Acum este 01 Aug 2026, 19:53

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 160 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cum votam?
1. De luni pana duminica. 92%  92%  [ 22 ]
2. De pe data de 1 ale lunii, indiferent de ziua in care incepe saptamana. 8%  8%  [ 2 ]
Voturi totale : 24
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Gargarita lunii iunie 2011
MesajScris: 03 Iun 2011, 20:57 
Neconectat

Nume forum:1
Victory, intotdeauna m-a uimit sporul ce-l ai la coaserea goblenurilor. Votul meu saptamana aceasta e pentru tine.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Iun 2011, 21:14 
Neconectat

Anca, de cand am intrat in gradina, tot citesc si peste tot gasesc doar cuvinte pline de emotie si de suflet puse de tine in topicul fiecare gargarite. Te votez pentru ca astazi ai reusit sa ma emotionezi cu totul.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Iun 2011, 21:20 
Neconectat

Anca mea draga, tu stii ca esti ca surioara mea virtuala si ca te-ai lipit la inimioara inca din primele zboruri ale mele in gradina. Esti ca o adiere de armonie in aceasta gradina, iar eu tresar si ma asez cu drag la calculator cand te vad zburand, pentru ca stiu ca ceea ce voi vedea si citi va fi hrana pentru sufletul meu.
Te votez cu drag si imi doresc sa te vad mereu prin aceasta gradina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Iun 2011, 16:26 
Neconectat

V-am mai povestit si in trecut, ca la inceputurile mele printre voi, cu toata primirea calduroasa pe care am avut-o din partea voastra, parca ma simteam totusi un intrus, avand de a face cu gargarite veterane, cu acele gargarite, care, citind replicile lor, credeam ca am de-a face cu scriitoare in toata regula, iar cand mai dadeam o privire la replicile mele, parca nimic nu era frumos si nimic la inaltimea a ceea ce citeam pe aici. Dar a fost la inceput, pana mi-am zis ca in fiecare cuvant scris nu voi fi decat eu.
Cu voi alaturi, am imbunatatit si felul meu de a scrie, iar acum in ceea ce scriu, nu este decat eu si o parte din mine (asta ca sa fiu modesta) sa simt si sa traiesc acele momente mai putin fericite sau acele fericite, ca si cum as fi eu in prima persoana si cam ce mi-ar place sa primesc daca as fi eu in acea situatie. E si meritul vostru, de aceea imi sunteti atata de dragi.

Ramona si Ralu, sa stiti ca acum este randul meu sa ma emotionez la tot ceea ce ati scris. Totusi, sa stiti, ca nu sunt obisnuita cu atatea laude si ma puneti in incurcatura cand trebuie sa dau replica.
Vedeti, cam asa sunt eu acum. Dar cu ganduri pline de fericire ca v-ati gandit la mine.
Pup dulce pentru fiecare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Iun 2011, 10:22 
Neconectat

Eu saptamana aceasta o votez pe Bica, bunicuta noastra draga. Nu am timpul necesar sa spun cat de mult o apreciez sau cat de mult ma regasesc in cele scrise de ea, dar sper, Bica, sa ma ierti.

Pentru tine,

Un zambet, o floare si o imbratisare de la Gargarita-Zmeura-Dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Iun 2011, 13:46 
Neconectat

Anca, si eu sunt ca tine si tare bine ma simt acum dupa ce am citit ce ai scris tu. Recunosc ca pe acest forum se simte ca exista persoane cu educatie superioara, cu o cultura deosebita (adica au citit multe carti si au si cultura muzicala) si asta le da usurinta de a scrie atat de frumos. Sunt si persoane inzestrate de natura sa scrie intr-un fel care ma emotioneaza si le enumar aici pe Laura, Doruletz, Bica, Lena, dar si pe tine, Anca, motiv pentru care iti si acord votul meu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Iun 2011, 16:40 
Neconectat

"Mă gândesc astazi la toate întâlnirile neplanificate cu oameni şi situaţii din care am învăţat mai mult decât din toate cărţile posibile - atâtea dovezi ale purtării de grijă ale proniei." (teolog Radu Preda)

Vijelie numită Ramona este pentru tine mesajul meu de astazi: primeşte un vot-mulţumire pentru cuvântul pe care mi l-ai scris în urmă cu 4 luni. Aşa cum spuneai atunci, în aceste 4 luni eu am ars ca o torţă imensă, însă mică şi nesemnificativă în ochii celui pentru care mi-aş fi dat viaţa toată, fără să-i cer mai mult decât un cuvânt cald sau măcar o privire. Le-am primit, ce-i drept, însă o privire costa zile întregi de lacrimi şi tristeţi, un cuvânt cald venea la pachet cu zile de nepăsare, trădări şi amăgiri ce-i urmau. Să nu crezi că sunt tristă, - sunt fericită pentru că mesajul tău de atunci mi-a fost bună-vestire şi chiar dacă drumul ce trebuie urcat este anevoios şi întotdeauna mai greu, este aducător de mai multe bucurii decât drumul cel ce trebuie coborât. Şi nici vreun regret nu am - nu aş putea - pentru că iubirea este sentimentul suprem ce ne desăvârşeşte şi fără de care nu putem trăi.

Îţi mulţumesc că te-ai oprit atunci să-mi scrii cu suflet şi inimă şi alături de vot primeşte şi un buchet de flori ale aprecierii pe care ţi-o port.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Iun 2011, 19:19 
Neconectat

Lena, iti multumesc pentru gandul tau frumos. Daca ma bucura ceva este faptul ca ai inteles ca fiecare etapa care se inchide in viata noastra ne aduce multa mahnire si suferinta. Din pacate, doar asa putem trece ca sa ardem in urmatoarea etapa, care ne face sa inflorim ce avem mai frumos in noi.
Parca suntem sortiti ca din propria cenusa sa renastem, de fiecare data, mai bogati, mai frumosi si mai aproape de El.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Iun 2011, 09:20 
Neconectat

Off, tare greu imi este sa aleg. Pentru fiecare dintre voi, cele cu care am vorbit cel mai des pana acum, nutresc sentimente de apreciere profunda.
Votul meu pentru luna aceasta merge la Ovidia. Draga Ovidia, imi esti tare draga si iti multumesc pentru sprijinul si sfaturile pe care mi le-ai dat cand am intrat prima data in minunata voastra gradina. De fiecare data cand vad o imagine cu o floare minunata este imposibil sa fie altcineva decat tu.
Pentru tine:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Iun 2011, 11:48 
Neconectat

Draga Tinuta multumesc pentru apreciere si pentru vot. Pup dulce, micuta balerina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 160 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: