Acum este 15 Apr 2026, 21:59

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 510 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 51  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Prietenii nostri de suflet
MesajScris: 06 Apr 2011, 14:53 
Neconectat

Nume forum:1
Draga Danuta, imi pare rau pentru canarii tai. Daca iti cumperi perusi sa stii ca fac si galagie si mizerie.
Sa stii ca asa am avut si eu un caine care distrugea tot. L-am dat unei familii care il tine inchis si nu are ce sa roada. Eu locuiesc la 2 km de sat, in camp nu am timp sa ma duc cu ei la veterinar. Vin seara dupa 7 acasa de la munca asa ca nu mai am nici timp si nici chef de plecat de acasa.
Draga Irina, in colivii aveam separat 6 perechi si restul afara in voliera. Au mancat cuibul si au scapat acum mai sunt doar 3 perechi. Se mai omoara, nu zic nu. Dar sunt exagerat de multi si nu pot cumpara colivii pentru toti. Cand aveam putini ii tineam in casa. Acum este imposibil. Nu stiu cate perechi sunt. Puii pe care ii vad dimineata cand le dau de mancare ii pun separat. In rest este o nebunie la ei.
Va pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Apr 2011, 14:55 
Neconectat

Va prezint acum lupii mei. Nu prea vor sa stea cuminti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Apr 2011, 14:58 
Neconectat

Fetita:

Baiatul:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Apr 2011, 15:38 
Neconectat

Sunt tare frumosi, dar mie imi este frica de cainii lupi de cand erau sa ma omoare, asa ca ma multumesc sa ii admir de la distanta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Apr 2011, 16:30 
Neconectat

Irina, imi pare bine sa te revad. Da, ai dreptate, poate vrea mai multa joaca si mai multa atentie, din pacate nu pot sa i-o ofer decat din cand in cand. Tocmai mi-a rupt piscina de plastic, am vazut-o desumflata astazi. In fine!
gogu mimi-ovidia scrie:
Se mai omoara, nu zic nu
Ovidia, m-ai facut sa rad. Este nebunie mare la pasari, eu stiu. Si mult de curatat, la fel. Cand eram mica, mamica imi cumpara tot timpul pui de gaina, ii tineam pana cresteam, dupa aceea ii duceam la cineva care avea curte. Zi de zi le curatam. La canari, nu mai spun. Ma uimesti cu cate animalute ai, esti o fericita, dar si o fata tare ocupata. Eu nu stiu sincer cand mai gasesti timp si de goblen. Eu care ma tot "plang" ca sunt ocupata, ma simt mic copil in fata ta.

Te pup si iti urez toate cele bune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Apr 2011, 19:00 
Neconectat

Draga Lora, hai sa-ti povestesc ceva de o sa mori de ras. Amandoi lupii sunt pripasiti. Intai lupoaica a venit acum trei ani si in toamna lupul. Ce sa spun ca baiatul este mult mai mare decat talia lui normala. Intr-o dimineata eu trebuia sa plec mai tarziu la munca si barbatelul meu l-a lasat sa intre in curte cand a plecat. Ies din casa si Zdreanta latra de zor. Cand ma uit ditamai cainele in fata mea. Ce sa fac? Imi era o frica, mama-mama. Ghidusul de catel se ascunde in spatele meu si cand a facut o data lupul hau deja ma luase tremuriciul. Acum cel mare vroia sa-l prinda pe al mic. L-am luat in brate pe nebunatic si l-am luat cu vorba buna pe lup. Am reusit sa-l inchid cu fata. Dar de lasat liber nu l-am lasat nici acum. Cred ca ma intelegi, nu?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Apr 2011, 19:05 
Neconectat

Draga Danuta, nu ma caina prea tare ca mi-am cautat-o cu mana mea. Sufar mult ca inca nu am copiluti si imi fac de lucru singura. Avem si o persoana care ne ajuta in curte cat timp suntem plecati.
Cu puii alta problema. Acum 4-5 ani am vrut gaini si m-a pus Sfatul sa vreau gaini pitice. M-au innebunit pot spune. Daca nu le pun sa clocesca cand vor ele, fac oua sus la porumbei, dispar si apoi aud puii. Ce chin sa le dau jos de acolo. Nebunele clocesc de 2-3 ori pe an.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Apr 2011, 19:06 
Neconectat

Ovidia, felicitari pentru sufletul tau bun. Numai o persoana cu suflet mare poate avea grija de atatea animalute. Felicitari!
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Apr 2011, 19:10 
Neconectat

Draga Eli, cand ii vad asa cu ochisorii aia prosti mi-e mila de ei. Unde mananca atati, mai mananca unul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Apr 2011, 20:07 
Neconectat

Esti o glumeata, draguto! Imi pare bine ca prin intermediul acestui frumos topic te cunoastem mai bine si descopar ca esti o persoana tare placuta. Iar am ras de patania cu cainele lup. Si eu am avut una, primita cadou deja adulta, ca nu o mai vroiau. A fost tare buna, nu mi-a facut niciodata probleme. Din cauza unui cumnat de-al meu care s-a jucat cu ea cu furtune cu sarma oxidata, i-a aparut o tumoare, in urma careia a si murit dupa ce am facut tot ce se putea.
In fine, eu n-am avut niciodata vreo problema cu ea, adica sa se ia de pisicile mele, din contra ii era frica de ele. In schimb, cum tu ai multe pasari si alti caini mai mici, cine stie.
Oricum, ce vream sa-ti spun este sa te bucuri mult de animalutele tale acum, pentru ca dupa ce vei avea copii, ele vor trece pe un plan secund.
Sa ai parte de multa sanatate si voie buna. Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 510 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 51  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: