Acum este 22 Iul 2026, 07:20

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 30 Oct 2011, 21:23 
Neconectat

Nume forum:1
Ralu, multumesc pentru placinta.

Nu stiu cum va decurge viata mea de acum incolo. Sunt foarte ingrijorata pentru ca fetita mea este gravida in doua luni, deci prin luna mai va naste. Stiu de data trecuta ca sarcina nu ii va ridica probleme (imi seamana), dar ma tem ca nu va face fata singura cu doi copii.
Am rugat-o sa ia in consideratie oferta mea de a o conduce eu pe Mariuca cativa ani la scoala, aici in Romania, dar refuzul a fost categoric. Isi doreste ca Mariuca sa se adapateze mediului de acolo si sa invete limba.
Se pare ca asta este viata si eu trebuie sa ma conformez schimbarii.
A existat un incident la gradinita Mariucai, unde un parinte a venit si a facut dreptate copilului lui, lovind un alt copil cu care acesta avusese o altercatie. A fost picatura ce a umplut paharul si clipa in care copiii mei au hotarat ca vor sa isi creasca puii intr-o tara unde exista normalitate. Oful meu este ca si-au ales o tara ce este la mii de kilometri de Romania, dar acolo li s-a oferit un serviciu la amandoi, bine platit.
Copila mea glumeste si ne spune ca doar asa o sa vedem si noi cealalta parte a lumii.
Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe mafios.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Oct 2011, 21:30 
Neconectat

Bica, ce bucurie cred ca este in sufletul tau ca este pe drum un nepotel sau o nepotica. Dumnezeu o va ajuta pe fata ta sa se descurce cu doi copii. O inteleg ca doreste sa isi creasca copii intr-o tara civilizata si cu alt mediu de viata. Si cred ca are dreptate. O sa vezi locuri diferite, culturi si oameni diferiti. Nu v-ati gandit nici o clipa sa va mutati acolo? Sa macar sa stati vara in Romania si iarna acolo?
Eu am niste vecini care au copii in America, iar verile le petrec in tara si iernile la ei.
Te pup bunicuta draga.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Oct 2011, 22:15 
Neconectat

Bica, sa fie intr-un ceas bun nepotica sau nepotul care este pe drum. Sa nu fii trista, Doamne-Doamne are un plan pentru toti si ai sa vezi ca pina la urma totul se rezolva. Si poate nu este o idee rea sa va mutati si voi acolo, la capatul lumii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Oct 2011, 22:20 
Neconectat

Ei, Bica, ce de ganduri! Sa fie intr-un ceas bun sarcina si sa fie sanatoasa. Iar voi, cu sanatate, veti ajunge si acolo, chiar daca acum poate te gandesti ca nu. Iti spun din experienta cu parintii mei, cine le-ar fi spus acum vreo 10 ani ca vor ajunge la Venetia, iti inchipui ce raspuns ar fi dat. Si nu te gandi ca sunt tinerei si cu prea multe forte, deci se poate, atunci cand invinge dorul de nepoti. Sa va dea Dumnezeu sanatate, ca asta conteaza cel mai mult.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Oct 2011, 22:26 
Neconectat

Victory, imi inchipui ce emotionata esti. Sa fie intr-un ceas bun si sa ne aduci vesti.
Bica, cred ca un ochi rade de bucuria de a mai avea un nepot, iar altul plange ca vor fi asa departe. Dar sunt sigura ca toate au un rost si sper ca nu vei sta prea mult departe de ei.
Ralu, ce bine arata placinta, nu pot refuza o bucatica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 10:51 
Neconectat

Adelina, la cat ma bucura venirea unei noi minuni in familia noastra, atat ma mahneste plecarea copiilor peste mari si tari.
Sincer, nu ma tenteaza sa calatoresc atat de mult cu avionul (24 ore), mai ales ca Bicu are o stare de sanatate precara.
Nici schimbarea nu este benifica pentru toata lumea. Daca eu as rezista la o schimbare, nu cred ca Bicu este atat de puternic.
Te imbratisez si eu cu drag, inceput de viata ce esti tu.

Tina, asa fac si eu. Ridic capul si il mai intreb pe Domnul, oftand, ce planuri are El pentru noi. Si in smerenia ce vine odata cu varsta Ii multumesc si ii spun ca stie El mai bine.
Doamne ajuta de ceas bun!
Te imbratisez cu drag.

Ralu, cata dreptate ai! Sanatate sa fie, ca eu calare pe bat (ca-n poveste) si tot ajung sa-mi ajut fetita.
Multumesc pentru urare.
Va imbratisez cu drag si pe tine si pe Dario.

Nico, am zis ca am tahicardie, ca de cate ori imi amintesc de fetita mea imi bate inima de o simt si in gat. Ceas bun am siguranta ca va fi. Imi seamana. La sarcina cu Mariuca nu a avut nici un fel de probleme si a nascut usor (ca servitoarele, cum spunea eroina principala din pe Aripile vantului).
Da, vorba veche cu ochiul ce rade, in timp ce celalalt plange, mi se potriveste. Dar o potrivi si Dumnezeu lucrurile ca toate sa decurga bine si pentru fetita mea.
O viata am incercat sa fac doar bine, am incercat sa ii invat si pe cei din jurul meu sa faca la fel, o viata nu m-am dezis de invataturile bunilor si strabunilor, invataturi ce erau la indigou cu cele scrise in Cartea Sfanta si sper ca tot ce am facut eu sa se rasfranga asupra copiilor mei si asupra nepotilor mei, nascuti sau nenascuti.
Eu si Bicu suntem pe panta descendenta a vietii si ne vom mai lasa ceva semne prin inimile oamenilor, tot cu fapte si vorbe bune si tot in folosul celor ce ne urmeaza.
Va imbratisez cu drag si pe tine si pe Alexandrel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 13:51 
Neconectat

Victory, a venit Matei pe lume? Cred ca este emotie mare la voi in familie.
Bica, nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul tau. Australia este atat de departe. Eu, in Franta (care este chiar aproape fata de Romania) simt tristetea parintilor mei si desi este atat de bine aici, doar pentru ei m-as intoarce acasa. Si eu sunt singura la parinti si cred ca asta face lucrurile si mai complicate, atat pentru mine cat si pentru ei. Cateodata as vrea sa ma teleportez atat de mult mi-as dori sa fiu langa ei si tot timpul zic ca eu as vrea sa am doi copii pentru ca este atat de greu sa fii singur la parinti.
Cred ca si fiica ta simte la fel.
Sarcina usoara ii doresc, iar tie si lui Bicu multa putere ca sa puteti trece peste plecarea lor si sa va puteti bucura pentru ei si pentru viata mai buna pe care cu siguranta o vor gasi acolo.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 14:57 
Neconectat

Este ceva vreme de cand nu am poposit la cefenea si cum era de asteptat, noutatile nu au intarziat sa apara.
Pana una alta, eu va aduc ceva caldut sa va incalziti si parfum de primavara, ca admosfera sa fie mai imbietoare.

Mihaela, ai incredere in cel de Sus, ca totul se va rezolva in modul cel mai bun si nesperat de tine.

Victory, sa fie intr-un ces bun si Matei sa fie sanatos, la fel ca si mamica lui.

Bica, inteleg ce poate fi in sufletul tau, dar din pacate adevaratele valori, tara noastra nu le vrea, ci din contra, cauta orice prilej sa le trimita peste hotare, pentru ca interesele personale a celor care ne conduc, primeaza si nu interesele tarii si a tinerilor cu potential care ar putea cu usurinta sa faca din Romania o tara prospera asa cum merita, pentru ca are toate capacitatile si resursele necesare.
Doar ca acesta-i tristul adevar, dar si mai mult pentru cei care raman acasa.
Acum nu demult a fost un reportaj la TVR, ca elevii cu potential inca din clasele a zecea si a unsprezecea isi pregatesc calea pentru a-si continua studiile si a-si face un viitor peste hotare.

Bica, felicitari ca vei fi din nou bunica si stiu ca te doare faptul ca nu-i vei avea aproape de tine, dar stiu ca vei face tot posibilul sa fi prezenta la acest eveniment si chiar nu va mai conta acele 24 ore de zbor.
Sanatate multa, tie, lui Bicu, Mariucai, fetitei tale cu bebe care vine, si taticului cu bebe care vine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2011, 19:10 
Neconectat

Draga Bica, ne-ai adus niste vesti minunate. Ii doresc fetitei tale multa sanatate si o sarcina usoara. Cat despre tristetea ce o simti, Dumnezeu are planurile Lui bine stabilite pentru fiecare si nu ne da decat atat cat putem duce, asa ca am convingerea ca va aseza lucrurile cat se poate de bine pentru tine, o persoana cu suflet mare.
Te imbratisez cu multa caldura, bunicuta noastra draga.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2011, 08:01 
Neconectat

Buna dimineata dragele mele. Seriviti cafeluta?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: