|
Acum este 22 Iul 2026, 19:53
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 18 Feb 2012, 11:48 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Mult spor draga mea. Ma numar printre doritoarele de floricele. Pupici dulci si o calda imbratisare.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 18 Feb 2012, 12:49 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Abriela, se contureaza asa de frumos floricelele tale. Iti doresc mult spor ca sa ne prezinti curand si floricelele.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ponea Aurelia Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 18 Feb 2012, 12:52 |
|
Membru din: 03 Ian 2010, 11:31 Mesaje: 1272 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Abriela, imi place ultimul tau episod. Il astept cu nerabdare pe urmatorul. Nu ma lasa sa astept prea mult. Pupici.
_________________ Gargarita-Petale-in-Buchetul-Vietii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 20 Feb 2012, 09:24 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Abriela, iti doresc aripioare duble la ac.
Te pupa,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 20 Feb 2012, 14:22 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Abriela, si eu, ca si tine, sunt nerabdatoare sa vad floricelele pe panza. Aripioare fermecate acusorului tau. Ninsoare de pupici.
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 20 Feb 2012, 14:50 |
|
|
|
Abriela, mult spor iti doresc. Eu astept nerabdatoare floricelele. Te pupa,
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boloca Iuliana nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 22 Feb 2012, 21:52 |
|
|
|
Abriela, cum ma gandeam sa imi mai fac o comanda in viitor, astazi am mai aruncat o ocheada prin modelele minunate. Si am descoperit Florala marina, pe care am vazut-o de atatea ori, dar nu i-am acordat destula atentie niciodata. Vroiam un model mai mare, cu flori pentru casa mea viitoare si un eventual salon. Mi-a placut la nebunie. Apoi mi-am amintit ca o ai tu in lucru, am venit si am urmarit ca un spion fiecare cuvintel din topic, fiecare imagine. Daca ai sti cat de mult ma bucur ca ne-o prezinti si ne lasi sa vedem culorile astea minunate. Si asa m-ai facut pe mine sa ma topesc dupa modelul acesta si sa-l cos pentru salonul meu imaginar, inca. Acum mai lipseste sa dau comanda si gata. Ma gandeam ca nu o sa ma molipseasca Ladita de zestre, ca o sa reusesc sa le lucrez pe rand. Da de unde? Hi! Hi! Hi!
Felictari draga mea si mult, mult spor ca sa ne arati si floricelele.
_________________ Gargarita-Atingere-Calda-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Rednic Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 23 Feb 2012, 09:27 |
|
Membru din: 03 Mar 2011, 14:34 Mesaje: 3819 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Ma bucura faptul ca ai hotarit sa reiei lucrul la acest goblen. Mult spor!
_________________ Nuti - Gargarita-Minune-de-Bunicuta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 23 Feb 2012, 19:37 |
|
|
|
Abriela, ma bucur ca ai reluat lucrul la florala. Te voi urmari cu drag. Aripioare la ac!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pasol Madalina
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 23 Feb 2012, 19:54 |
|
|
|
Spor la lucru!
_________________ Gargarita-Perla-Zambind-Soarelui
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|