|
Acum este 17 Iun 2026, 01:41
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Despre mine Scris: 22 Aug 2022, 11:49 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Câți ani am? Șapte ani de acasă, căci restul sunt anotimpuri.
Sunt Monica. Vârsta nu are importanță ca este doar un număr si nu are relevanță. Relevant este doar ceea ce ne definește. Pe mine mă definește pasiunea pentru goblen.
Ce este goblenul? Pe o pânză pictez cu acul (căruia ii atașez ațe in varii culori) picuri de frumos. De ce goblen? Pentru că este un dar pentru o viața, cadoul pe care mi-l fac mai întâi mie si apoi celor dragi mie.
(Preluat de pe blogul Viața mea, arta de trăi prin goblen).
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Birliba Iulia
|
Subiectul mesajului: Re: Despre mine Scris: 24 Aug 2022, 13:29 |
|
|
|
Sunt Iulia (Maria Iuliana) si am 48 de ani (cu tot cu cei 6 ani de acasa - am fost "data la scoala" la 6 ani). Sunt inginer si economist si imi place lucrul de mana - atat cusutul, cat si impletitul sau crosetatul). Locuiesc in Bucuresti, dar stau mult timp si la casa noastra de la tara. Calatoresc des la mama, la Targu Neamt, pentru ca are probleme de sanatate si noi (eu si sotul meu) incercam sa o ajutam.
Pentru mine cusutul goblenului este o metode de relaxare. Cand spun cunostintelor ca inca mai cos raspunsul este cam acelasi ("La varsta ta? Am cusut si eu cand eram tanara, dar acum nu mai vad"). Recunosc ca sunt din "generatia cu cheia de gat", dar nu ma simt batrana - iar pentru "vazut" există lupe.
Cam atat despre mine. Va imbratisez cu drag. IuliiaB
_________________ IuliiaB - Gargarita-Crin-Rosu Gargarita anului 2022
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Despre mine Scris: 04 Sep 2022, 11:02 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5571 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Sunt Raluca, cu 7 ani de acasă plus anotimpuri adunatem dar necontorizate. Cos goblen de vreo 25 de ani. Este oaza mea de relaxare. ,,Mai ieftin decât psihologul și mai sănătos decât medicația,, - terapie pentru suflet.
Am lucrat doar modele de la Rogoblen. Au ceva aparte. Vă pupă,
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Despre mine Scris: 05 Sep 2022, 17:46 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Gargarita-Crin-Rosu si Gargarita-Suras-de-Primavara va trimit o calda imbratisare.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|