Acum este 01 Aug 2026, 18:08

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cea mai frumoasa zi din viata mea!
MesajScris: 03 Aug 2009, 10:45 
Neconectat

Nume forum:1
Dragi prieteni..., by cucos catalina (1629 mesaje), la 03-08-2008

Dragi prieteni,
Va multzumesc pentru ca atzi fost alaturi de mine in data de 19 iulie. Intr-adevar am avut parte de o nunta de vis! Shi cum impart cu voi shi bune shi rele, am sa va povestesc shi despre nunta mea. Incep cu rochia, ca este piesa de baza - cel putzin in conceptzia mea. Am tzinut neaparat sa am rochie cu trena shi deshi a fost un pic voluminoasa, m-am simtzit minunat.

Replica: Am avut o tipa by cucos catalina (1629 mesaje), la 03-08-2008

care ne-a facut poze shi dupa parerea mea, au ieshit foarte reushite.

Replica: Am facut fotografii by cucos catalina (1629 mesaje), la 03-08-2008

in Gradina Botanica din Cluj, pentru ca in Teatru nu am avut acces la orele dupa-amiezii. A fost un mic ghinion neprevazut, dar nu a reushit sa-mi strice fericirea acelei zile.

Replica: Era un topic despre pistrui... by cucos catalina (1629 mesaje), la 03-08-2008

Shi eu sunt pistruiata, dar in fotografii nu prea au ieshit, i-am fentat!

Replica: La biserica, by cucos catalina (1629 mesaje), la 03-08-2008

un domnishorel purta pernutza cu verighetele, o domnishorica presara petale de trandafiri, iar in urma lor pasheam marunt shi tremurand de emotzie alaturi de tatal meu. Ne ashteptau in fatza altarului sotzul meu, nashii shi cele mai dragi fiintze.

Replica: Slujba, by cucos catalina (1629 mesaje), la 03-08-2008

cununa shi verigheta m-au transformat in alta fiintza, asta am simtzit in momentul, in care am ieshit din biserica. Moment radical al vietzii mele.. In fatza bisericii, amandoi am primit doi porumbei, pe care i-am slobozit din mainile noastre. Al meu a plecat spre orash shi am aflat ca s-a intors la casutza lui, dar cel al sotzului meu a intrat in biserica shi nu mai shtiu daca acum este la casutza lui...

Replica: Alt moment frumos, by cucos catalina (1629 mesaje), la 03-08-2008

un musafir pe buchetul meu, un bondar!

Replica: O surpriza nebanuita. by cucos catalina (1629 mesaje), la 03-08-2008

In jurul orelor 23.00, cand implineam exact un an, de cand eu shi sotzul meu ne intalneam prima data, starostele anuntza cadoul, pe care mi-l daruia sotzul meu: un tort - gargaritza!

Replica: Tortul. by cucos catalina (1629 mesaje), la 03-08-2008

Din lipsa de suportzi in laboratoarele clujene, am fost nevoitzi sa optam pentru un alt model. Cu multe insistentze am reushit sa avem un tort, care a fost pe gustul nostru, bineintzeles imbracat in frishca.

Replica: Vremea by cucos catalina (1629 mesaje), la 03-08-2008

a tzinut cu noi. Vineri inaintea nuntzii a plouat torentzial cu gheatza shi a fost frig. Sambata a fost un pic innorat, dar destul de cald shi nici un strop de ploaie; a fost mai bine decat o arshitza, ce ne-ar fi toropit. Seara un pic de racoare, dar foarte senin, atmosfera prielnica pentru focul de artificii...

Replica: Momente frumoase by cucos catalina (1629 mesaje), la 03-08-2008

au existat pe tot parcursul nuntzii noastre, deshi probleme in organizare am intampinat peste tot. Nu am crezut ca va ieshi atat de bine shi ca ma voi simtzi atat de minunat. Nunta am facut-o noi, cu ideile noastre, cu pretentziile noastre, am inventat, am scos, am adaugat, am ales shi am fost multzumitzi. Este pacat, sa nu dai importantza detaliilor nuntzii tale. Trece atat de repede acea zi...and imi amintesc la cat de bine am rezistat toata noaptea shi la cat de mult am dansat! A fost cea mai frumoasa zi din viatza mea!

Casa de piatra, Oana! Sa fii la fel de fericita!

Replica: Shi multzumita Gargaritzelor by cucos catalina (1629 mesaje), la 03-08-2008

de aici, la temelia casutzei noastre sta o Gargaritza... shi asha multzi invitatzi au aflat despre Legenda Gargaritzelor!

Replica: Casa de piatra! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 03-08-2008

Este superb tot ce-am vazut aici. Si gargarita ma face sa ma simt ca si cum putzin, putzin am participat si eu la aceasta petrecere.

Replica: Multumesc by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 03-08-2008

ca ai impartasit si cu noi aceste momente unice din viata ta, Catalina. Iti doresc toata fericirea din lume alaturi de cel drag.

Replica: Catalina, sa ai parte by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 03-08-2008

numai de bucurii si impliniri, alaturi de cel ales. Sa ai o viata imbelsugata sufleteste, dar si material.

Mi-au dat lacrimile de emotie, citind povestea minunata a nuntii tale. Si eu sunt mama de fete si stiu ce inseamna sa ti se umple inima de bucurie cand iti vezi fetita mireasa, asa ca le doresc si parintilor tai sanatate si mereu bucuria de a te vedea fericita ca in ziua nuntii.

Replica: Casa de piatra! by Maria Nistor (4972 mesaje), la 03-08-2008

Sa fi meru fericita cum ai fost in ziua nunti tale!
Am simtit si eu din imaginii fericirea emanata de tine.
Multumesc.

Replica: Multumesc, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 03-08-2008

Catalina ca ai impartasit cu noi aceste clipe fericite. Iti doresc ca viata ta sa fie la fel de fericita ca ziua nuntii tale. Am simtit si eu emotia acelei zile si sa stii ca am fost cu gandul aproape de tine.

Replica: Am plans de fericire, by Bica Nistor (1290 mesaje), la 03-08-2008

Catalina. Iti multumesc ca nu ne-ai uitat si ai impartit aceste clipe cu noi. Privita prin imaginile si descrierea ta, nunta ta, a fost nunta de vis, a avut clipele magice la care viseaza orice tanara. Domnul a vrut pentru tine tot ce este mai frumos si ma bucur ca ai avut parte din plin. Sa ai viata presarata numai de astfel de clipe magice si, mai fie, ca Gargarita sa te protejeze mereu.
Te imbratisez cu mult drag.

Replica: Emotia by Cozea Rodica-Maria (619 mesaje), la 03-08-2008

a pus stapanire si pe mine cand am citit postarile tale. Zambeam de bucurie pentru tine si de placere pentru ce citeam si in acelasi timp ochii imi erau umezi de emotie. Inca o data "Casa de piatra"!

Replica: Si, by Bica Nistor (1290 mesaje), la 03-08-2008

celei mai frumoase mirese, ii urez sa aiba parte de un zambet blond cat mai curand!

Replica: O nunta by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 03-08-2008

la care am visat si eu, numai ca, atunci cand a fost a mea, nu existau toate aceste firme care sa se ocupe de atatea lucruri frumoase. O mireasa frumoasa, un tort minunat, imagini superbe, amintiri de neuitat prin frumsetea lor - iata ce am simtit cand am vazut fotografiile postate de tine. Niciodata nu te-am simtit mai aproape, Catalina, ca acum. Gargarita, mi-a adus lacrimi in ochi. Ai un sot pe masura sensibilitatii si frumusetii tale interioare, pe masura. Sa fiti fericiti si sa vi se implineasca visele!

