Acum este 01 Iul 2026, 21:17

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 257  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Care este cel frumos nume pentru Carmencita?
Chestionarul s-a inchis pe data de 16 Mar 2025, 08:15
- Gargarita-Farmecul-Dansului 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Gingasia-Florilor 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Atingere-de-Inger 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Evantai-de-Vis 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Aripi-de-Evantai 33%  33%  [ 6 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Rosu 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Inflorat 11%  11%  [ 2 ]
- Gargarita-Dansul-Evantaiului-Spaniol 6%  6%  [ 1 ]
Voturi totale : 18
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite
MesajScris: 06 Noi 2011, 20:57 
Neconectat

Nume forum:1
Ralu, asa m-am nascut, tot asa cum si tu te-ai nascut cu o minte logica pentru care te admir. Ades mi-am dorit sa fiu ca tine, dar exista probabil niste conexiuni interioare care nu se realizeaza la mine.
In plus, de cand ma stiu citesc poezie. Este drogul meu zilnic.

Te invit la un ceai, impreuna cu Dario. Este o tisana slaba ce ne va ajuta sa dormim bine.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 21:00 
Neconectat

Draga mea mi-au dat lacrimile.
Nu multi oameni sunt ca tine si ma simt mandra sa te cunosc si sa fii prietena mea.
Te imbratisez si mi-ar place sa te cunosc personal.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 21:07 
Neconectat

Adnana, este totul cu un rost si desi sunt o romantica, partea logica ma caracterizeaza pe deplin.
Iti multumim de ceiut, la vreme de seara si cu ploaie afara, este un bun remediu.
Sa ai o seara minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 21:14 
Neconectat

Danuta, improvizez pentru tine si Arina in ochiul de lumina sau din raza de lumina, acum cand lumina felinarelor, dar si lumina lunii imi aduce aminte ca lumina (iubirea-geneza) exista de la inceputul vietii prin lucrarea miezului de lumina a celui numit Lumina lumii. Este El ce ce ne da mereu lumina din lumina.
Cand mamele, femeile-lumina, ne scot din amforele de lumina suntem un bulgare de lumina. Se spune ca venim prin lumina cea sfanta, in aureola de lumina, dintr-o raza de lumina, printr-un arc de lumina, inconjurati de lumina, curati ca o lumina. Suntem petale din lumina, avem aripioare de lumina caci venim din lumina fermecata si am primit sarutul luminii. Suntem un nou inceput ce apare-n lumina.
Prima baie de lumina este in fapt botezul de lumina, iar noi, prunci nevinovati, floare de lumina trimitem lumii zambetul luminii furat din lumina raiului.
Strop din lumina curg din ochii celor uimiti de venirea noastra in sarbatorea luminii.
Dupa ce ne jucam cu licuricii lumina, urcam trepte de scara de lumina spre lumina vietii cautand bucuria luminii line, purtand pe umeri fulgul de lumina si pe frunte lumina de argint.
Ne purtam pasii prin pulbere de lumina, constienti ca avem dreptul la lumina, dorind sa simtim aroma de lumina, desi uneori mai simtim si suspin de lumina.
Sarim peste zidul de lumina, ne lasam in voia luminii din vis si croim poemele luminii. Descoperim iubitilor in stihuri din lumina ca exista frunze din lumina, cerbul de lumina, lumina din vapaie, lumina alba, lumina albastra, dar si lumina aurie. Atunci se intampla ca focul saruta lumina.
Cand metafora luminii sporeste a lumii taina (Blaga) si stim deja ca iubirea este un strop de lumina, aducem in lumina amurgului vietii noastre rugaciunea luminii.
Doamne, eu sunt scanteie din lumina ta,
Doamne, eu sunt lumina din lumina ta,
Doamne, eu sunt aura din dumnezeirea ta,
Amin.
Lumina, culoare si cant, s-au intruchipat in cuvant, iar tacerea este plina de lumina, cand inger in rai, lumina imi este leac divin.

Arina, cum tu scuturi zilnic lumina din clepsidra inimii tale, aici in gradina, te-as numi Gargarita Clepsidra-de Lumina.
Mi-as dori mult ca Danuta sa fie nasa ta pentru ca este o persoana speciala.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 21:18 
Neconectat

Adelina am o sarada pentru tine: cunoscand-o pe Georgia, ma vei cunoaste pe mine.
Georgia, cunoscand-o pe Adelina, ma vei intalni si pe mine.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 21:23 
Neconectat

Off-topic cu mii de scuze.

Ralu, o combinatie perfecta si visul oricarui barbat: o romantica cu o minte logica. Putini au aceasta sansa! Sotul tau stie?!
Va doresc sa se opreasca ploaia (eu ma rog in fiecare seara sa se opreasca ploaia acolo si sa se termine calvarul) si sa aveti o toamna frumoasa, ca a mea.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 21:25 
Neconectat

Danuta, as fi onorata sa fii nasa Arinei noastre dragi.
Stiu cat esti de ocupata si de aceea ti-am pregatit un ceai.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Noi 2011, 22:51 
Neconectat

Adnana, stie sotul de toate, atunci cand vrea, bineinteles. Glumesc.
Pentru tine, zanuta frumoasa:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 03:54 
Neconectat

Adnana, esti o fiinta mirifica si ma lasi pur si simplu fara cuvinte, pe mine care sunt o vorbareata fara astampar. Iti multumesc pentru gandurile tale si pentru ceai. Eu am mai mult timp uneori sa-mi prepar o cafea, de ceai simt ca nu, desi ar fi mai bun. As fi onorata din cale afara sa fiu nasa Arinei, desi acest merit l-ar avea din plin Adelina, pentru ca ea a avut aceasta initiativa, iar tu in al doilea rand pentru inspiratie.

Arina, cu mana pe inima, ma revad in tine in multe fatete pe care le expui, de aceea mi-ai cazut draga. Imi place mult expresia pe care ai folosit-o, draga Adnana, focul saruta lumina.
Mi se pare ca intr-un fel ar putea captura esenta Arinei.

Asa cum am mai spus, din ce am putut sa cunosc despre ea, este ca o simt ca fiind dinamica, perseveranta, ambitioasa si determinata in a realiza cu succes orice proiect isi propune. Are o mentalitate de campioana, iar acest lucru mi se pare deosebit de valoros. In acelasi timp, este o fata respectuoasa, amabila si dragalasa cu noi toate. Mi se pare importanta participarea a cat mai multor gargarite in oferirea unui nume. Eu nu pot defini un nume, in ultima vreme sunt destul de pragmatica, nu prea am mai citit, ma simt lipsita de inspiratie, desi poate am o anumita intuitie cat sa pot descrie pe cineva.

Georgia, te felicit pentru numele obtinut, cat si pentru mesajul tau. Iti inteleg atitudinea si o respect, sper ca nu ai vazut ceva negativ in opinia mea. Te imbratisez cu drag.

Vise frumoase, fetelor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Noi 2011, 08:09 
Neconectat

Adnana, nu cred ca mai are rost sa iti spun ca ai un suflet mare. Esti o persoana demna de apreciat. Cu siguranta, va fi inevitabil ca de fiecare data cand voi vorbi cu Adelina, mintea sa imi zboare si la tine si cunoscand-o pe ea, automat ma voi intalni si cu tine. Te sarut si te imbratisez.

Adelina, sigur ca mi-a face placere sa vorbim mai mult, sa ne cunoastem si poate (spun poate pentru ca nu stam tocmai aproape una de alta), intr-o buna zi sa ne si vedem.

Danuta, nu trebuie sa iti faci griji ca as putea interpreta cuvintele tale intr-un mod eronat. Fiecare are dreptul la opinie si respect acest lucru. Oricum ar fi, nu ai gresit cu nimic prin ceea ce ai spus. Mai mult, nu aveai cum sa ma vezi altfel avand in vedere ca nu las sa se vada mai mult.

Va pupic dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 257  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: