Acum este 06 Iun 2026, 01:17

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 81  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor
MesajScris: 01 Dec 2009, 10:28 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata,

Acum am sosit de la spital cu Tony. Cristalinul acesta, se pare, nu poate prelua decat 1/6 din ce ar trebui. Acum a adormit, inca are dureri foarte mari. Va multumesc ca v-ati gandit la noi.

Am ramas mirata cand am vazut ca sotul meu v-a vizitat. Iti multumesc, mi-ai facut o surpriza frumoasa. Te pup si La multi ani! Vorbim mai multe la telefon.

Monica, imi cer scuze pentru ce voi scrie, inca sunt sub efectul calmantelor. Mai vreau sa fac o precizare dar nu vreau sa supar pe nimeni si nimeni sa nu dea raspuns decat in gand la ceea ce am eu de spus. Acum eu nu incerc sa repar nimic, incerc sa va demonstrez ca am detestat toata viata minciuna si lasitatea. De cate ori v-ati inspirat dintr-o reteta? V-ar cade bine ca cineva sa vina si sa va spuna ca ati trisat copiiind acea reteta? Cand faci un lucru iti doresti ca acel lucru sa fie identic cu cel copiat pana in ultimul detaliu. Deci te straduiesti? Acum spuneti-mi voi cu ce am gresit ca m-am inspirat la acea fotografie. Fratele meu are un DVD pe care l-a copiat de la mine cu pregatirile cand eu si Tony faceam colaje. Eram atat de fericita ca puiutul meu vede, incat toate descoperirile la am filmate. Am gasit si filmarea cu frunza, are 45 minute, cum ne uitam pe laptop ca sa fie totul identic, cum am cautat frunzele, cum am reglat jetul de apa la furtun, cum am facut totul. As incercat sa o pun dar nu stiu cum. Daca cineva doreste sa vada ca ceea ce am zis este adevarat imi poate lasa un mesaj, eu sun la firma si ii iau adresa si ii trimit o copie de la DVD.
In speranta ca nu am suparat pe nimeni tin sa urez si eu un calduros La multi ani!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2009, 10:39 
Neconectat

Alexa, te rog din suflet sa nu iti mai faci griji pentru ceea ce eu am numit o "prostie". Energia ta trebuie sa se canalizeze spre Toni si nu are rost sa o irosesti cu explicatii inutile. Stiu ce este in sufletul tau, dar gandeste-te la Toni. Ai promis ca nu mai plangi, te rog sa-ti tii promisiunea pentru binele vostru.
Este dureros ca pentru un premiu s-a ajuns aici, la acuzatii si cuvinte dure. Faptul ca Ciprian a intrat pe forum, locul unde tu te simti bine, demonstraza cat de apropiati sunteti si cat de mult va duce dorul.

Te imbratisez dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2009, 10:41 
Neconectat

Alexa, sa stii ca si eu sunt alaturi de tine, chiar daca nu ti-am spus acest lucru pana acum. Citind ce ai scris, am simtit nevoia sa o spun si aici pe forum, nu doar in gand.
Imi pare rau pentru tot ce a iesit cu acea fotografie, cred totusi ca s-a exagerat foarte mult.
Sper din tot sufletul sa nu fii foarte suparata si sa imi accepti scuzele de rigoare, cum am spus si in acel topic.
O imbratisare mare pentru Toni.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2009, 10:44 
Neconectat

Buna dimineata.

Elena, pupici dulci de la mica mea printesa si o imbratisare de la mine.
Bica, eu intradevar am luat-o la modul cel mai serios, facand parte din aceasta familie ma gandesc la toate gargaritele si ce am vreau sa impart totul cu voi.
Sunt putin cam derutata, am luat-o razna cu tensiunea din cauza incidentului ivit, cred ca stiti la ce ma refer, sper sa imi revin. Va spun sincer nu sunt o persoana care sa creeeze conflicte si nici nu sunt razbunatoare.
Gata, las totul in urma si ma bucur pentru ca astazi este o zi mare pentru noi toti romani si mai este si ziua sotului meu ce ii urez din inima un calduros La multi ani!
O zi buna va doresc si voua.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2009, 10:46 
Neconectat

Alexa, o imbratisare din partea mea pentru tine si puiutul tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2009, 10:57 
Neconectat

Clementina, urez si eu un calduros "La multi ani!" sotului tau si sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca peste toate obstacolele vietii si sa aiba grija de sanatatea lui, acum, cand tu nu esti langa el sa-l "dadacesti".

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2009, 11:07 
Neconectat

Fetelor va multumesc.
Am vrut sa plec la mine acasa, dar nu m-au lasat ai mei, au zis sa mai stau cateva zile la ei. Am sufletul greu, ce cadou i-am oferit eu sotului meu de ziua lui? Stau si ma invinovatesc mereu ca daca eu nu il lasam singurel cinci minute sa se joace cu copiii, acum nu mai se ajungea sa sufere iar. Ce fericiti eram cand descoperam orice lucru care pentru unii era un lucru marunt pe noi ne umplea de fericire.
Incerc sa fiu tare, dar pur si simplu nu mai pot, am clacat iar printr-un atac de panica, va fi nevoie sa ii puna un dublu cristalin. Acum, de dimineata cand i-a schimbat pansamentul si l-a curatat, vedea numai primul rand de sus. La apropiere vede cu ochisorul stang, dar mai departe de doi metri, vede in ceata. Medicul a zis ca deocamdata o sa preia ochisorul drept sarcina, dar este greu.
Va pup si va cer scuze ca va stric ziua cu durerea mea. Acum va las ca merg sa ii fac un ceiut pentru comprese.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2009, 11:09 
Neconectat

Clementina, ii urez si eu sotului tau La multi ani, multa fericire si multa, multa sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2009, 11:50 
Neconectat

La multi ani Romania!
La multi ani, voi romani de pretutindeni! (mai ales pentru sotul Clementinei).
Alexa, toate gandurile mele bune se indreapta spre voi.
Astazi am vazut ca ati baut cafeaua mai de dimineata, a fost mult zumzet pe aici. De aceea eu am adus o cafea micuta care sper sa-i faca placere Doi nei si sa-i dea curaj si vointa pentru realizarea noului proiect in care este implicata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2009, 20:49 
Neconectat

Pentru cele care au nevoie de un spatiu mare de uploadare sa stiti ca exista transfer.ro.
Am scris aceasta informatie pentru cei interesati pentru genul acesta de stocare si nu pentru tine, Alexa. Eu sunt fotograf profesionist si nu am nevoie de explicatii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 81  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: