Acum este 15 Apr 2026, 23:18

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 510 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 51  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Prietenii nostri de suflet
MesajScris: 09 Apr 2011, 21:03 
Neconectat

Nume forum:1
Draga Ramona, si mie imi face placere. Partea cu lucrarea de diploma cred ca toata munca o sa iti revina tie, saracuta. Eu la compunere eram varza si asa am ramas.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Apr 2011, 05:13 
Neconectat

Ovidia, cred eu ca magarul rage. Ha, ha, ce disertatie, nu?

Ramona, stiam eu ca un suflet bun ca tine nu se poate sa nu impartaseasca aceeasi pasiune cu noi. Te imbratisez cu drag. Tu ce animalute ai?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Apr 2011, 12:15 
Neconectat

Draga Danuta asa este, daca zici tu. Eu nestiind m-am ferit sa zic ceva.
Astazi dimineata au inceput sa iasa din ou primii bobocei de rata. Am luat de sub closca pe cei uscati ca sa nu ii omoare. Maine cred ca ii dau afara la soare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Apr 2011, 12:45 
Neconectat

Lisa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Apr 2011, 13:05 
Neconectat

Gaste:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Apr 2011, 13:10 
Neconectat

M-ai amuzat enorm Ovidia cu iha-iha. Da, asa as fi spus si eu, magarii fac iha-iha. Despre cele 9 hectare, vreau sa intreb, daca nu sunt prea indiscreta, ce cultivi pe ele? Noi avem o gradina vreo 3000 metri patrati cred, ca are si am turnat o temelie de casa, am facut fantana si fosa, a plantat sotul ceva fie si cativa copacei, o sa vrea sa mai puna si vie si copacei, iar restul gradinii cam ramane de rasul lumii.
La noi, aici, la tara oamenii sunt invatati sa munceasca pamantul, dar eu sunt cum s-ar zice jumatate de oras, jumatate de la tara si nu prea ma pricep la munca campului sa o fac singura, iar doctorul mi-a interzis sa o fac. Cert este ca mai semanam noi cartofi, vinete, ardei, rosii si tot mai ramane o bucata. Anul acesta vrem ca pe acea bucata sa punem lucerna, pana o sa avem noi bani sa ridicam casa, pentru ca nu stam acolo si este greu sa ingrijesti. Sotul lucreaza si nu are timp sa stea mereu in gradina, eu nu pot, dar revenind la problema sunt doar 0.3 hectare cum ar veni, dar tu, cu 5, cum te descurci?

P.S. Simpatica foc Lisa cum se alinta ea. Ratustele abia iesite din ou sunt dragalase. La noi inca este rece afara, nu am vazut lumea sa scoata pui. Gasetele mari le si vad puful lor numai in perne confortabile.

Ultima oara modificat de Admin pe 11 Apr 2011, 13:32, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Apr 2011, 20:35 
Neconectat

Draga Lora al meu barbatel vroia sa faca sat de vacanta dar lipsa banilor si-a spus cuvantul. A trebuit sa sisteze tot. Asa ca am gasit eu intrebuintare, fii fara grija.
Eu nu muncesc singura. Avem si pe cineva care ne ajuta in curte. Ar fi imposibil sa lucram numai noi. Cred ca Lisa o sa stea pedepsita inca o luna, doua. Ca inca nu sunt sigura cine mi-a omorat cotoiul. Tie iti urez numai impliniri.
Draga Doina, cu placere.
Va pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Apr 2011, 21:40 
Neconectat

Am sa innebunesc cu internetul asta! Tocmai mi s-a strers mesajul.

In fine, vroiam sa-ti spun ca sunt superbe ratustile si Lisa. Imi pare rau pentru ce-ai patit cu pisicuta. Interventia cu magarul a fost in gluma, nu ca sa te corectez. Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Apr 2011, 08:42 
Neconectat

Tare imi place ce vad la tine, Ovidia. Stiu ca totul si toate cer atentia ta si nu este putin timp ce trebuie sa le aloci, acolo. Iti doresc putere sa le poti face pe toate.
Sigur, intr-o zi o sa aveti un sat de vacanta acolo si atunci o sa vin si eu sa va vizitez.

Danuta, inainte de a da trimite pentru mesaj, da-i un copy+paste sau daca nu ai facut, da back la pagina si iti arata ce ai scris putin mai inainte. Prima varianta este mai sigura in cazul in care internetul iti taie legatura. Eu copii mesajul intr-un document, il salvez si cand imi revine internetul il copii acolo.

Lora, sigur o sa ti se implineasca si tie visele, intr-o zi referitor la casuta voastra de la tara.

Eu va pup pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 510 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 51  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: