Acum este 26 Mai 2026, 19:24

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 27 Ian 2012, 15:00 
Neconectat

Nume forum:1
Ramona Marculescu scrie:
Eu, de as fi fost in situatia celor inzapeziti, mi-as fi luat o camera (ca platesc camera si nu patul) impreuna cu inca vreo 9 tovarase. Costuri mici, apa calda, dormit pe rand si caldurica. Nu toti suntem la fel si nu putem sa ii condamnam ca nu mai au omenie, dar putem sa le aratam ce inseamna aceasta.
Hai, recunoaste ca la asta nu te-ai gandit!
Ramona, recunosc si eu, ca nu m-as fi gandit la asa ceva, ci primul lucru la care m-am dus cand am citit cele scrise de Mireille, a fost sa fac comparatia cu proprietarul de la Afumati, unde a adapostit 150 de persoane si-a pus oamenii si utilajele la dispozitia celor incercati, fara sa ceara o remuneratie.
Este o situatie de plans, dar in urma a ceea ce ai scris am ras din toata inima. Numai tu, tzunamii acestei gradini, ai fi putut zice si face acest lucru.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2012, 15:48 
Neconectat

Anca, tu ai spus astazi in gradina, bate si ti se va deschide.

Cu siguranta, multe dorim ca usa sa se deschida in fata fiecarui crestin ce bate la ea.
Degeaba ii condamnam pe unii ca vor sa profite, ca nu ii mai educam noi acum. Exemplul celor de la Afumati le poate fi o lectie sau nu. Dar noi, muritorii de rand nu trebuie sa asteptam sa li se deschida inimile celor ce nu o au, trebuie sa stim sa ne descurcam.
Nu ramai in masina printre nameti ca iti este frica ca ti-o dezmembreaza tiganii pentru ca viata ta valoreaza mai mult. Nu te supara si nu va suparati pe mine, dar Domnul ne-a trimis niste lectii usturatoare, la fel cu cele in care proprietarii caselor ce sunt sub incendiu, nu ies din casa pentru ca mai au de adunat niste lucruri de acolo si platesc cu viata. Viata este singurul dar de la Dumnezeu. Ce am strans pana acum pe acest pamant, chiar nu are valoare in fata vietii. Daca maine nu voi avea un acoperis deasupra capului (Doamne fereste!), sigur voi gasi o casa in care pe un perete exista un goblen lucrat, iar numele lui este Bate si ti se va deschide.

Mireille, am intrat din nou pe forum (sunt la servici si nu imi place sa trisesz), dar mi-am amintit ca nu i-am dorit mamei tale sanatate, iar acasa sa ajunga atunci cand va fi voia Domnului. Important este sa ajunga sanatoasa si in siguranta.

Va pup dulce si din inima pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2012, 16:30 
Neconectat

Ramona, nu contrazic nici macar un cuvintel din ceea ce ai scris, pentru ca din toate punctele de vedere ai dreptate, doar ca unii au un caracter mai puternic si altii mai putin si asta-i de cand lumea.

Cazul persoanei de care povesteam la topicul concursurilor, este una care face parte din categoria onesta si daca ea este asa, crede si actionaza ca atare si ii vine greu sa treaca de partea cealalta si poate nu ar reusi in totalitate, dar in primul rand nu cred ca ar avea puterea sa faca acest pas, vazand ca ea crede in principiile ei, doar, ar ramane cu anumite precizari si cu degetul aratator intins, insa se limiteaza la atat si nimic mai mult. De aici si puterea pe care o dobandesc astfel de persoane si profita de astfel de situatii.

Eu sunt o fire pasnica, insa, in acest caz, draga Ramona, cu siguranta faceam echipa buna amandoua, iar cand se trateaza de lectii, am avut o prezenta buna la scoala si invatam din zbor si cu siguranta nu mi-as fi dat viata pentru o bucata de fier.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2012, 18:20 
Neconectat

Ovidia, de data aceasta cutremurul nu m-a mai ocolit. Din fericire, l-am simtit ca pe o unda si cu durerea de cap pe care o am, nu eram sigura daca am eu ameteli sau chiar este cutremur. Intensitatea a fost de 5,4 grade, multa frica in zonele mai apropiate, dar din fericire nici o victima.
Maria, tu ai simtit ceva?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2012, 19:06 
Neconectat

Aici la mine nu, Raluca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2012, 22:37 
Neconectat

Iulia, ai incercat sa repeti analizele si la alte laboratoare? Macar de curiozitate. Este adevarat ca lucrul asta costa in plus, dar eu zic sa incerci. Sanatate multa!

Ramona, Anca, eu cred ca multe lucruri care se intimpla isi au izvorul in educatia si bunul simt al oamenilor.

Ralu, Maria, ma bucur ca sinteti bine. Eu am mare frica de cutremure.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2012, 12:39 
Neconectat

Ramona, finuta mea draga, iti multumesc pentru gandurile tale bune. Stiu ca, desi viata te-a incercat din greu si continua sa o faca, esti o luptatoare, cu suflet de poet. Te admir mult pentru asta. Te imbratisez cu tot sufletul si-ti trimit ninsoarea mea de pupici.

Ralu, ma bucur ca sunteti bine si sper sa nu mai aveti parte de unde de astea, chiar daca se resimt putin. Ninsoare de pupici.

Tina, asa am patit de fiecare data cand mi-am facut analizele. Si de fiecare data am schimbat locul. Sunt eu probabil un pic mai deviata de pe axa. Hi! Hi! Hi! Ninsoare de pupici.

Dragele mele, vad ca astazi cu toatele am fost acaparate de diverse treburi. Se cunoaste ca este sambata si ca nu ne dam rand pe la bucatarie, curatenie, cumparaturi sau ce-o mai fi de facut.
Eu v-am adus totusi cafeluta si vin mai tarziu si cu dulcele, dar dupa ce inchid cuptorul.

O zi plina de zambete va doresc.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2012, 21:39 
Neconectat

Buna seara, dragele mele.
M-am intors si cu dulcele si cu un ceai de trandafiri, sa va parfumeze somnul.

P.S. Va rog sa faceti abstractie de urmele mici si albe (coltisorii) de pe inimioara. Un soricel mic (banuiti voi probabil cine este!) a vrut sa vada daca este si comestibila.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Ian 2012, 02:49 
Neconectat

Iulia, iti multumesc pentru ceai. Chiar aveam nevoie. Simt ca ma incearca o raceala. Prajiturile au fost delicioase.
Noapte buna, gargaritelor.
Noapte buna, Monica.
Un gand bun, un zambet si o imbratisare calda.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Ian 2012, 10:10 
Neconectat

Buna dimineata!
Am adus micul dejun.

Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: