Acum este 01 Iul 2026, 22:32

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 257  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Care este cel frumos nume pentru Carmencita?
Chestionarul s-a inchis pe data de 16 Mar 2025, 08:15
- Gargarita-Farmecul-Dansului 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Gingasia-Florilor 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Atingere-de-Inger 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Evantai-de-Vis 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Aripi-de-Evantai 33%  33%  [ 6 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Rosu 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Inflorat 11%  11%  [ 2 ]
- Gargarita-Dansul-Evantaiului-Spaniol 6%  6%  [ 1 ]
Voturi totale : 18
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite
MesajScris: 05 Noi 2011, 21:11 
Neconectat

Nume forum:1
Adnana, te felicit. Ti-am adus o floare, special pentru tine.

Adelina, si mie imi place.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Noi 2011, 22:27 
Neconectat

Nu pot fi decat incantata de faptul ca ai fost propusa pentru nume, draga Arina. Imi pare rau ca nu am fost eu prima cu aceasta initiativa. Intradevar, nu esti de mult timp printre noi, dar ai o esenta aparte care te distinge de restul gargaritelor si pentru acest lucru meriti din plin un nume. In plus, imi place mult faptul ca esti activa pe forum si ca esti alaturi de noi, celelalte. Nu am o idee definita despre un nume pentru tine, dar ma gandesc la ceva luminos, pozitiv, ambitie, ce mai stiu eu, nu ma ajuta prea mult inspiratia, in plus sunt intr-o graba enorma. Sper ca celelalte fete sa fie mai inspirate. Mult succes!

Georgia imi place, dar o simt foarte retrasa si reticenta in a ne oferi mai mult din persoana ei. Voi stiti ca eu indemn omul la vorba uneori prin intrebari sau alte chestii, dar pe ea am simtit-o reticenta "la vorba". In fine, aceasta este doar parerea mea, voi puteti judeca mai bine aceasta circumstanta.

Un sfarsit de saptamana cat mai interesant, fetelor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 09:35 
Neconectat

Adnana, esti inspirata tare. Daca nu ai avea un nume, probabil ca unul potrivit pentru tine ar fi gargarita care ne boteaza. Pe toate ne ajuti cu inspiratia ta si pe toate ne ajuti sa dam o nota frumosa incercarilor noastre stangace de a le numi pe cele dragi noua.
Multumim si sa ne fii mereu alaturi tu si mintea ta sclipitoare.
Te sarut cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 11:53 
Neconectat

Danuta, chiar daca nu ai venit tu prima cu ideea, nimic nu te opreste sa-mi fii nasica, lucru care m-ar incanta enorm. La partea cu ambitia, m-ai nimerit la fix si pot spune ca uneori chiar exagerez cu ea si ajung la alte lucruri care imi fac mai putina cinste. Ca de exemplu vanitate, dar ce sa-i faci, asa sunt leii, extremisti. Ma bucur ca te-ai alaturat si tu discutiei acesteia si sunt foarte curioasa ce nume va primi Georgia. Cred ca de cand activez pe forum, acesta este primul botez la care asist. Nu stiu daca am si eu dreptul sa vin cu idei sau nu, dar este cu siguranta o placere sa urmaresc macar cum ia forma un nume, prin cate minti si inimi trebuie sa treaca o idee pana sa capete un contur definit.
Te pup, draga Danuta si iti doresc multa inspiratie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 11:55 
Neconectat

Adnana, esti de o inspiratie rara. Eu ma declar stangace, asa cum spune Lena, in a caracteriza o gargarita a acestei gradini, iar acesta este un defect de pe bancile scolii deja, cand uram caracterizarile de personaje caci nu reuseam sa le infloresc nicicum, ci se sfarsea totul cu lista de atribute.

Felicitarile mele, Adnana!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 12:09 
Neconectat

Adnana, asa cum a spus si Lena, cred ca in tine lucreaza mai mult decat in noi toate celelalte o inspiratie deosebita, venita de undeva de sus. Eu te percep ca un vers de primavara, o prezenta efemera si mereu proaspata ce imi potoleste cu vorbele ei nevoia de frumos, delicatete, gingasie...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 16:00 
Neconectat

Adelina, regret din adancul inimii ca nu am stiut cum sa-mi exprim dezaprobarea si ca te-ai simtit ranita.
Am simtit ca trebuie sa intervin urmare a ultimei intamplari din acest topic, cand Bica ne-a atentionat ca trebuie sa acordam responsabilitate maxima acestui subiect, tinand cont de toate conditiile si mai ales de faptul ca tergiversarile si balbele noastre pot rani (si ai vazut ca la Miha chiar asa s-a si intamplat).
Tot un fel de rana se poate isca, mi-am zis eu, atunci cand faci o dubla propunere pentru ca asa cum spune Adnana fiecare este o entitate divina si fiecare este unic.
Imi cer iertare daca te-am facut sa te simti prost. Te imbratisez cu prietenie si respect.

Adnana, mi-ai umplut ochii cu lacrimi de emotie. Uneori ma intreb daca nu esti un alter-Doruletz Mic, desi fiecare este o entitate divina si fiecare este unic si tu esti cu adevarat unica.

Floare de Colt, ma bucur sa te revad in gradina.

Arina, in ceea ce te priveste se pare ca nasterea numelui tau este in maini bune. Anca, Danuta si cu siguranta, Adnana, vor veni la botez cu ceva deosebit.

P.S. Adelina si Georgia, si mie imi place Gargarita-Petale-in-Buchetul-Vietii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 18:02 
Neconectat

Si mie imi place. Si de data aceasta Adnana a reusit sa spuna in cuvinte multe. Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 19:19 
Neconectat

Fetelor, m-ati lasat cu gura cascata. Va multumesc tuturor pentru straduinta voastra de a-mi da un nume.
Adnana, cuvintele pe care le-ai scris gandindu-te la mine, m-au facut sa lacrimez. Iti multumesc din suflet pentru cele scrise. In ceea ce priveste cutreieratul prin gradina, pot spune ca in afara de weekend cand mai plec din Bucuresti, nu exista zi sa nu intru pe forum. Chiar daca nu las urme pe acolo pe unde calc, imi place sa privesc ceea ce faceti si va urmaresc cu drag. Cand se intampla sa scriu cuiva, o fac cu mare drag gandindu-ma la persoana careia ii scriu. Nu imi place sa scriu fraze interminabile de aceea, de cele mai multe ori, las comenturi scurte. Imi plac lucrurile simple si concise.
Adelina, tie iti multumesc pentru intentia de a-mi da un nume. Te apreciez si nu cred ca ai de ce sa te simti prost. Datorita tie, Adnana a reusit sa ma descrie cum nu imi imaginam ca ar putea-o face. Daca nu ai fi avut tu aceasta initiativa, aceasta discutie nu ar fi existat. Prin urmare, numele pe care o sa il primesc, daca il voi primi, in mare parte ti se datoreaza tie. Iti multumesc.
Danuta, ai dreptate, nu sunt o persoana foarte vorbareata si sunt mai retrasa. Cel putin asa imi spun si alte persoane pana reusesc sa ma cunoasca si sa ne imprietenim, ceea ce dureaza ceva mai mult. Imi place singuratatea dar asta nu inseamna ca nu ma bucur cand sunt inconjurata de alte persoane (prieteni - care nu sunt multi, familie). Cei care ma cunosc stiu ca sunt o persoana vesela, careia ii place sa rada, sa glumeasca, sa danseze, sa cante, sa picteze cu acul (cum imi place mie sa spun), etc.
Oricare ar fi numele pe care l-as primi, o sa il port cu mandrie pentru ca este dat de voi si sigur ma va caracteriza, asa cum fiecare nume din gradina este o descriere succinta a fiecarei gargarite.
Va multumesc din suflet pentru un sfarsit de weekend atat de frumos. Pupicei tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 20:23 
Neconectat

Georgia, ma bucur ca te-ai descoperit in descrierea mea, altfel nu ai fi lacrimat. Stii ca pruncii lacrimeaza cand se revad pe casetele video, atunci cand erau botezati?
Din ceea ce ai scris, am simtit aceeasi perplexitate de copil in a te descoperi asa cum te-am simtit eu si celalalte gargarite din gradina, dar mai ales nasica ta, Adelina.
Va pup cu delicatete pe aripioare si doresc sa deveniti prietene apropiate, sincere si nedespartite.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 257  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: