Acum este 17 Apr 2026, 07:43

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta
MesajScris: 26 Oct 2011, 09:56 
Neconectat

Nume forum:1
Felicitari draga Danuta. Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Oct 2011, 10:05 
Neconectat

Danuta, nasica draga, felicitarile mele. Este superb!
Astept sa vad ce urmeaza.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Oct 2011, 10:16 
Neconectat

Pot spune ca te-ai perfectionat in a lucra spatele. Pentru mine este mai mult decat perfect, chiar daca stiu ca tu de aproape, vei gasi si acel mic pasaj de ata care te deranjeaza.
Felicitari, Danuta!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Oct 2011, 13:38 
Neconectat

Danuta, finalul este superb. Spatele este reusit. Daca nu imi spuneai, credeam ca ne-ai adus doua fotografii cu finalul.
Abia astept sa vad surpriza pe care ne-o pregatesti.
Te pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Oct 2011, 14:12 
Neconectat

Felicitari! Mi se pare si mie un model complicat, cu culori "incalcite" asa cum ziceai.
Eu una deocamdata nu am avut curajul sa incep un asemenea model, dar probabil va fi o adevarata provocare pe viitor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Oct 2011, 14:47 
Neconectat

Danuta, este superba simfonia ta si te felicit pentru spatele impecabil, la un model asa "incalcit" eu nu cred ca putea iesi mai bine.
Iti doresc mult spor si in continuare si abia astept sa ne dezvalui surpriza.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Oct 2011, 15:38 
Neconectat

Danuta, de vreo 10 minute tot stau si ma uit la goblenul tau. Este absolut minunat, niste culori atat de frumoase cu o imbinare perfecta, spatele desavarsit din punctul meu de vedere. Sa intelegem ca este opera ta de maturiate? Te felicit pentru perfectiunea cu care ai cusut acest goblen.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Oct 2011, 15:41 
Neconectat

Danuta, un model foarte frumos. Felicitari!
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Oct 2011, 18:46 
Neconectat

Fetelor, sunt incantata de mesajele voastre si va multumesc enorm. Abia incep ziua de munca la birou si ce pot sa spun, cu asa cuvinte, orice ar incepe ziua cu cat mai mult pozitivism.

Alia, daca te incumeti la el, sa stii ca este frumos, desi incepuse sa ma dispere uneori. Cred ca a fost si complicat faptul ca venea cu diagrame mici, din aceasta cauza era mai greu de urmarit punctul, probabil cu noile diagrame va fi mult mai usor. Oricum, stiu sigura ca tu poti cu orice provocare, tu esti cu mult mai indemanatica decat mine la goblen. V-am spus eu, abia sunt la inceputul acestei arte.

Aici pot sa-ti raspund tie, draga Elza, ca ai intuit perfect despre ce este vorba in acest proiect. Asa este, cu acest model abia incep eu cu adevarat sa cos goblen si sa cos modele cat de cat dificile. In plus, datorita voua mi-am insusit multe trucuri pentru a coase mai repede si bine, fapt pentru care inca o data va multumesc enorm. Si inca mai am multe de invatat, de aceea tot timpul le reiterez gargaritelor mai experimentate sa ne impartaseasca si noua din indemanarea lor.

Ovidia, iti multumesc pentru flori, esti o draguta. Inca o data te felicit pentru ziua ta de nastere, sper ca ai petrecut cum se cuvine.

Finuta draga, iti multumesc din suflet. Datorita voua m-am ambitionat sa cos, stiu ca a durat o eternitate acest goblen, dar fara voi dura si doua. Ha, ha, ha!

Ralu, de aproape mai sunt ele cateva gafe, dar ma rog, ca tot omul, stii cum se spune. Cu cat cos mai mult, cu atat invat sa am mai ingrijit spatele. Nu stiu de ce, pentru mine conteaza mult de tot acest aspect, cred ca face parte din arta goblenatului si ceea ce il distinge ca arta fata de punctul de cruce sau alte tipuri de broderii.

Nadina, esti o draguta, si mie imi plac fotografiile, desi oricum, tu stii ca in realitate orice goblen arata cu mult mai frumos. Sunt multumita de el, dar sunt si multumita de faptul ca in acest topic s-au discutat si alte aspecte, ma gandesc sa si imprim paginile, ca sa le am cu mine intotdeauna.

Ina, orice model de goblen este greusor, cred ca asta o stim noi toate. Dar sunt unele modele care au un grad de dificultate mai marit, aceasta cred eu le face si mai interesante, ar trebui sa faci si tu acest pas. Multumirea este si mai mare atunci cand termini un model mai dificil.

Abriela, abia astept sa va aduc surpriza, n-am reusit inca sa fac fotografie, dar vreau sa si aduc ceva lucrat. Cat de curand! Astept parerile voastre, fetelor, cu privire la noul model pe care il voi incepe, voi care credeti ca este?

Gaby, multumesc si sper sa va placa odata ce-l inramez, sper sa-l duc saptamana aceasta.

Va urez o saptamana cat mai interesanta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Oct 2011, 19:54 
Neconectat

Danuta, Simfonia este superba. De abia astept sa vad hainuta. In ceea ce priveste spatele, nu fi carcotasa (hi, hi, hi!) este perfect avand in vedere ce incalceala a fost.
Apropo de surpriza, as spune ca este Martisor, am o oarecare banuiala de cand ai pomenit de o surpriza. Indiferent care ar fi, de abia astept noul serial.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: