M-am by Laura Brasoveanu (906 mesaje), la 30-04-2008 prins de ce le-ai cusut pe amandoua: aceeasi tehnica a prelucrarii goblenului la ambele, cromatic - idem si mai exista un let motiv: florile si, la urma, roata.
Abia astept sa vad daca mai ai ceva lucrat sau le asezi pe acestea doua, unul langa altul.
Va vand un pont fetelor: la Top Terra exista acum si passepartout catifelat. Luni o sa sun sa cer amanunte. Am de inramat niste papirusuri si le-am cerut informatii. Am intrebat si ce mai au nou si atunci mi-au spus de pass, dar cea care mi-a raspuns nu stia amanunte.
Mi-am adus aminte pentru ca ma intrebam in ce fel isi va inrama Doruletz aceste doua modele.
Sunt by Frunza Nicoleta (3018 mesaje), la 30-04-2008 superbe amandoua. Si se potrivesc. Ai dreptate, Laura.
Sunt by Bica Nistor (1118 mesaje), la 30-04-2008 ca niste acuarele, Doruletz. Frumoase ca tine.
Diafane, by Rosculet Adnana (214 mesaje), la 30-04-2008 ca tine, Doruletz. Si descrierea te caracterizeaza.
Da, si mie mi se intampla sa creez povesti in jurul goblenului pe care il lucrez. Mi s-a intamplat sa il si visez, - gata cusut(!), cand eu abia il incepusem.
Ei, by Silvia Har (571 mesaje), la 30-04-2008 cate nu visez eu cat cos un goblen... Uneori visez ca il lucrez pe urmatorul!
Doruletz, esti previzibila. Numai tu puteai face o astfel de asociere si traire vizavi de un goblen. Cred ca in alta viata ai fost poet.
Multumesc pentru vorba buna pusa la brazi. Si eu imbratisez copacii. Se zice ca aduc energii in noi de care avem nevoie.
Felicitari! by Maria Nistor (4682 mesaje), la 01-05-2008 Ai fost promta! Nu am asteptat asa mult noutatile. Un alt model frumos.
Eu cred ca daca am avea o gargarita cu studii in domeniu, am avea portretul fiecarei gargarite pe acest forum, - ceva tip caligrafia, in functie de modelele pe care le alegem. Felicitari si te asteptam.
Multumesc by Doruletz Mic (971 mesaje), la 04-05-2008 ca ati venit sa imi vedeti colectia si mai mult decat atat, va multumesc pentru trairile voastre alaturi de ceea ce am lucrat. Asta inseamna ca intr-adevar ati incercat sa ma intelegeti.
Va multumesc pentru ragazul pe care mi l-ati acordat, scriind pentru mine, aici.
Va anunt ca pana la plecarea fratelui meu, intentionez sa inramez
Caruta cu flori si sa i-o dau cadou. Inainte de a si-l pune in bagaje o sa va fac o fotografie.
Laura, multumesc pentru
pont. Interesant, dar la
Caruta, sigur nu merge pass catifelat. Fratele meu are o garsoniera cu interior modern si va fi nevoie de o rama fina si un pass simplu, in ton cu tabloul. Dupa ce termin de citit ce ati scris aici, o sa merg la
Inramari sa vad ce combinatie este cea mai fericita.
Maria, m-ai facut sa zambesc! Tu care ai deja o caracterizare atat de frumoasa, facuta de Victoria...
Tare by Martis Liliana (87 mesaje), la 10-05-2008 delicate. Sa nu uiti ca ai promis ca vedem si noi inramat.
Iata by Doruletz Mic (971 mesaje), la 28-05-2008 o imagine recuperata pentru voi.
Caruta cu flori, inramata la Rogoblen. Imi pare rau ca rama este atat de inchisa in fotografie. In realitate este un verde inchis, iar passepartoutul este un crem dulce. Ambele culori se regasesc in tablou.