Acum este 28 Mai 2026, 05:46

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 03 Mai 2012, 12:07 
Neconectat

Nume forum:1
Ne racorim putin?

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2012, 04:40 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele,

Va invit la micul dejun.

La Piatra e cald ca la tropice, deja ma topesc de la prima ora. Mocuta mea cea mica m-a trezit la 4 dimineata, ca a vrut apa si laptic, asa ca nu am mai adormit.

Va doresc o zi placuta, mai ales ca e ultima zi de lucru din saptamana.

Monica, te imbratisez cu drag. Tot incerc sa ajung pe la magazinul TTT, dar ori trec prea devreme dimineata prin Focsani, ori prea tarziu.

Iunia, eu, din lipsa de timp, nu am reusit sa invat regulile si legile de conducere, asa ca am facut scoala, dar nu am mai dat examen. Asta e. Succes mult!

Bela, o imbratisare cu caldura sufleteasca pentru tine de la Focsani.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2012, 07:36 
Neconectat

Bela, si eu sunt treaza de la 6 fara 20, din aceleasi motive. Matei a vrut un pic de lapte si nu am mai adormit, nici el, de altfel.

Nu am mai poposit de mult prin cafenea, nu prea am mai avut timp. Ce sa va mai spun? Copilasii s-au acomodat la cresa, nu prea mai plang, doar daca sunt mofturosi. Ziua este prea scurta pentru cate sunt de facut si la servici si acasa. Incet-incet ne intram in ritm.

La Iasi este foarte cald deja de la ora asta, ne topim de cald. Sper sa nu ne tina asa de-acuma toata vara.

Va pup cu drag si va urez numai bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2012, 08:25 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.

N-am mai trecut de mult pe la cafenea, dar sa stiti ca m-am gandit mereu la voi si v-am mai urmarit din umbra. Parca de cand s-a incalzit afara, chiar nu mai am timp de nimic. La casuta de la tara si la gradina sunt o groaza de facut in perioada asta si trebuie sa-i ajut pe ai mei. La ingerasii mei n-am apucat sa mai cos. Abia de am gasit un ceas in noapte sa pot coase un toporas. Nu puteam sa nu-i dedic gargaritei misterioase, "care a lovit din nou" - cum spunea Adelina, primul bobocel.
Bela, multumesc pentru micul dejun. A fost delicios.
Se pare ca Moldova este asaltata de temperaturi ridicate. Si la Suceava, dimineata la ora 8 erau deja 19 grade in bord. Oana, asa e! Ne topim parca incet, incet.
Va doresc sa aveti o zi splendida si un sfarsit de saptamana minunat.
Va imbratisez pe toate, cu tot sufletul meu si va trimit pupici pe aripi de primavara.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2012, 08:56 
Neconectat

Buna dimineata tuturor si din Italia.
Si la noi este cald, dar inca se sta bine, cu toate ca parca se simte deja sosirea umezelii sufocante care ne distruge aici.
Astazi am sotul plecat in delegatie, deci castig doua ore de curatenie la pranz si profit sa incep schimbul de haine de sezon pe care tot l-am amanat.
Va doresc o zi minunata, plina de soare in suflet si bucurii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2012, 08:59 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele!
Buna dimineata, Monica, zanute si spiridusi TTT!
Ei, eu vin cu noutati. Si bune si rele.
1: am aproape doua picioare. Mi-a scos ghipsul aseara. Mi-a fost atat de frica, incat daca imi puneai sapun in mana faceam ditamai clabucul. Atat de transpirate imi erau mainile. Dupa ce mi-a dat pietroiul jos, mi-era frica sa calc pe piciorul stang. Doctorul mi-ar fi facut viteza din cabinet, dar eu stateam ca bleaga tinutuita locului si ii spuneam ca mi-e frica sa calc pe picior. Simteam o multime de ace in calcai, iar piciorul meu are o culoare de numa' - intr-un loc este mov aprins, iar in rest este un galben verzui. Sunt tare atractiva. Hi, hi, hi!
Si 2: am mai luat din analizele Irinei de la laborator si ne-a iesit streptoccoc (cred ca asa se scrie) auriu in coprocultura. Of! Cateodata ma apuca toate cele. Ai grija sa o ocrotesti si sa nu puna mana pe aia, sa nu bage in gura ailalta, sa o cureti, sa o speli si hop! te trezesti ca are nu stiu ce lighioana pe la burta. Asta este! Sper sa fie bine. Abia luni mergem la medic sa vedem ce este de facut.
Voua va urez o zi frumoasa si nu asa calduroasa, cu spor la treaba si la goblenat.
Sincer, de spor as cam avea si eu nevoie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2012, 20:04 
Neconectat

Buna seara Monica!
Buna seara dragi surate!

Astazi, dupa lungi si grele incercari, o zi lunga de asteptare si caldura mare, am trecut de examenul de practica pentru carnetul de conducere. Mai vine o gargarita soferita in Gradina cu acte in regula. Sunt foarte fericita, dar si extrem de obosita.

Doina si Bela, va multumesc enorm pentru sustinere. M-a ajutat mult. Ma inclin.

Monica, sa stii ca si eu imi doresc la fel de mult ca Bela, sa trec in vizita pe la voi la Focsani.

Iulia, la capitolul casa si gradina ne asemanam. Mai ales ca eu am si la bunica, iar saptamana viitoare imi fac valiza. Iti doresc mult spor.

Ralu, sper ca ai realizat tot ce aveai in plan pentru ziua de astazi. Caldura si-a facut de cap astazi la Falticeni, unde am fost eu si a avut grija mare si de mine. Ce zi grea!

Lori, ma bucur ca ai scapat de ghips si multa sanatate micutei tale. Intradevar parca, cu cat vrei sa ii protejezi mai mult, cu atat se imbolnavesc mai des. Imi amintesc de verisoara mea pe care matusa mereu o infofolea si de surorile mele, pe care mama nu le-a infofolit atat. Surorile sunt de zece ori mai imune la boli decat verisoara. Dar fiecare cu organismul si felul lui.

Eu va pup cu drag si va doresc o seara linistita.

Felicitari Iunia! Sa il stapanesti sanatoasa si sa nu ai parte de evenimente.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2012, 20:34 
Neconectat

Iunia, felicitarile mele pentru aceasta realizare frumoasa. Sa fii prudenta si mandra de realizarea ta.

Lori, bine ca ai scapat de ghips, acum protejeaza-te un pic si nu te pune chiar pe dansat. Hi, hi, hi!
Irinucai ii doresc multa sanatate si sa treaca cu usurinta peste aceste probleme.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2012, 23:32 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele,

Sunt in picioare de ieri de la 4 dimineata, dar inca nu imi este somn. Sper sa adorm macar cateva ore, pentru ca la 7 se trezesc iubitele mele.

Iunia, felicitari! Ma bucur sincer pentru tine.

Lori, iti doresc multa sanatate si putere. Te rog, mergi la medic, pentru ca, din cate stiu eu trebuie tratat serios acest stafilococ.

Uite o parere avizata:
''Streptococ auriu nu exista. Este vorba fie de stafilococul auriu sau de streptococul beta hemolitic grup A [cel mai frecvent intalnit in infectii ale gatului].Endocardita bacteriana este data in special de stafilococul auriu si de streptococul viridans. Daca si simptomatic pacientul prezinta tuse, durere in gat, febra peste 38 grade, ganglionii mariti la nivelul gatului, trebuie tratament de fiecare data cu antibiotice. Riscul cel mai mare in caz de netratare a acestor infectii este de reumatism articular. Malformatiile congenitale cardiace constituie un factor predispozant in aparitia endocarditei, dar trebuie sa existe in antecedente infectii cu rasunet simptomatic neglijate.''.
Nu vreau sa te sperii, dar formele netratate duc la reumatism, endocardite, miocardite care ii vor afecta viata de adult.

Sanatate multa si numai bine!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: