Acum este 16 Apr 2026, 00:45

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 131 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Danuta
MesajScris: 02 Feb 2012, 22:38 
Neconectat

Nume forum:1
Danuta, nu cred ca se putea mai bine. Nu cred ca altceva s-ar fi putut potrivi mai perfect Simfoniei, decat rama si pass-ul alese de tine. E superb! Felicitari, draga mea.
Ninsoare de pupici,

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2012, 22:42 
Neconectat

Iti multumesc din suflet, draga Iulia. Imi pare bine ca ti-a placut. Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2012, 22:59 
Neconectat

Este minunat, Dănuţa. Se îmbină perfect modelul şi rama. Împreună formează un tot unitar.
La cât mai multe îţi doresc.
Pupici pe inimioară.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Feb 2012, 02:57 
Neconectat

Multumesc, draga Marina. O zi excelenta!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Feb 2012, 21:42 
Neconectat

Danuta, chiar asteptam aceasta aparitie din partea ta, vazand ca de fiecare data cand se vorbea de inramarea acestui model, ma faceai tot mai curioasa.
Imi place foarte mult si zic ca este perfecta pentru Simfonia ta.
Draguta mea, felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2012, 13:36 
Neconectat

Danuta, sa stii ca adesea ma gandesc la tine. Poate ti-o fi greu pe acolo printre straini si nu este nimeni cu tine din tara. Dar cand intru aici in Gradina si vad ca ai lasat scris prin topice si daca iti citesc cuvintele imi dau seama ca esti fericita.
Si uite asa ma bucur ca TTT prin intermediul Gradinii reuseste sa tina aproape sufletele ratacite prin lume. Ma gandesc adesea si la Lenuta, Ovidia sau Ralu, dar din cate stiu eu ele au soti romani sau macar vreo ruda aproape de ele.
Acum sper sa nu te fii intristat, doar tineam sa-ti spun ca te aprciez mult, dar si ca ma bucur pentru tine.
Cat despre Simfonie si inramare, nici nu ma asteptam la altceva. Merita orice modelul acesta pentru ca in spate se aduna ore de munca si concentrare si in plus este un model destul de dificil, cel putin asa mi se pare mie care nu sunt o experta in arta goblenatului.
Si uite asa ti-am lasat un gand bun si felicitarile mele. Acum iti mai las si o fotografie cu Dunarea inghetata, facuta ieri.

Te pup cu drag si iti doresc tot binele din lume.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2012, 20:19 
Neconectat

Minunata, Danuta. Mi-a placut in mod deosebit cum ai imbinat cele doua pass-uri (sau pass si chenar, nu prea stiu exact cum sa le numesc). Sper sa nu gresesc, insa eu asa vad.
Felicitari, te-ai invartit ceva timp in jurul lui, insa rezultatul este excelent.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Feb 2012, 18:48 
Neconectat

Draga Anca, imi pare bine ca ti-a placut. Draga Alia, idem. Ce pot sa va spun, eu stiu ca daca m-as mai fi "invartit" putin, as fi putut face ceva si mai si, dar s-a intamplat chestia cu supararea cu domnul cu care inramam de obicei toate tablourile si in plus, datorita faptului ca aici nu se inrameaza goblenuri, realmente este dificil sa gasesti pe cineva care sa il inrameze cat de cat. Nu v-am spus ca la Vela in amurg am avut multe probleme cu inramarea, mi l-au si murdarit oribil. Sa vad poate gasesc ceva timp saptamana aceasta ca sa-l spal si sa vedem ce se intampla cu el.

Draga Iunia, iti multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine. Este minunata imaginea, am si pus-o ca fond in calculatorul meu. Ce pot sa spun, intotdeauna am sentimente contradictorii fata de viata mea aici si dorul de tara. Ma simt uneori ca si cum am as fi facuta din doua parti. M-am acomodat bine aici, am de toate, multumesc lui Dumnezeu, in sens familiar si material imi merge mult mai bine decat m-as fi gandit vreodata. Ma simt bine oriunde as fi, intru in vorba cu toata lumea, dar nu am aceeasi mentalitate cu cei de aici. Poate fi si din cauza faptului ca aici clasa medie nu este chiar asa de bine formata. Sunt multi "saraci", dar sunt saraci din ignoranta si lenevie. De multe ori ma gandesc cu mandrie la oamenii de la noi din tara, in special la cei din satele noastre, care au ograzi frumoase, case frumoase, muncesc din greu, dar au si rezultate dupa aceasta munca. In schimb aici la sate, nu vezi si tu o ograda bine organizata, sa aiba animale domestice, gradina cu legume etc. Toata lumea cultiva porumb sau mai stiu eu ce si dupa aceea se plang ca mor de foame. Cum este posibil ca aici, in aceasta clima atat de benefica, sa se poata muri de foame? Intr-adevar, in nordul Mexicului este o seceta puternica acum, dar aceasta problema a foamei este peste tot si este in principal cauzata de lenevie si ignoranta.
Nu ma mai lungesc la vorba acum, as putea da o pledoarie lunga pe aceasta tema, sunt multe chestii care nu imi plac aici comparativ cu Romania, altele sunt mai bune decat la noi. In fine.

Mai vorbim, va las ca trebuie sa muncesc, ieri am avut zi libera, iar acum trebuie sa recuperez.

Va imbratisez cu drag, aveti grija cu frigul. Si aici este racoare, dar este ca toamna la noi, ploua din cand in cand si este innourat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Feb 2012, 21:22 
Neconectat

Danuta, imi place mult cum ai inramat Simfonia.
Pup manutele printisorilor tai, iar pe tine te imbratisez.

P.S.Imi doresc sa te pot intalni intr-o zi, nasica draga.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Feb 2012, 23:39 
Neconectat

Draga finuta, multumesc si sa stii ca am aceeasi dorinta, desi in realitate sunt mai timorata decat par aici. Imi este greu pana fac pasul sa cunosc pe cineva. Cine stie? Anul acesta vin in Romania pentru vreo doua luni, poate avem timp sa ne cunoastem.
Te imbratisez cu drag si eu ii pup pe ingerasii tai superbi.

O zi excelenta tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 131 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: