Acum este 10 Aug 2026, 00:13

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1859 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 186  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
MesajScris: 03 Oct 2011, 14:32 
Neconectat

Nume forum:1
Alexandra, felicitari pentru titlul obtinut!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Oct 2011, 15:35 
Neconectat

Mihaita si Dario, imi sunteti atat de dragi, ca daca trece mai mult timp si nu va vad zambetele voastre de nazdravani, sa stiti ca va simt lipsa.

Alessio sau Alessia (hi, hi mamico!). Da ce mare si frumoasa s-a facut fetita lui mami, nu-i asa, Alia?

Albert si Cedric, mai avem doua fetite la fel de frumoase (hi, hi!).
Sa stiti, ca imi plac sa vad baieti cu parul lungut, carliontat si blond. Imi aduce aminte de fotografia de pe vremea copilariei. O fotografie alb-negru, facuta cu fratele meu mai mic, cam la aceeasi varsta ca a voastra. Era facuta in gradina, langa un bradut, cu cate un iuepure in brate, unul alb si unul griu, iar eu aveam parul lung prins in doua codite. Ce chin era acel par lung dimineata cand trebuia sa ma duc la gradinita si ii venea randul pieptanatului! De aceea am decis pentru Claudia sa nu o chinui. Cand va fi capabila sa-si gestioneze singura parul, si-l va lasa cum va dori.

Alexandru, dar tu stii ca-mi place sa pap obrajorii aceea rotunjori si atat de apetisanti? Ce mare a crescut, Nico, cavalerul tau!

Mihai, eu iti dau dreptate, chiar daca mama nu cred ca va fi de acord cu parerea mea. Mamico, viata merge inainte si fiecare etapa a vietii isi are cursul ei, doar ca acest aspect ne cam sperie pe noi mamele cand realizam cat de repede a trecut timpul.

Alexandra, ai vazut ca a venit si timpul tau? Si de data aceasta te apreciez de doua ori. Pentru premiul castigat, dar mai mult pentru determinarea de care ai dat dovada, chiar si atunci cand sanatatea spunea altceva.

Mamicilor, sa aveti mereu parte de aceleasi bucurii de la printii si printesele voastre.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Oct 2011, 09:01 
Neconectat

Nico, ce mare si frumos este Alexandru! Este deja pe bicicleta! Cred ca este mai greu pentru voi acum ca ai inceput scoala. Acusi merge si el la gradinita.

Alexandra, felicitari! Esti o fetita frumoasa si ambitioasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Oct 2011, 09:14 
Neconectat

Nico, mi-ai inseninat ziua cu fotografia cu Alexandru, aproape sa nu il mai recunosc. Sa fie sanatos, draga mea.

Georgeta, de fiecare data cand citesc randurile scrise de tine, descopar ca nu doar tu esti o mare luptatoare, dar nici fetele nu se dau invinse asa usor, iar dovada o avem de fiecare data.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Oct 2011, 21:50 
Neconectat

Va multumim pentru cuvintele frumoase si sa stiti ca asteptam toti pupicii.
Georgeta, felicitari si tie si Alexandrei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Oct 2011, 10:07 
Neconectat

Multumesc pentru urari.
Alexandra a fost foarte incantata ca au urcat-o pe podium, iar cei prezenti au aplaudat.
Si cand ma gandesc ca m-am certat cu sotul. Eu spuneam da (ca o duc la cros), el nu. Si uite asa ne-am imbracat si la cros cu noi.
Imi pare rau ca eu nu pot alerga (inima nu ma prea lasa), macar pentru a o incuraja pe tot traseul.
A plecat singura de la start, eu i-am facut galerie pe la jumatatea traseului, iar la sosire iar s-a descurcat singura (trebuia sa primeasca un bilet cu numarul de sosire).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2011, 20:54 
Neconectat

Am reusit sa fac cateva fotografii in interiorul clasei de gradinita.
Asa cum va spuneam, copii sunt impartiti in 3 grupe in cadrul sectiunii: Soare-grupa mica, Luna-grupa mijlocie si Pamant-grupa mare.
Dimineata, cand se intra in clasa, exista o cutiuta cu cele 3 semne (soare, luna si pamant), iar fiecare copil trebuie sa ia semnul lui si sa il puna pe perete, in dreptul zilei din saptamana si sub fotografie, pentru a insemna prezenta.

Si Soarele cel mare:

O bucatica de clasa:

Si o bucatica de baie:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2011, 22:23 
Neconectat

Georgeta, esti o mama de nota zece si te admir. Chiar daca nu am trimis mesaj, de multe ori citesc postarile tale sa stii si imi place ce vad. Te pup.

Nico, ce mare si frumos a crescut baietelul tau. Il pup pe obrajori.

Ralu, ce frumoasa organizare au la gradinita copii. Eu deja incep sa caut scoala primara pentru Albertino si deja incep sa-mi fac griji. Este greu de gasit o scoala buna. Momentan, amandoi copiii ii am in aceeasi gradinita. Este o atentie buna, mancare buna, in schimb la aspectul academic mi se pare slabuta fata de ceea ce mi-au spus educatoarele de acolo. Albert deja citeste, scrie, face multe lucruri (nu vreau sa ma laud), in schimb primeste ca tema sa deseneze un patrat si un triunghi sau sa lipeasca obiecte in forma de cerc. Deja am cerut o audienta cu o domnisoara de la scoala sa vad ce se intampla acolo, pentru ca temele lasa de dorit foarte mult.

Sper ca voi sa fiti multumite de scoala copiiilor vostri.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2011, 00:04 
Neconectat

Ralu, ma bucur ca esti multumita de gradinita lui Dario.
Ariana face parte la cresa din grupa fluturelui, iar cealalta grupa este delfin. Grupa mica, unde a fost si ea anul trecut se numeste soarece.
Si ea a fost racita saptamana trecuta, iar intr-o zi m-au sunat sa ma duc dupa ea ca era cu febra, dar acuma este mai bine, mai tuseste un pic.
Danuta, nici eu nu sunt multumita de scola pe care o avem la noi in cartier. La anul nu stiu cum o sa ne descurcum cu naveta daca o inscriu la alta scoala. Acuma am o fata care vine dimineata si o duce la cresa cand eu lucrez.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Oct 2011, 19:43 
Neconectat

Dragele mele, sa va traiasca minunile, sa creasca mari, iar voua sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate sa-i puteti ocroti.
Va aduc si eu o fotografie cu nazdravanii mei:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1859 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 186  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: