.
10. Prefa-te ca San Francisco ar putea fi lovit de un seism. Cat timp iti va trebui sa evacuezi intreg orasul?
11. Prezinta-mi CV-ul tau in 30 de secunde.
12. Sa presupunem ca parintii tai vorbesc despre tine, chiar in acest moment. Care crezi ca este cel mai mare defect al tau, in opinia lor?
13. De ce crezi ca nu detii in prezent functia sefului tau?
14. Daca ai putea sa te intorci in timp si sa ii furi portofelul lui Hitler, fara a fi pedepsit, ai face-o?
15. Povesteste-mi un moment in care ai savarsit o greseala foarte jenanta pentru tine.
16. Esti un caine sau o pisica? Spune-mi de ce un animal este mai bun decat altul.
17. Daca ai putea modifica deznodamantul oricarui film, cum ar arata acesta?
18. Nu crezi ca MBA este doar o pierdere de timp?
19. Care este cea mai proasta carte pe care ai citit-o vreodata?
20. Ce ai mancat ultima oara? Autor: Silviu Marian Banila
_________________ Marian - Gargarelul-Rasfatzat
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|