Acum este 28 Mai 2026, 00:42

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 25 Iun 2012, 12:49 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele,

Imi cer iertare ca nu am mai avut timp sa intru in gradina sa scriu (ca altfel am vizitat-o fara gres), dar dupa ce am suplinit la o scoala o tanara invatatoare ce a devenit mamica, mi-am ales sa stau pe o perioada a verii cu patru scoleri frumosi, energici si destepti. Timpul petrecut cu ei este un regal pentru mine, desi recunosc ca ma cam stoace de orice energie.

Va imbratisez cu mare drag pe toate si va doresc o saptamana frumoasa ca inima voastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Iun 2012, 14:38 
Neconectat

Dragelor, dar de un ceai nu va este pofta?

Vi-l ofer eu cu cea mai mare placere:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Iun 2012, 08:19 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor!
Buna dimineata, Monica!

Dragelor, nu-i nimeni azi la cafenea? Eu va ofer o cafeluta, o puteti savura oricand pe parcursul acestei zile.

Bica, ce mod frumos de a-ti petrece vara. Un sarut pentru tine, bunicuta draga, pe care sa-l imparti cu Bicu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Iun 2012, 08:26 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, draga Monica.

Va multumesc pentru toate bunatatile si pentru gandurile bune.
Draga mea, Bica am crezut ca ai plecat in Australia. Imi era tare dor de tine.

Draga mea finuta, a fost aromat ceiutul tau de ieri, astazi aduc eu cafeaua, ca m-a trezit Domnul Emanuel cu noptea in cap.

V-am simtit lipsa in ultima perioada, dar la mine este iar Gara de Nord, de cand a venit vacanta. Unii vin, altii pleaca, nu mai am timp nici sa respir. Parca as fi pensiune completa. Imi este drag sa-mi vad familia fericita, dar uneori simt ca nu mai pot cu bebelinii in preajma, dar si cu o casa plina de musafiri.
De doua zile nu prea mai dorm. Jolly, catelusa, (Bichon maltez este a fetitei mele Bianca) s-a pregatit sa fete. Evenimentul s-a produs totusi aseara dupa ora 18 si a tinut pana pe la ora 23. Catei nu am mosit pana acum, dar am facut-o si pe asta. Cand copii au nevoie de mama, mama este prezenta si le stie pe toate. Numai ca aseara nu le-am stiut pe toate si primul puiut a murit, cred ca a ingitit lichid si pana ne-am gandit noi sa-i aspiram nasucul, s-a dus. M-am simtit un nimic, cand saraca catelusa se uita in ochii mei si parca ma implora sa fac ceva sa-i readuc puiul la viata. In acele momente m-am gandit la Alia si la cursurile ei obligatorii, inainte de a se casatorii. Cred ca sigur in Italia se fac cursuri si cum sa mosesti un catel. Daca ma aude cineva zice probabil ca sunt dusa, ca o catelusa trebuie sa nasca singura si asa mai departe. Nu este chiar asa. Jolly a fost la prima fatare. Si a facut 5 catelusi. Dar cred ca sunt eu mai epuizata decat mititica mamica. Primul a murit, al treilea i-a rupt cordonul ombilical de langa burta si m-am chinuit cu Bianca sa-l tinem in viata. Unul a ramas agatat de mamica si a trebuit sa-i legam cordonul ombilicat si sa i-l taiem. Si pe la ora 23 am crezut ca iese placenta si a mai iesit un catel cu funduletul in fata. Si invelit in toata placenta. Am tremurat toata noaptea, de emotie.
Masina s-a stricat, ca sa fie tacamul complet. Altfel cred ca mergeam ca glontul la Campina la doctorul cateluselor. Cand am terminat am vrut sa beau un gat zdravan de visinata, stiam ca o lasase sotul cu o seara inainte in foisor, si am tras un gat zdravan de sirop de muguri de brad, ca schimbase sticlele intre timp. Asa ca nici sa ma ametesc nu am fost in stare. Eu care nu consum alcool, decat foarte rar si foarte putin, aveam toate sansele sa cant toata noaptea, pazind cateii.
Asa ca am casa plina de copii si catei. Sotul spune ca dupa ce am devenit tabara de copii, mai sunt si maternitate de catei. Florile mele au ramas nesapate si nefotografiate, Mantuitorul ma asteapta cuminte si rabdator, intr-un colt pe birou, langa calculator. Acum, alte urgente le-au luat locul. Am ramas restanta si cu Supita de pui pentru suflet. Cred ca si voua va este fomita.

Va doresc o zi minunata si ma gandesc cu drag la voi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Iun 2012, 08:33 
Neconectat

Draga mea, Elza, eu sunt prezent. Si ma bucur deja de cafeluta oferita de tine.
Te pup si sa stii ca mi-ai lipsit tare mult.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Iun 2012, 09:06 
Neconectat

Dalina sa iti traiasca catelusii. Eu imi doresc de mult timp un catel de rasa mica, dar nu imi permit sa cumpar unul, oricum sotul mi-a zis daca este sa am un catel in apartament sigur va fi mascul, nu femela. Probabil pentru a nu trece prin cate ai trecut tu cu a ta catelusa. Am fost teribil de amuzata ca ziceai ca vroiai sa te ametesti cu visinata si pana la urma te-ai laes cu sirop de brad. Las' ca este bun si ala pentru gat.
La noi s-a mai racorit de aseara, a si plouat un pic. Astazi este innourat, dar presiunea este un pic scazuta si imi da batai de cap.
O zi frumoasa va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Iun 2012, 07:46 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.

Va ofer obisnuita cafeluta, fara de care eu una nu pot trai. Nu ca m-ar ajuta in mod deosebit, o beau doar de placere.

Nasica draga, este bine si cu casa plina, numai ca exact asa cum spui tu, este bine sa mai fie si un moment de respiro. Cat despre catelusa si mosit, numai tu puteai sa patesti asa ceva. De fapt, tu si Mireille. Ea povestea candva, parca, si sper sa nu ma insel, ca a mosit o catelusa.

Va doresc o zi frumoasa. Eu ma apuc de treaba. As vrea sa imi iau liber maine si vineri, asa ca trebuie sa imi las ordine in acte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Iun 2012, 08:10 
Neconectat

Dragele mele gargarite,
Draga Monica.

Va invit la cafenea. Micul dejun este pregatit.

Pofta buna!

Draga mea Roua, unde esti?
Ai dreptate, numai eu puteam sa fac asa ceva. Am mosit pisici, purcei, dar catei nu aveam mositi pana acum. A fost o experienta traumatizanta pentru mine. Pentru ca primul a murit. Si pana la ora asta au mai murit doi. Mai sunt doar doi in viata. Imi doresc din tot sufletul sa traiasca si sa se faca mari si frumosi. M-au terminat si Bianca si Jolly. Am facut resuscitari, masaj, pompari, dar ce nu am facut. Ziua i-am dus si la doctor cu cutie cu tot. Si pana la urma, numai viata nu am putut sa le dau. Bianca parca nu mai avea 20 de ani, ci undeva pe la 10, ca se uita ca un milog la mine, sa faca supermami imposibilul. Si Jolly venea se uita in ochii mei cu acei ochi micuti si negrii, isi lingea catelusul si te implora sa faci ceva. Trei zile nu am dormit mai deloc. Acum au plecat la Bucuresti inapoi, bine ca am scapat cateva zile ca ma prapadeam cu zile. Uneori viata te aduce in fata unor intamplari si nu stii ce sa faci si cum sa faci. Asta este.
Lora, draga, mai bine sa va luati mascul, ca el nu trebuie mosit. Asa scapi de asemenea experienta. Sunt sigura ca ma va mai astepta niste jeleli si tristeti cand va fii nevoita sa ii dea la doua luni.
Cheltuielile sunt destul de ridicate la un asemenea catel. Si intretinerea la fel. In primul an de viata, trebuie sa-i faci vaccinuri foarte des ca la copii. Cu carnetul de sanatate dupa tine. De fapt ori ai un copil ori un catel, tot aia este. Singura diferenta ca nu vorbeste si ca nu iti roade pantofii, copilul. Catelul, nu scrie pe pereti, ca la mine. Hi, hi, hi! Dar toate compenseaza cand iti arata amandoi cat de mult te iubesc. Este un moment unic fiecare pup.

Casa s-a mai eliberat putin, mai avem doar un tren care cred ca pleaca astazi spre mama. Hi, hi, hi! Si pe urma libertate. Poate mai cos si eu putin si gatesc mai des Supite de pui pentru suflet.
Starea vremii: Ieri a plouat cu galeata. La ora doua noaptea, erau 10 grade. Am inghetat cu totul. Acum a iesit soarele. Sper sa avem o zi mai calda.

Va doresc o zii linistita si calduta, nu calda, sa va topiti.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Iun 2012, 10:17 
Neconectat

Dragele mele, pe fuga vin sa beau o cafea cu voi. Ceva probleme cu internetul ma tin departe de voi, dar sper ca intr-o zi, doua sa se rezolve. Acum am intrat pe fuga de la scoala, intre doua situatii scolare.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Iun 2012, 10:33 
Neconectat

Buna ziua dragutele mele.

Vin si eu la o cafea cu voi. Matei are deja o bucata buna de vreme de cand doarme foarte bine noaptea, de la 21 maxim pana la ora 5. Ce bine! ziceti. Bine ar fi daca dupa ora 5 nu s-ar gandi ca a dormit destul si sa vrea sa se trezeasca. Este clar ca inca ii este somn, dar nu mai vrea sa doarma, spre disperarea mea, caci mai trebuie sa merg si la servici pe timpul zilei.

Oricum, eu va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: