Acum este 30 Apr 2026, 02:00

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Haideti sa slabim impreuna!
MesajScris: 10 Noi 2011, 12:46 
Neconectat

Nume forum:1
Silvia mi-ai adus aminte de perioada liceului, cand prietena fiind cu un vecin de-al meu, elev la Liceul Militar din Breaza care-mi cerea sa fiu slaba m-am apucat sa beau otet pe stomacul gol. In 3 saptamani m-a luat salvarea si mi s-a spus ca am o frumusete de ulcer pe care l-am tratat mai bine de 10 ani. Revin si acum durerile din cand in cand, mai ales cand ma rasfat cu lamai, portocale sau tot ce provoaca aciditate.
Adela si Oana, din cauza ulcerului si a kilogramelor in plus m-am decis candva sa merg la nutritionist. Primul lucru care mi l-a spus a fost ca nu trebuie sa renunt la nimic din alimentatia mea obisnuita, ci doar la grasimi si sa le combin cum trebuie, sa manac putin si des. Deci, teoria coform careia nu ai voie la paine si prajituri este depasita si neadevarata. Am slabit intr-o perioada in jur de 10 intr-un an cu acest regim de viata, numai ca dupa aceea am renuntat la el datorita serviciului si intr-un an si jumatate le-am pus la loc.
Eu consider ca reteta de succes pentru slabit este sa manaci putin si des si disociat cat se poate. Sa bei lichide suficiente organismului tau (nu neaparat 2 litri, ci atat cat cere organismul tau).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Noi 2011, 10:22 
Neconectat

Dragele mele, vad ca unele dintre voi sunteti in impas cu dietele si kilogramele pur si simplu nu vor sa plece. Stiu cum este. Cateodata nu mai are nicio logica, mai ales cand o saptamana intreaga nu ai facut decat ceea ce trebuie si cand te urci pe cantar, constati ca a fost totul in zadar. Am trecut prin asta de nenumarate ori.
Acum insa, am depasit aceasta perioada urata, care sper ca nu se va mai intoarce in viata mea niciodata si sunt deja la al 10-lea kilogram dat jos. Ma gandeam sa va prezint si voua cateva retete de mancaruri mai dietetice prin ceea ce contin si prin modul de preparare, dar totodata foarte gustoase (alcatuite de medicul nutritionist). Unele din ele sunt chiar mai gustoase decat mancarurile asa zis pacatoase. Eu le folosesc in dieta mea si chiar ma ajuta sa nu mai poftesc la nimic altceva. Cateva sunt chiar un festin.
Daca va incanta ideea, va rog sa-mi spuneti, ca sa-mi scot catastiful si sa ma pun pe scris.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Noi 2011, 10:29 
Neconectat

Arina, scoate catastiful!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2011, 11:54 
Neconectat

Eu ma declar cu doua kilograme in minus dupa o saptamana in care am poftit de toate cele (sarmalute, cartofi prajiti in mult sau putin ulei, oua ochi facute in ulei sau apa, paste, iaurturi, seminte, pufuleti, putine fructe, etc.; in schimb nu am baut cu acid, cat mai multa apa naturala cu lamaie, paine am mancat-o doar de pofta, iar de acareturi in afara de pufuleti si seminte nu s-a pus vorba). Bucurie mare, am schimbat prefixul!
Mi-am promis ca daca pana inainte de Craciun greutatea arata sub 65, imi voi face o noua comanda de un goblen, doua. Daca nu, imi pun pofta in cui pana la anul.
La cate am mancat saptamana asta, nici nu stiu ce recompensa as putea sa imi ofer. Ha! Ha! Ha! Astazi mananc si beau ce vreau, doar ca sufletelul meu acum nu pofteste la nimic. Sa vedem pana diseara.
Arina, si eu astept retetele si sunt sigura de pe acum ca le voi pune in practica.

O zi frumoasa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2011, 23:17 
Neconectat

Onuta, felicitari! La mine stagneaza acul cantarului, nu vrea sa se mute nicicum mai jos.
Va pup si cat mai putine kilograme sa arate cantarul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Noi 2011, 10:24 
Neconectat

Bravo Onuta! Si la mine s-a mai mutat un kilogram. Doamne cat imi doresc sa spun si eu ca am schimbat prefixul.
Dragelor, va doresc o saptamana fara incidente si cu kilograme in minus.
Acum va las ca soricica a plecat pe hol in control.
Va pup, va imbratisez si va zambesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Noi 2011, 10:38 
Neconectat

Onuta si Alexa va felicit! Si la mine s-a mutat acum cantarului, intai in minus, pe urma la loc in plus. De vina sunt bunatatile pe care le-am mancat de ziua mea. Cert este ca totusi la curea am un cui in minus. Pana saptamana viitoare nici ca ma mai asez pe cantar.
Va doresc si eu o saptamana frumoasa, cu multe kilograme in minus.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Noi 2011, 13:10 
Neconectat

Mireille ai dreptate. Putin si des. La mine nu a fost si des, dar am dat jos 500 g.
Cristina Ilina scrie:
Arina, scoate catastiful
Arina, si eu zic la fel.
Bravo Onuta!
Rralluca, multumesc de urare. Si la tine la fel.
Bravo Alexa!
Elza, lasa ca nu-i nici o problema o saptamana. Doar o data pe an este ziua ta.
Va pup pe toate si va doresc sa va luati adio de la tot mai multe kilograme.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Noi 2011, 14:43 
Neconectat

Dragele mele, nu vreau sa va las sa asteptati si imi cer scuze pentru asta. Am avut niste zile foarte incarcate si mai am inca vreo 3 tot al fel. Voi incerca insa sa aduc cateva retete pe seara si restul mai incolo, la inceputul weekendului.
Va pup si va doresc spor in tot ceea ce faceti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Noi 2011, 14:42 
Neconectat

Arina, eu astept cuminte.
Pana una alta fetelor, va invit la un suc natural (jumatate de lamaie, o grefa medie si cca. 100 grame suc-compot de visine):

I-am mai pus ca decor o feliuta de lamaie si in cazul in care credeti ca nu este destul de acru. Hi! Hi! Hi!

P.S. Mie imi place la nebunie ce a iesit si sigur o voi repeta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: