Acum este 28 Mai 2026, 04:59

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 17 Mai 2012, 19:46 
Neconectat

Nume forum:1
In ceas de seara, va aduc spre degustare niste fructe cu ciocolata.

Dalina, multe oase rupte acolo la tine. Asta-i femeia! Trage de ea pana nu mai poate si apoi se intreaba de ce cade. Da, cunosc ce inseamna mama ranitilor, dar dupa o varsta iti vei aduce aminte de multe lucruri pe care le vei regreta. Si asta ti-o va aminti organismul tau, din pacate. Cel putin la mine asa este, dar conform schemei mama ranitilor, eu sunt pe lista de asteptare in toate.
Iti doresc putere sa le cuprinzi pe toate si sa te ajute Domnul sa ramai sanatoasa.
Rianei ii doresc mult succes cu subalternele.
Tot sper ca boala sa nu se atinga de micutul tau.
Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe printii tai.
Iti multumesc pentru pupici.

P.S. Cu catelul cuscrei este la fel si la mine. Garda de corp, pana si cand dorm.

Oliviana, si tie iti multumesc mult si te imbratisez cu mult drag.

Suzana esti toata numai suflet. Iti multumesc mult si te imbratisez cu mare drag.

Iunia, cat de repede te-au gasit necazurile. Parca esti prea tanara sa duci atatea cu tine. Tare ai nevoie de ajutor. Doamne-ajuta ca mama ta sa fie langa tine cat mai repede ca sa te ajute in legatura cu bunica. Eu tot sper in sanatate si viata lunga pentru ea.
Ma gandesc la tine sa te fereasca Domnul de necazuri si te imbratisez cu mare drag.

Ovidia, nepotul meu are un card mare in care introduce cardurile mici de la toate aparatele de fotografiat (al lui Bicu, pe cel al cuscrei, dar si al cuscrului si pe a lui, personal). Toate aceste carduri sunt diferite, dar pentru fiecare exista o fanta diferita in acest card. Nu ma pricep, dar iti scriu ce am vazut. Cu el descarca toate fotografiile pe laptop.
Cred insa ca exista pe net informatii despre situatia ta. Scrii numele aparatului de fotografiat si problema ta si vezi ce gasesti. Pe mine asa m-a invatat nepotul. Eu iti doresc succes si te imbratisez cu drag.

Maria, mare bucurie revederea ta.
Te imbratisez cu mare drag.

Ralu, iti doresc multa sanatate in casa ta.
Pupici mafiosului si o imbratisare cu mare drag pentru tine.

Oana, iti doresc vindecare rapida si fara urmari pentru micutii tai.
Va imbratisez pe toti trei cu mult drag.

Lori, mi se rupe sufletul. As merge sa o pup pe ochisor ca sa ii treaca.
Intrebare: de ce nu i se administreaza un calmant? Eu am fost cu Bicu la operatie la ochi, dar nu a avut dureri dupa operatie.
Ii doresc refacere rapida, fara dureri.
Va imbratisez pe amandoua cu mare drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mai 2012, 20:08 
Neconectat

Lori, sanatate multa Irinei. Un pupic si de la mine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mai 2012, 23:01 
Neconectat

Buna noapte surate dragi!
Bica, mesajul tau in seara asta m-a facut sa mai vars cateva lacrimi.
Am trecut peste multe pana acum dar asa greu nu mi-a fost niciodata. Stiu ca se duce, ca nu se poate face nimic dar nu vreau sa se duca cu mine. Ieri a facut coma hepatica, noi am incercat sa o trezim, a deschis ochii ma mangaia pe fata si-mi spunea sa nu plec sa o iau in brate. Poate daca era un pic mai pretentioasa cu mine mi-era mai usor.
Nu am cuvinte sa-ti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mai 2012, 23:09 
Neconectat

Ralu iti multumesc mult pentru cuvintele semnificative si emotionante. In cuvintele voastre gasesc liniste, ca si in cele 2 ore d cusut pe care le mai am. Multumesc raze de soare!
Lori, multa sanatate micutei tale!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Mai 2012, 14:43 
Neconectat

Bun gasit,

Dragi gargarite.
Draga Monica.

Draga Iunia imi pare rau de ce aud. Iti doresc putere sa treci peste toate. Cu sufletul sunt alaturi de durerea ta. Sper din toata inima sa se intample o minune si bunicuta ta sa-si revina.

Draga Lori ii doresc micutei tale multa sanatate.

Draga Bica inevitabilul s-a produs. Eram asa fericita ca citisem intr-o carte ca pana la doi ani nu se face varsat. Minciuni.
Bebelinul meu a facut. Imi vine sa ma dau cu fundul de pamant cand ma gandesc ce ma asteapta in urmatoarea perioada.
Numai mama sa nu fi.

Draga Ralu multa sanatate tie si micutului tau.

Cu drag va imbratisez pe toate si va doresc multa sanatate si liniste sufleteasca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Mai 2012, 17:54 
Neconectat

Of! Ce de-a vesti aiurea! Va doresc putere sa treceti peste ele, dragele mele. Nici eu nu sunt mai buna, asa ca ma retrag ca imi este tare somn.

Un sfarsit de saptamana frumos!

Pupici multi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Mai 2012, 08:36 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele!
Imi pare rau sa aud de necazuri. Eu vin pe fuga sa va spun cum este la noi. ( Iri cam are interdictie la calculator sau televizor, iar eu apuc pe furate sa stau aici).
Am mers vineri la control si i-au scos pansamentul (eu va scrisesem de pe telefon imediat ce a iesit din operatie, insa nu s-a transmis mesajul), au spus ca evolutia postoperatorie este foarte buna, are ochisorii un pic tulburi si rosii. Timp de o luna vom avea de pus picaturi in ochisori, iar dupa o luna mergem din nou la control. La 3 luni mergem din nou si atunci ne vor spune daca trebuie o noua interventie, ochelari sau nimic. Sper sa beneficiem de ultima varianta, adica nimic.
Dupa operatie am mai stat in clinica in jur de 3 ore pana si-a revenit din anestezie. Nu a fost foarte plangacioasa. A fost chiar un copil cuminte si bun. Noaptea, eu si mama nu am prea dormit ca am pazit-o sa nu se frece la ochi sau sa isi smulga bandajul de la ochiul stang, dar a dormit mititica.
Acum, ne rugam la Domnul sa fie bine. Nu are voie sa se loveasca nicicum mai ales in zona capului, nu are voie sa sara, dar este copil, nu am cum sa o tin stana de piatra.
Voua va doresc o duminica frumoasa, chiar daca este cerul pln de nori.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Mai 2012, 09:22 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Din pacate, am dormit putin, datorita cutremurului care ne-a trezit la 4 dimineta. Ce frica am mai avut! La noi s-a simtit foarte tare, dar a durat putin. O zi neagra pentru Italia, dupa bomba din fata scolii si acest cutremur, amandoua evenimentele facand victime. O rugaciune pentru cei nevinovati.

Va doresc o duminica linistita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: