|
Acum este 03 Aug 2026, 12:45
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Gigi Hanta
|
Subiectul mesajului: Despre apa si vin Scris: 04 Iul 2011, 08:34 |
|
|
|
Benjamin Franklin spunea: "In vin sta intelepciunea, in bere libertatea, in apa sunt bacterii."
Un mare numar de studii stiintifice, atent controlate, au demonstrate ca daca bem 1 litru de apa pe zi, la sfirsitul unui an vom fi absorbit mai mult de 1 kg de Escherichia coli (E. coli), o bacterie ce se gaseste in fecale. Cu alte cuvinte consumam 1kg de rahat. Daca insa consumam vin, bere (tequila, rom, whiskey, sau alte bauturi) NU ne expunem acestui risc deoarece alcoolul se obtine in urma unui process de purificare prin fierbere, filtrare si/sau fermentare. Tineti minte : Apa = Rahat Vin = Sanatate
Deci, in concluzie, este mai bine sa bem vin si sa vorbim aiurea decit sa bem apa si sa ne umplem de rahat. Nu este nevoie sa-mi multumiti, nu fac decit sa aduc un serviciu umanitatii.
_________________ Gigi - Un prieten este un om cu care poti fi sincer.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Despre apa si vin Scris: 04 Iul 2011, 08:44 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Ha! Ha! Ha! Hai ca asta-i tare. Mi-a adus aminte de un banc: Intrebare: Ce beau oamenii cand pleaca in strainatate? Raspuns: Pai, nemtii beau bere si numai bere, rusii beau vodka si numai vodka, iar romanii beau vin si nu mai vin!
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Despre apa si vin Scris: 04 Iul 2011, 12:05 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Hi, hi, hi! Onuta, chiar am ras cu lacrimi la faza ... si nu mai vin.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|