Acum este 16 Apr 2026, 16:00

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Gargaritelor, va multumesc ca existati
MesajScris: 27 Mar 2012, 20:22 
Neconectat

Buna seara, tuturor!
Ma numesc Valentina si am decis sa ma inscriu pe acest site, desi, trebuie sa recunosc ca am trecut prin mai multe forumuri. Acesta a fost cel care m-a atras cel mai mult.
Sunt incepatoare in aceasta arta, desi acum vreo 10-15 ani am descoperit-o. Atunci am lucrat 2 goblenuri si jumatate si apoi, am uitat-o. De ceva vreme, adica vreo 2 luni m-am apucat din nou. Sper sa ma edific asupra unor probleme intrebandu-va pe voi.
Va doresc mult spor la lucru.
Valentina

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Valentina - Gargarita noua in gradina noastra!
MesajScris: 29 Mar 2012, 10:44 
Neconectat

Buna ziua, tuturor!
Ma numesc Valentina si ma bucur ca am descoperit acest forum care m-a atras de prima data. Este adevarat ca am citit mai multe forumuri, dar m-am intors de fiecare data la acesta.
Am vazut niste goblenuri lucrate superb (ca sa nu mai vorbim de modele) si vreau sa cred ca, la un moment dat, ma voi putea mandri si eu cu lucrarile mele.
Va urez voua, gargaritelor, mult spor la lucru, iar mie, imi urez sa pot sa invat cat mai multe de la voi.

Bun venit, Valentina!
Te rog sa citesti regulamentul ca sa te familiarizezi cu regulile de pe forum.
Iti indic ca aici sa te prezinti.
Poti sa duci goblenurile lucrate la Colectia mea (v. Femeia legenda), pe cele in lucru intr-un topic cu numele tau la De la set la goblen lucrat, iar la Ladita mea de zestre (intr-un topic nou cu numele tau) pe cele nelucrate. Urmareste cum au scris titlurile celalalte forumiste pentru a nu gresi. In plus, te rog sa urmaresti cum se aduc aici imaginile (v. Incarcare imagini cu Picturepush din prima sectiune a forumului).
Deocamdara nu ai drept de scriere pe forum (si nici nu ti se poate raspunde la acest topic) pana nu iti completezi datele personale din contul personal de pe site.
Succes!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Valentina - Gargarita noua in gradina noastra!
MesajScris: 31 Mai 2012, 12:52 
Neconectat

Nume forum:1
Valentina, bun venit! Am observat ca nu ai mai aparut prin gradinita. Noi te asteptam cu bratele deschise sa revii curand.
Pupici.

Lena, din pacate, Valentina nu si-a completat nici pana acum datele personale din cont.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2012, 11:51 
Neconectat

Nume forum:1
Bine ai venit draga Valentina! Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Ian 2013, 13:48 
Neconectat

Buna ziua, Gargarite dragi!
Am revenit dupa o lunga tacere, dar sper ca de-acum sa fac parte din aceasta gradinita.
Multumesc mult, Lena si Ovidia, de intampinare.
Din pacate, mi-am dat seama citind forumul, ca nu va pot arata nimic din ceea ce am lucrat. Seturile nu sunt cumparate de la Rogoblen.
Va pot spune doar ca, goblenul la care lucrez acum este primul dupa diagrama. Sunt incantata, mi se pare ca lucrez cu mult mai multa usurinta.
Inca nu sunt familiarizata 100% cu forumul, va trebui sa invat sa postez imagini, dar sunt convinsa ca ma voi descurca cu ajutorul vostru.
Va doresc o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2013, 15:29 
Neconectat

Buna ziua, din nou.
Acum doua-trei zile am trimis un mesaj in aceasta sectiune si nu-mi pot explica de ce nu a aparut pana acum. Am inteles ca trebuie aprobat de un moderator, dar oare dureaza mai mult sau nu pot face parte din grupul Gargaritelor?
De asemenea, as vrea sa stiu daca pot comanda seturi de la Rogoblen, in cazul in care mi se refuza participarea pe forum.
Va multumesc anticipat de raspuns.
Valentina

Valentina, absolut toate mesajele tale sunt pe forum. Ce nu a aparut inseamna ca nu ai salvat.
Referitor la intrebarea ta, nici nu se pune problema. Esti Gargarita cu drepturi depline. Si chiar daca nu ai fi, asta nu inseamna ca nu poti achizitiona orice iti place de la Rogoblen.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: