Acum este 31 Mai 2026, 16:43

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 241 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Alia
MesajScris: 24 Feb 2012, 20:54 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele, ieri am avut o zi plina de surprize, bune si proaste. Cu care sa incep?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Feb 2012, 21:02 
Neconectat

Cu cele proaste. Sper sa nu fie prea multe.
Iar cele bune la sfarsit, pentru a ne putea bucura si incerca sa dam uitarii pe primele.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Feb 2012, 23:27 
Neconectat

Ok, Marie, voi incepe cu cea proasta.
Am iesit pentru prima data la vanatoare de rochie de mireasa. Am vazut pe net una de San Patrick care imi place foarte mult, iar norocul meu este ca am pe aproape un magazin partener. In Romania, rochia respectiva are un pret, aici aceeasi rochie are un pret dublu (din ce am inteles, nici macar nu mi-au zis un pret fix, s-au tot invartit dupa coada). In plus nu o au in magazin si mi-au spus ca o pot comanda, cu conditia sa o cumpar. Nu pot sa fiu de acord. Inainte de a plati ceva, doresc sa vad cu ochii mei cum este, sa ating, sa probez. M-a demoralizat aceasta intalnire, nu doar din acest aspect, cat mai ales comportamentul vanzatoarei si a patroanei. Tineau mortis sa-mi bage pe gat alte rochii, care nici macar erau pe gustul meu, in plus una, tot de San Patrick din catalogul 2011, o prezentau ca fiind din noua colectie. Cand le-am atras atentia, s-au balbait justificandu-se ca au gresit ele punand pagina cu modelul respectiv in catalogul 2011.
In fine, m-am simtit pacalita, iar asta m-a facut sa caut usa cat mai repede. Acum ma simt in impas. Am trimis un mail in Romania, sa vad ce raspuns primesc de acolo, iar daca este afirmativ, voi face un calcul sa vad daca merita sa platesc drumul pana acolo. Ma gandeam la alta varianta. Sa trimit o prietena de a mea la magazin in locul meu. Are cam aceeasi statura cu mine, asa ar putea sa o probeze, sa o atinga, sa vada cum este. Abia apoi, m-as simti pregatita sa fac acest drum.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Feb 2012, 21:42 
Neconectat

Vestea buna este ca am gasit fotograful pe care ni-l doream, liber pentru data respectiva. Ne-a aratat cateva albume, diferite intre ele, unul stil clasic, celelalte doua stil mai modern. Pachetul cuprinde albumul de nunta de 45 x 45 cm cu 150 fotografii, doua mini albume pentru parinti, DVD pentru parinti, un poster de 70 x 100 cm si o masina la alegere cu sofer pentru ziua nuntii. Bineinteles ca pretul creste pe masura exigentelor. Oricum, preturile de aici sunt destul de mari. Am o prietena care acum 4 ani a platit 2700 euro, insa si-a dorit un maxi album, pe care abia il tine in brate si in plus o a doua sedinta foto dupa nunta. Cumnata mea a platit acum 5 ani 2200 euro. Nu stiu ce preturi sunt in Romania, as fi curioasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2012, 22:55 
Neconectat

Tocmai am aflat ca preotul ce urma sa ne cunune va fi transferat in alt oras saptamana viitoare. A apucat sa se intereseze de ce documente imi trebuie si, surprinzator, mi-a spus ca nu am nevoie de nimic de la ambasada sau consulat. Este suficient actul de resedinta de aici. Parca nu-mi vine sa cred, eu care eram preocupata de acest aspect. Preocuparea a revenit insa dupa ce am primit vestea pe care v-am amintit-o. Sper ca noul preot sa nu vina cu alte idei.
Astazi am fost si am incheiat contractul cu sala. Am ramas la pretul stabilit, insa in urma negocierilor de ultimul moment, ni se va face cadou bufetul de dulciuri de care ii spuneam Doinei si pentru care normal am fi trebuit sa platim 3 euro la persoana in plus. Asa ca, ne declaram multumiti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2012, 18:36 
Neconectat

Alia, te-ai gandit la ce flori vei avea in vazele de pe masa?
Cum ornezi restaurantul? Arcade, stalpisori?
La biserica ornezi bancile cu flori?
Sa fie cu noroc unirea voastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Feb 2012, 21:04 
Neconectat

Si numai vesti bune ne-ai adus. Felicitari pentru partea cu negociatul, cat despre fotograf stiu ca si in Romania au niste preturi destul de mari, dar mai mici decat in Italia.
Iti trimit aceasta fotografie facuta de un adevarat artist, ii poti gasi pe internet toate albumele si doar pentru pura curiozitate ai putea sa ii trimiti un email, sa compari preturile.

Multa bafta in continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mar 2012, 01:09 
Neconectat

Ildiko Laslo scrie:
Alia, te-ai gandit la ce flori vei avea in vazele de pe masa?
Cum ornezi restaurantul? Arcade, stalpisori?
La biserica ornezi bancile cu flori?
Sa fie cu noroc unirea voastra.

Ildiko, florile de pe masa sunt incluse in meniu, deci se va ocupa restaurantul de ele. Citind ce ai scris, mi-ai amintit ca sala are doi sau trei stalpi (coloane) si mi-ai dat o idee, ar arata foarte frumos ornat, iti multumesc. Voi deschide subiectul cand voi ajunge la florar.
In biserica nu vor lipsi florile si chiar m-am gandit ca si bancile sa le ornez cu flori si panglici. Sa vad cu ce idei vine florarul si vom cadea oarecum de acord.
Iti multumesc de urare si te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mar 2012, 01:10 
Neconectat

Marie, iti multumesc de urare. Fotografia este intr-adevar foarte frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mar 2012, 01:17 
Neconectat

Dragele mele, luni urmeaza sa plec in Romania si voi ramane pana vineri. Voi sta in Bucuresti, iar daca voi rezolva treburile mai repede, mi-as dori sa trag o fuga si pe la Galati, la o verisoara pe care n-am mai vazut-o de foarte multi ani si cu care petreceam toate vacantele de vara si iarna la bunici. Eram ca surorile.
Am hotarat sa fac aceasta calatorie pentru a-mi cumpara rochia de mireasa. Aici, cum va spuneam, preturile sunt foarte mari, se pleaca de la 2000 de euro in sus. Doar rochia. Nu mai pun voalul, incaltaminte si altele. Am o programare luni, in Bucuresti pentru rochia pe care am pus ochii de cateva luni bune pe net, iar pretul este mai mult decat convenabil, am prins-o cu o reducere de 35%. Sper din suflet ca aceasta calatorie sa fie benefica si sa ma intorc cu tot ce imi doresc acasa.
Va tin la curent.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 241 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: