Acum este 31 Mai 2026, 17:56

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 181 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia Bica Nistor
MesajScris: 06 Noi 2009, 10:01 
Neconectat

Nume forum:1
Bica, foarte frumoase ambele variante cu Baronul.
Sa stii ca si eu ii am cusuti pe amandoi, tot la fel cu atele mele. Imi plac, ce sa spun, dar parca la tine copia imi place mai mult.
Dar este munca mea si o pretuiesc mult.
Felicitari pentru colectie!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 19:15 
Neconectat

Dragele mele, copiii mei nu s-au gandit ca mi-ar trebui un aparat de fotografiat nou ci, mi-au daruit un laptop. Nu ma impac deloc cu el si nici dupa ce mi-au pus si mouse la el, tot nu ma simt in stare sa lucrez. Cred ca, dupa ce pleaca ei, rog pe baiatul vecinilor sa-mi monteze inapoi batranul meu computer.
In seara aceasta, am mers la vecina si mi-am fotografiat goblenul. Aparatul lor de fotografiat, cu acumulatorii incarcati, face o fotografie si apoi se inchide si arata ca nu are baterii. Am ales cea mai semnificativa dintre fotografii, mi-a decupat-o baiatul vecinei si o aduc pe aripi de... dicheta.
Observ ca ma incadrez in tonul general, un goblen daruit de sarbatori. Eu il voi darui cumnatului meu, Ion, proaspatul habotnic din familia noastra. Se pare ca anii de pensie, aduc multuple modificari in sufletul oamenilor si acest lucru se vede, cu ochiul liber, la el.

Fotografia are o hiba. Cred ca pe langa decupaj, a suferit si o alungire. Atata s-a priceput baiatul vecinei, dar nu-l certati prea tare ca s-a chinuit si el cat s-a priceput.

Sfantul Ioan Botezatorul

Nico, Adriana, Alexa si Mona, va multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 21:27 
Neconectat

Bunicuta harnicuta ce esti. Pe langa Mariuca si toata gospodaria ai avut timp si de goblenat. Mie imi place ce vad (intr-adevar pare putin alungit, dar asta nu ii scade din valoare) si sunt sigura ca il va incanta pe cumnatul tau.

Eu zic sa-i mai dai putin timp laptop-ului. Sunt sigura ca te vei obisnui cu el.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 21:55 
Neconectat

Bica sa stii ca si eu la inceput am avut oarece rezerve la laptop. Sotul meu mi l-a facut cadou anul acesta, cand am implinit 32 de ani, si, incet, incet m-am obisnuit cu el. Si acu pot sa-ti spun ca nu ma mai despart de el. Toata vara l-am luat si la birou. Mi-am transferat bazele de date de la serviciu pe laptop si astfel mai puteam lucra si acasa ca sa nu trebuiasca sa fac ore suplimentare, de munca patriotica, la birou. Acu il pun la incarcat si il port cu mine peste tot prin casa. Am pus un adaptor pentru internet fara fir in casa (router) care nu m-a costat decat 100 ron si acu il port pe unde vreau. Unde mai pui ca acum unde am goblenul pot sa am si laptopul si astfel pot sa si cos, pot sa si urmaresc ce scriu gargaritele noastre in zborul lor prin gradina. Vorba Nicoletei, acorda-i putin timp si ai sa vezi ce usor e.

Ninsoare de pupici!

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 22:24 
Neconectat

Nico, multumesc. Sa stii ca goblenul, in sine, nu este alungit ci numai fotografia. Sper sa il bucure pe cumnatul meu, cu care, pana acum cativa ani, am avut o relatie deosebita.
Si tu zici sa ii acord o sansa laptopului? Drept este ca acum vad imaginile imediat pe monitor. Este, de departe, cu mult mai bun decat computerul meu antic.

Iulia, cei de varsta ta (multi ani, sanatosi, inainte!) au o disponibilitate deosebita pentru a se adapta la nou. Cand vad laptopul fara mouse (copiii il folosesc fara mouse) ma simt fara maini.
Au instalat si wireless (sper sa fi scris corect) si este ca la tine, dar inca nu ma simt apropiata de el. Cine stie, poate chiar dau semne de batranete cu refuzul meu de a ma adapta la laptop.
Dar, uite, ca sa nu fiu in pas cu varsta mea, ci cu a ta, ii dau o sansa. Voi incerca sa il folosesc toata luna ianuarie. Tu, tot fara mouse lucrezi la el?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 22:49 
Neconectat

O bunicuta cum nu avem alta in gradina noastra si de aceea te pretuim atat de mult. Gandurile bune ce nu lipsesc aproape in fiecare zi acolo unde este nevoie, grija infinita pentru Mariuca, pentu bunic (mi-au placut amandoua variante din Baron), pentru casa, dar si pentru pasiunea care ne-a unit aici in oaza noatra de liniste. Cu siguranta va fi un cadou apreciat asa cum il apreciem si noi. Felicitari, Bica!

Acelasi lucru am vrut sa spun si eu, ca nu vei mai fi nevoita sa astepti o eternitate sa se incarce fotografiile gragaritelor care mai gresesc (si eu am fost printre ele), deci, este nevoie de putin timp. Navigare linistita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 22:55 
Neconectat

Bica,

la inceput l-am folosit fara mouse si mi se parea mai greutz, dar apoi am cumparat unul micut care se potrivea la el si a fost mai usor. Si este mult mai usor. Il folosesc fara mouse doar atunci cand nu am o suprafata plata alaturi ca sa pot pune mouse-ul. Navigare usoara si sper din tot sufletul sa te adaptezi usor la el. Nu stiu ce varsta ai, dar eu as zice ca nu conteaza varsta in ani. Eu simt, ca de altfel toate gargaritele cred, ca ai sufletul tanar si asta conteaza cel mai mult.

Ninsoare de pupici pe obrajorii tai de bunicuta si pe manutele de aur !

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 23:40 
Neconectat

Anca, Iulia, ma faceti sa rosesc!
Anca, multumesc pentru felicitari si, in noul an, navigare cu sanatate si numai bucurii, dupa inima ta mare ce vrea sa cuprinda tot si toate.

Da, Iulia, am stabilit ca noi gargaritele nu avem varsta. Suntem toate foarte tinere, indragostite de frumos, gata sa fim robotici (cum zice Robotica), dar mai ales sa intram in galeria femeilor legenda din gradina noastra ce este o oaza in aceasta lume ce presara venin in calea semenilor, doar s-or impiedica si or uita de valorile bunului simt.
Asa cum spunea Letitia, cand toate merg de-a-ndoaselea, ma retrag in aceasta gradina, cu Mariuca mea in brate si bunicul, alaturi, sperand mereu la aceleasi clipe de bucurie, alaturi de voi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2009, 09:44 
Neconectat

Bica, este foarte frumoasa icoana si sunt convinsa ca ii va placea enorm cumnatului tau. Sa dea Dumnezeu sa il ajute sa treaca peste starea pensionarii si sa il faca sa se bucure de alte lucruri acum cand are mai mult timp liber.

Cu laptopul sper sa ai putina rabdare, apoi o sa vezi ca o sa fie cel mai bun prieten si o sa te asculte in toate, numai sa va obisnuiti unul cu celalalt.

O imbratisare mare pentru tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2009, 22:40 
Neconectat

Bica, pentru ca mereu ai vorba buna pentru cineva, pentru ca desi esti ocupata, te ocupi de atatea lucruri in aceasta gradina, pentru ca ai timp sa ne inveti sa scriem corect romaneste, pentru ca ne dojenesti cu gingasie, pentru ca esti cea mai minunata bunica...

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 181 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: