Acum este 15 Aug 2026, 10:58

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 45 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: La multi ani Lena si Onuta!
MesajScris: 25 Mar 2011, 22:12 
Neconectat

Nume forum:1
Lena, draga mea, ai implinit o varsta frumoasa. Iti doresc sa ramai asa cum esti, calda si poetica, prietenoasa si dragalasa cu noi toate. Iti multumesc pentru ca ne impartasesti o parte din sufletul tau frumos.
Fii sigura ca viata iti pregateste surprize minunate in anii ce vor urma, un om frumos ca tine intotdeauna isi primeste rasplata.
Te imbratisez cu drag si sa ai parte de multa voie buna si ganduri pozitive intotdeauna.

Onuta, iti doresc ce-i mai frumos pe lume si sa ai parte de multa dragoste.

La multi ani, dragele mele!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2011, 12:11 
Neconectat

Şi pentru că ieri aseară am ajuns târziu acasă, şi nu am mai deschis calculatorul, vă răspund acum la ultimele mesaje pe care le-aţi transmis.

Eli, îţi mulţumesc frumos pentru urare şi fie ca toate frumuseţile vieţii să ne înconjoare pe fiecare din noi în orice moment. Te sărut cu drag şi să ştii că am avut parte de o seară foarte frumoasă, şi pe gusutl meu - probabil multele voastre urări au avut o mare contribuţie la bucuriile care mi-au încununat sfârşitul zilei de ieri.

Lori, nu eşti deloc întârziată - eu am prieteni şi cunoştinţe care încă mă mai sună şi la o săptămână după ce ziua mea a trecut, pentru că, prinşi în tumultul vieţii cotidiene, omit fila care este în calendar. Însă eu nu mă supăr, îmi sunt dragi toţi şi orice urare aduce zâmbetul pe buze mereu. Draga mea, te sărut şi îţi mulţumesc frumos pentru urarea oferită şi fie ca sănătatea şi fericirea să te însoţească mereu, şi toate întâmplările pe care ni le aduce trecerea timpului să fie pline de bucurii.

Rralluca, mulţumesc frumos pentru imensul buchet de trandafiri ce mi l-ai oferit, draga mea. Asemeni să îţi fie şi ţie viaţa, precum frumuseţea trandafirilor. Te sărut.

Ramona, ce frumos! Ce urare emoţionantă! Îţi mulţumesc şi fie să te bucuri de toate lucrurile bune alături de cei dragi ţie. Te sărut cu drag.

Alia, îţi mulţumesc frumos pentru cuvintele de suflet ce mi le-ai scris. Nu-ţi face griji, răutăţile vieţii nu mă schimbă, ci doar mă întăresc în dorinţa de a dezvălui şi mai mult din frumosul de lângă noi. Şi atâta vreme cât văd că existe persoane cu suflete calde, precum al tău şi al tuturor zburătoarelor de la noi din grădină ştiu că am motive să zâmbesc, să fiu fericită şi să mă simt împlinită. Te sărut cu mult drag, scumpa mea.

Maria, draga mea, te invit pe tine şi pe toate fetele să ne aşezăm pe o frunză de nufăr şi să ne bucurăm de toate frumuseţile pe care ni le oferă natura. Îţi mulţumesc frumos pentru urare. Te sărut cu mult drag.

Opali, îţi mulţumesc frumos pentru urare. Te sărut cu drag şi să ai un weekend minunat, precum sufletul tău frumos.

Dănuţa, ca întotdeauna, prin cuvintele tale ce ajung dincolo de porţile sufletului meu, reuşeşti să mă emoţionezi atât de profund. Îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase, aprecierile şi urările pe care mi le-ai transmis. Te sărut cu mult drag, scumpa mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2011, 13:12 
Neconectat

Lena si Onuta, mereu m-ati ajutat si m-ati incurajat, si pentru asta va multumesc. La multi ani!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2011, 13:37 
Neconectat

Primiti si de la mine, un intarziat La multi ani? Sper sa ati avut parte de o zi speciala, asa ca voi. Un cosulet de flori, gingase ca Lena si vesele ca Onuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2011, 19:21 
Neconectat

Ioana, Lena, Lori, Eli, Rralluca, Ramona, Alia, Maria, Danuta, Marie, multumesc de urari.
Lena, ca si anul trecut, ma bucur ca am sarbatorit impreuna ziua de nastere.

Aduc si eu tortul, chiar daca este cu intarziere.

Este de post, asa ca pot servi si gargaritele care tin post.

Cu o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 45 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: