|
Acum este 29 Iul 2026, 22:39
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Rafila Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Valsul rozelor - goblen lucrat de Bela Scris: 04 Mar 2012, 18:32 |
|
Membru din: 12 Feb 2012, 23:12 Mesaje: 805 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Un model foarte dificil ai ales, Bela. Dar ma bucur ca ai ales sa impartasesti cu noi ceea ce lucrezi. Sper sa ai parte de un acusor fermecat. Mult spor la cusut!
_________________ Opriti-va si mirositi floarea prieteniei.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Valsul rozelor - goblen lucrat de Bela Scris: 05 Mar 2012, 18:47 |
|
|
|
Bela, un model in premiera pentru mine. Te voi urmari cu drag. Mult spor sa ai. Te pup.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pasol Madalina
|
Subiectul mesajului: Re: Valsul rozelor - goblen lucrat de Bela Scris: 05 Mar 2012, 19:41 |
|
|
|
Frumos modelul ales. Abia astept sa vad primele imagini. Spor la lucru!
_________________ Gargarita-Perla-Zambind-Soarelui
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Valsul rozelor - goblen lucrat de Bela Scris: 05 Mar 2012, 23:31 |
|
Membru din: 31 Mar 2005, 00:42 Mesaje: 397 Locatie: Piatra Neamt Nume forum:1
|
|
Draga Rodi,
Multumesc pentru vizita. Este un model frumos si abia astept sa lucrez cate putin la el, seara.
Te pup dulce.
_________________ O comoara nu este intotdeauna un prieten, dar un prieten adevarat este cea mai pretioasa comoara.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Valsul rozelor - goblen lucrat de Bela Scris: 05 Mar 2012, 23:32 |
|
|
|
Draga Tina,
Multumesc. Iti doresc si tie spor la cusut.
Pupici.
_________________ O comoara nu este intotdeauna un prieten, dar un prieten adevarat este cea mai pretioasa comoara.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Valsul rozelor - goblen lucrat de Bela Scris: 05 Mar 2012, 23:34 |
|
|
|
Draga Adelina,
Am nevoie de aripioare fermecate, caci cam ajung obosita acasa. Incerc sa ma delectez cu pasiunea mea, seara, dupa ce se linistesc buburuzele mele.
Te pup.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Valsul rozelor - goblen lucrat de Bela Scris: 05 Mar 2012, 23:35 |
|
|
|
Draga Ralu, Culorile sunt superbe, ca intotdeauna. Nu ma hotaram de unde sa il incep si, cum sunt la inceput de saptamana, am ales partea de jos, care este cea mai usoara. Multumesc de aripioare. Te pup.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Valsul rozelor - goblen lucrat de Bela Scris: 05 Mar 2012, 23:36 |
|
|
|
Draga Ovidia,
Multumesc de vizita si de floare. Este superba.
Iti doresc spor la lucru si tie.
Te pup.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Valsul rozelor - goblen lucrat de Bela Scris: 05 Mar 2012, 23:39 |
|
|
|
Draga Rralluca,
Da, este un model nou, inca neprezentat in serial, desi cred ca l-a mai achizitionat cineva pana acum. La stilul meu de cusut, cam peste 5 luni il termin. Sper!
Te pup dulce si iti doresc mult spor si tie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gabriela P. - Bela
|
Subiectul mesajului: Re: Valsul rozelor - goblen lucrat de Bela Scris: 05 Mar 2012, 23:45 |
|
|
|
Draga Marina,
De aceea l-am si ales. Sa ne delectam cu ceva nou, cu toate ca toate goblenurile sunt minunate si le urmaresc cu placere. Asa am ales multe goblenuri care acum sunt in ladita.
Te pup.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|