Replica: Ai fost o printesa! by Adriana Nicuta (4061 mesaje), la 03-08-2008

Sa fii fericita inca o data si ma bucur ca ne-ai aratat si noua clipele tale de fericire.

Replica: Te felicit, Catalina, by Alice Popa (236 mesaje), la 03-08-2008

ca ai stiut sa pui la punct cu atata minutiozitate si cu atat har, aceasta zi. Ai fost ceea ce visez si eu: o mireasa frumoasa, - punctul central al evenimentului, o zi numai a mea si o nunta de vis! Sa aveti parte, pe drumul pe care ati pasit, numai de bucurii, iar gargaritele sa va acopere de fiecare data (asa cum vorbeam noi la inceputul acestui forum: ca in Sub soarele Toscanei!).

Replica: Casa de piatra, Catalina! by Petroi Ana-Maria (1249 mesaje), la 12-08-2008

Replica: Esti by Petroi Ana-Maria (1249 mesaje), la 12-08-2008

o mireasa superba si dupa cum se vede din fotografiile pe care le-ai postat, ai avut o nunta de vis. Sa fii fericita!
La multi ani!

Replica: Casa de piatra, Catalina. by camelia constantin (65 mesaje), la 12-08-2008

Sa fie intr-un ceas bun si un Print voinic, dulce si mic cat mai curand.

Replica: O mireasa atat de frumoasa! by Nedelcu Beatrice (34 mesaje), la 12-08-2008

Bravo Prima-Gargarita-Sefa! Ai stiut ce vrei si a iesit o nunta ca-n povesti. Sa ai casa de piatra!

Replica: A fost frumos, by Maria Zanfir (564 mesaje), la 12-08-2008

ca intr-o poveste. Casa de piatra, toata viata!

Replica: Catalina, by Anisoara Nichita (234 mesaje), la 12-08-2008

esti o fericita pentru ca un vis ti s-a implinit. M-a impresionat evenimentul vietii tale.

Replica: Catalina, by Adela Aura Vlad (409 mesaje), la 12-08-2008

ai fost o mireasa rasata, iar evenimentul a fost foarte frumos organizat. Felicitari pentru implinirea acestui vis.!

Replica: Fotografiile, by Flori M (324 mesaje), la 12-08-2008

arata numai frumuseti. Asa sa fie si viata ta!

Replica: Ce, by Tender Rose (248 mesaje), la 12-08-2008

frumoasa-i clipa aceasta!
Catalina sa iti fie viata, carare presarata cu bucurii, sanatate si iubire!

Replica: Sa fii fericita, Catalina!, by Lacramioara Popescu (283 mesaje), la 14-08-2008

Dupa cat de frumoasa a fost nunta ta, cred ca tot asa o sa-ti fie si viata.

Replica: Iti multumesc, by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 17-08-2008

Catalina ca m-ai invitat la nunta ta unde m-am simtit atat de bine si am vazut o miresuca atat de frumoasa. Ani multi cu fericire si casa de piatra!
Ti-am adus un tort invelit in martipan.

Replica: Catalina, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 17-08-2008

sunteti doi frumosi, rochita ta superba cu trena lunga.... Asa imi doresc si eu, dar mai am ceva timp pana atunci.

Va doresc tot binele din lume, bebici cati va doriti sa fie sanatosi si voinici, intelegere si mult noroc.

Replica: Va multzumesc by cucos catalina (1629 mesaje), la 24-08-2008

pentru cuvintele frumoase shi pentru urari! Oare pe unde umbla Oana Gargaritza-Calatoare? Ea nu ne povesteshte nimic despre nunta ei?

Replica: Oana, by Lacramioara Popescu (283 mesaje), la 24-08-2008

a facut promisiuni solemne in topicul ei cu Iconita in serial. Apar si fotografiile ei, in curand.
Ce faci, Catalina? Mai pleci in Spania? Esti la Cluj?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: