|
Acum este 19 Apr 2026, 14:06
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Rodi - Gargarita noua in gradina noastra! Scris: 01 Noi 2011, 01:06 |
|
|
|
Nu merg asa departe. Mama este o persoana priceputa, iubeste florie, animalele, este o persoana serioasa, distinsa. M-a ajutat tare mult si inca ne ajuta. Am doua operatii de cezariana, a stat in spital cu mine doua zile la ambele operatii, m-a ingrijit, m-a tratat ca pe propriu lor copil. Nu stiu de ce a procedat asa. M-a ranit. Sunt inca sub acest impuls, acest lucru s-a intamplat duminica. Poate cel mai bine este sa o intreb, poate are o explicatie. Va imbratisez cu drag.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Rodi - Gargarita noua in gradina noastra! Scris: 01 Noi 2011, 10:51 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Rodi, imi cer scuze daca am fost un pic cam deplasata.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Rodi - Gargarita noua in gradina noastra! Scris: 01 Noi 2011, 11:57 |
|
|
|
Rodi, comunicarea este importanta intre nora si soacra. Cu siguranta, exista o explicatie logica din punctul ei de vedere.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Rodi - Gargarita noua in gradina noastra! Scris: 01 Noi 2011, 12:54 |
|
|
|
Dalina, nu ai fost deplasata. Ti-ai spus punctul de vedere. Bica, stiu asta, numai ca am ramas muta. Stiam ca multi ani a fost intr-un spatiu putin vizibil din biblioteca. Va imbratisez cu drag.
Ultima oara modificat de Admin pe 01 Noi 2011, 13:23, modificat 1 data in total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Rodi - Gargarita noua in gradina noastra! Scris: 03 Noi 2011, 23:05 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Ai dreptate,Rodi. Şi voi gărgăriţe sensibile. Şi eu am trecut prin exerienţa voastră.I-am făcut cadou cumnatei mele Ţigăncuşa şi nici eu nu l-am văzut pe vreun perete. În schimb, am văzut pe pereţi apartamentului multă operă de artă. Din piaţă,de la tarabe. Şi aşa m-am lecuit şi eu de a mai face cadou. Voi lucraţi pentru copii.Ei vor aprecia gestul.Aşa fac şi eu. Numai că eu lucrez toate goblenurile în două exemplare. Unul pentru fetiţă,celălalt pentru băiat. Aşa nu mai trebuie să plătesc notarul ,ca să întocmesc testament. Şi cu bani economisiţi mai cumpăr ceva goblene. Te pupic ,Rodi şi să îţi trăiască familia.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Rodi - Gargarita noua in gradina noastra! Scris: 04 Noi 2011, 09:48 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Rodi, o urare de bun venit si din partea mea!
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ponea Aurelia Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Rodi - Gargarita noua in gradina noastra! Scris: 04 Noi 2011, 13:29 |
|
Membru din: 03 Ian 2010, 11:31 Mesaje: 1272 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Bine ai venit, Rodi!
_________________ Gargarita-Petale-in-Buchetul-Vietii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Rodi - Gargarita noua in gradina noastra! Scris: 04 Noi 2011, 13:36 |
|
|
|
Georgia, Dina, va imbratisez cu drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cioroi Damiela
|
Subiectul mesajului: Re: Rodi - Gargarita noua in gradina noastra! Scris: 04 Noi 2011, 14:03 |
|
Membru din: 21 Mai 2009, 08:47 Mesaje: 1569 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Bine ai venit, Rodi. Iti doresc un zbor lin si cu multe minunatii lucrate. O zi buna! Pupici.
_________________ Damiela - Gargarita-Zana-Margaretelor
Ultima oara modificat de Admin pe 04 Noi 2011, 14:25, modificat 1 data in total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Rodi - Gargarita noua in gradina noastra! Scris: 04 Noi 2011, 19:32 |
|
|
|
Multumesc, Damiela. Te imbratisez cu drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|