|
Acum este 11 Sep 2024, 02:08
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
Autor |
Mesaj |
rautu loredana
|
Subiectul mesajului: Re: Irela - ladita mea de zestre Scris: 29 Mar 2012, 19:24 |
|
Membru din: 13 Mar 2010, 19:42 Mesaje: 581 Locatie: botosani,com sulita Nume forum:1
|
Irela, dar stiu ca ai ceva zestre, nu gluma. Sa ai spor la cusut!
_________________ Lora - Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
|
|
Sus |
|
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Irela - ladita mea de zestre Scris: 29 Mar 2012, 19:33 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 8188 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
Foarte parfumate noile achizitii. Ochi buni si multa sanatate.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor
|
|
Sus |
|
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Irela - ladita mea de zestre Scris: 29 Mar 2012, 20:06 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
Ce frumoase sunt. Felicitari Irela pentru alegere. Te pupa,
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
Sus |
|
|
Boboc Marie
|
Subiectul mesajului: Re: Irela - ladita mea de zestre Scris: 29 Mar 2012, 20:34 |
|
Membru din: 08 Sep 2010, 23:36 Mesaje: 455 Locatie: Bruxelles, Belgia Nume forum:1
|
Ce parfum de primavara-vara are ladita ta! Felicitari pentru ultimile achizitii si spor la cusut. Pupici.
_________________ Gargarita-Magia-Povestilor
|
|
Sus |
|
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Irela - ladita mea de zestre Scris: 29 Mar 2012, 21:20 |
|
|
Frumoase daruri ai primit, Irela. Sa le cosi cu placere alaturi de noi.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
Sus |
|
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Irela - ladita mea de zestre Scris: 30 Mar 2012, 08:27 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
Irela, draga mea, daca asta a fost cadoul de 8 Martie, sincer, mi-e mila de iepuras. O sa-si rupa spinarea carand cosul cu cadoul de Paste. Te felicit din suflet draga mea pentru noile modele adaugate laditei. Sa ai ochi buni si timp din belsug, sa le vedem pe toate la colectie. Pupici pe aripi de primavara.
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
Sus |
|
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Irela - ladita mea de zestre Scris: 30 Mar 2012, 09:04 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8155 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
Lora, multumesc pentru urare. Daca timpul acordat realizarii goblenurilor ar fi direct proportional cu dorinta de a realiza goblenurile, cred ca intreaga colectie de la TTT nu ar fi suficienta pentru nici o ladita de zestre. Le multumesc sotului si tatalui meu ca mi-au oferit posibilitatea sa intru in posesia acestor minunate goblenuri.
Lenuta draga, m-am trezit peste noapte ca imi doresc sa cos multe flori si peisaje. Gratie zilei femeii, dorinta incepe sa se concretizeze. Multumesc mult pentru urare. Sanatate de fier si ochisori ageri iti doresc si eu. Pupici.
Multumesc frumos Marie. M-a chinuit iarna naravasa din acest an, asa ca inainte sa plece definitiv, prin intermediul goblenurilor pe care le-am primit, am transmis un mesaj primaverii ca am nevoie de soare, flori si multa culoare. Pupici si o calda imbratisare de la Cluj.
Multumesc mult Nico. Imi este drag sa fiu zi de zi alaturi de voi, sa va impartasesc bucuriile si sa va fiu alaturi, sa va sustin in realizarile voastre.
Iulia, draga draga. Lui iepuras coconas inca nu i-am scris despre ceea ce vreau sa imi aduca. Multumesc ca indirect mi-ai atras atentia ca pot sa ii scriu iepurasului ca sunt cateva modele superbe, pe care minunatele creatoare de la TTT le-au realizat in ultimul timp. Pupici si o calda imbratisare.
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
Sus |
|
|
Pasol Madalina
|
Subiectul mesajului: Re: Irela - ladita mea de zestre Scris: 31 Mar 2012, 17:02 |
|
|
Irela ai o ladita foarte frumoasa. Sa le cosi cu placere.
_________________ Gargarita-Perla-Zambind-Soarelui
|
|
Sus |
|
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Irela - ladita mea de zestre Scris: 31 Mar 2012, 17:38 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
Irela, felicitari pentru noile achizitii. Sa le cosi sanatoasa. Te pup.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
Sus |
|
|
Afrasinei Angela
|
Subiectul mesajului: Re: Irela - ladita mea de zestre Scris: 03 Apr 2012, 12:53 |
|
Membru din: 21 Noi 2011, 17:37 Mesaje: 107 Locatie: IASI Nume forum:1
|
Irela ai o ladita minunata. Mult spor la cusut! Te sarut cu mult drag.
|
|
Sus |
|
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|