Acum este 30 Apr 2026, 00:33

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Haideti sa slabim impreuna!
MesajScris: 17 Noi 2011, 14:52 
Neconectat

Nume forum:1
Trebuie sa fie un deliciu, dar cum eu am interzis la compoturi...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Noi 2011, 15:04 
Neconectat

Silvia, dar de ce?
Eu pana nu demult imi cumparam suc fara acid, de visine. Pana intr-o zi cand mi-a venit mintea la cap. Am lada plina cu fructe si eu beau suc cu conservanti?
Si uite asa, acum imi fac "sucul" meu (fara zahar, fara conservanti). Eu imi pun zeama in sticle si o beau in loc de apa, iar mama se ocupa de restul. Ha! Ha! Ha!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Noi 2011, 15:49 
Neconectat

Onuta, eu robotesc toata vara si fac tot felul de sucuri, compoturi si dulceturi, atat pentru mine cat si pentru familie, iar cand vreau sa degust si eu din cele fara zahar, nu mai gasesc nici urma. Borcanele sau sticlele sunt de mult spalate si puse la locul lor in debaraua cu ambalaje. Daca intrebi, apar doar niste zambete pe sub mustata. Stiu ca nu ma supar pe ei si de aceea profita. Le-am spus ca la anul le fac toate fara zahar. Ha, ha, ha!

Te felicit ca faci produse din productie proprie. Mama ta merita un sarut, ba chiar si mai multe.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Noi 2011, 18:03 
Neconectat

Onuta, daca ai o centrifuga, incearca morcov cu mar si portocala sau ce combinatii vrei tu. Se poate pune si tulpina verde de telina, care este foarte bogata in zeama si este sanatoasa, bogata in vitamina A si C.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Noi 2011, 15:59 
Neconectat

Cei care isi incep ziua cu doua oua la micul dejun pierd de doua ori mai multe kilograme decat cei care tin diete drastice, sustin nutritionistii de la Universitatea de medicina din Louisiana (SUA), intr-un studiu efectuat pe o mie de femei obeze.
Succesul oului este determinat de continutul bogat in cele mai bune proteine, ceea ce confera aceeasi energie ca si mancatul unei fripturi, dar are un numar mult mai mic de calorii. Si asta, indiferent de modalitatea de preparare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Noi 2011, 16:40 
Neconectat

Cercetatorii americani au descoperit ca o substanta prezenta in compozitia vinului rosu, resveratrol, are efecte miraculoase in cazul persoanelor obeze si creste considerabil longevitatea. Aceasta molecula ar putea explica de ce francezii, desi sunt cunoscuti ca cei mai mari consumatori de vin rosu din lume, sufera de mai putine maladii cardiovasculare, in ciuda alimentatiei bogate in calorii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Noi 2011, 16:43 
Neconectat

Bogat in vitaminele A, B1, B2, C si in substante nutritive, marul are proprietati terapeutice asupra organismului uman. Substantele nutritive antioxidante din sucul de mere ajuta la reducerea colesterolului si a bolilor cardiovasculare. Consumul regulat de mere reduce riscul aparitiei cancerului la san si la plamani. Merele sunt bogate in fibre, reduc colesterolul din organism si intaresc oasele. Cand sunt mancate ca o gustare, merele suprima foamea si de aceea sunt indicate in curele de slabire.
In afara de proprietatile terapeutice pe care le au, merele sunt utilizate si in cosmetica. Mastile cu mar ras, aplicat pe fata timp de 10 minute, cateva zile consecutiv, ajuta la curatarea tenului, la vindecarea acneelor si la estomparea ridurilor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Noi 2011, 17:00 
Neconectat

Nu eliminati ciocolata daca vreti sa slabiti cateva kilograme, este concluzia unui studiu al unor medici nutritionisti francezi. Acestia au observat ca marii consumatori de glucide (substante care furnizeaza energia necesara organismului, regland senzatia de foame) erau cei mai supli, din totalul celor studiati. Glucidele se gasesc, pe langa ciocolata, in cereale integrale sau fructe. Ei au stabilit cele patru conditii care trebuie indeplinite pentru a reusi pierderea kilogramelor: reducerea valorii calorice a alimentatiei, eliminarea senzatiei permanente de foame, renuntarea la alimentele nesanatoase si practicarea unei activitati fizice adaptate varstei si sanatatii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Noi 2011, 17:01 
Neconectat

Carnea de peste are un rol foarte important, deoarece contine fosfor, substanta necesara bunei functionari a creierului, in special a memoriei. Femeile care vor sa slabeasca trebuie sa inlocuiasca carnea de porc cu cea de ton, cel putin de doua ori pe saptamana, deoarece are putine calorii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Noi 2011, 17:01 
Neconectat

Carnea de peste are un rol foarte important, deoarece contine fosfor, substanta necesara bunei functionari a creierului, in special a memoriei. Femeile care vor sa slabeasca trebuie sa inlocuiasca carnea de porc cu cea de ton, cel putin de doua ori pe saptamana, deoarece are putine calorii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: