Acum este 27 Mai 2026, 22:00

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 09 Aug 2012, 15:18 
Neconectat

Nume forum:1
Buna ziua, dragi gargarite.
Buna ziua, draga Monica.

Meteorologul de serviciu de la mare va transmite toate cele bune.
Temperatura nu o stiu, dar este cald de mori de la Costinesti la Constanta.
Eu sunt cu cortul din statiune in statiune. Glumesc desigur.
Ieri dimineata la Mamaia batea un vant de iti intra nisipul fin peste tot. Valuri mari. Aseara a plouat la Constanta. Astazi la Costinesti a fost apa buna, dar pe la amiaza cam murdara din cauza algelor. Acum este foarte cald.
Eu sunt la extreme. Cate o data imi vine sa ma dau cu fundul de nisip mai rau ca cei mici, care mai mult se bat pe jucarii. Unul vrea in apa, unul fuge de apa. Eu cu doi nagati de gat si cu un bunic de imprumut pentru cateva zile care nu are voie sa ridice greutati nici cat o plasa de 1 kg, ca are probleme cu inima, sunt din ce in ce mai obosita. Sotul la servici, eu la super servici - stres maxim. Inima bate cand nu mai vad unul din copii. Plaja? Ce este aia? Fur soarele cum apuc si pe unde apuc. Nu stiu ce este sa stai 5 minute linistit, ca sa nu folosesc cuvinte neacademice, tolanit pe sezlong fara nici o grija. Asa ca va dati seama ca seara pun scobitori la ochi ca sa reusesc sa raman treaza pana se culca piticii. Ziua daca dorm macar pe rand este bine, daca nu este de jale.
Mi-e dor de voi si de goblen. Am reusit sa cos trei ate. Va dati seama ce performanta am atins?
Va pup si va imbratisez de la mare. Daca imi vine schimbul mai tarziu poate reusesc sa fac o fotografie cu apa marii sa va trimit un pic de litoral.

S.O.S. - Mai are cineva cafea, energizante, vitamine, ca am mare nevoie?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Aug 2012, 17:32 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite.
Buna ziua, Monica.
Astazi vremea a fost cum a vrut ea. Acum soare, peste cinci minute ploaie. Si tot asa este de azi-dimineata.
Elza, treaba pe afara si prin casa nu m-a lasat sa intru pana acum. Iti multumesc ca te-ai gandit la mine.
Bica, esti o bunica de nota 10, iar Irela te-a descris mai bine decat oricine.
Irela, Nico, va multumesc pentru toate bunatatile aduse la cafenea.
Dalina, eu iti doresc cat mai multe clipe de liniste. Iti aduc un ceai sa te relaxezi putin.

Va pup pe fiecare in parte si va doresc numai fericire si soare-n suflete.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Aug 2012, 07:41 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele. Buna dimineata, Monica.

La Iasi s-a racorit, este chiar placut acum dimineata. Astazi este ultima mea zi inainte de concediu, am cateva zile libere saptamana viitoare si plecam la ai mei la Radauti.

Va ofer cu drag o cafeluta si va doresc spor in toate.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Aug 2012, 07:47 
Neconectat

Buna dimineata Monica.
Buna dimineata dragi gargarite.

Daca pana acum imi plangeam de mila ca nu am timp de nimic, la nici o luna dupa ce am atentionat Timpul ca nu este asa cum vrea, ma vad in situatia de a fi cu un pas inaintea lucrurilor dupa care alergam de zor.
Cert este ca si astazi am ajuns inainte de termen la servici, am reusit deja sa pregatesc cafeaua pentru voi, dragi gargarite si pentru colegii mei, mai mult am si reusit sa rezolv cateva dintre problemele care ieri au ramas in asteptare. Eu zic ca este de bine, dar ma intreb, explozia de energie de unde vine ? Sa fie goblenul factorul hotarator la revenirea mea fizica ?
Dragele mele, va las cafeaua si vesela merg sa zburd printre acte si sume de rezolvat.
Va doresc o zi relaxata, multa energie si un sfarsit de saptamana minunat.
Va imbratisez cu drag.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Aug 2012, 09:48 
Neconectat

Buna dimineata dragele mele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Aug 2012, 09:51 
Neconectat

Buna dimineata si de la mine, tuturor. Astazi am o zi mai aglomerata, asa ca va voi urmari mai din umbra.
O zi racoroasa va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Aug 2012, 13:18 
Neconectat

Buna ziua, dragele mele.
Buna ziua, Monica.
Ati luat pranzul? Eu va aduc desertul.

Irela, ma bucur ca l-ai imblanzit pe Maria Sa Timpul.

O zi buna si cat mai racoroasa va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Aug 2012, 17:46 
Neconectat

Dalina, orice, dar la mare imi este tare greu sa merg datorita tensiunii (arteriale) mari. Si cum ingerasii ti-o mai ridica inca o bucata, m-am ferit cat am putut de astfel de experiente.
Ma bucur ca ai forta de a rezista.
Va imbratisez pe toti patru (l-am inclus si pe bunicul) si iti doresc vreme suportabila.

Oana, vacanta placuta!
Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe printi si sa aveti parte de odihna.

Dragele mele, gargarite, un popas mic in gradina ca si maine am servici. Mi se umple inima de o tristete interioara stiind ca mai am putin si ma despart de printesele mele.
Ieri ne-a fost usor la teme, mai ales ca vremea s-a mai racorit.
Miercuri am tinut cu totii post (le-am explicat prin bunavointa parintelui din parohia mea si cu aprobarea parintilor, ce este postul, de ce se tine, cum se tine etc.), iar ieri dimineata, pe nemancate, am mers sa ne spovedim. Au fost marcate de importanta momentului (si-au creat mititelele un fel de solemnitate interioara) si s-au marturisit si au fost impartasite de parinte care le-a daruit la sfarsit carticele pentru varsta lor.
Dupa ce am mancat, am plecat la cimitir ca se ingrijim mormantul bunicii lor (erau frante de picioruse ca am bajbait ceva pana l-am gasit). Am curatat buruienile, am afanat pamantul, am adus apa de la ciusmea ca sa udam florile, am curatat felinarul, am pus ulei la candela, am aprins lumanari si apoi ne-am rugat pentru bunicuta, dar si pentru mortii nostri, stiuti si nestiuti. Am mai prins putina slujba in biserica, asa ca ne-am racorit si acolo.
Dupa masa de pranz, au adormit de nu reuseam sa le mai trezesc pentru gustarea de la ora 16. Cand au venit parintii, le spuneau ca vor sa mearga la culcare imediat.
Astazi am avut tema cum poate fi pregatit un pepene galben. Bicu ne-a cumparat de aseara doi pepeni cantalupi, iar astazi am umplut jumatate cu branza (ca sa invatam sa mancam precum francezii: fructe cu branza la sfarsitul mesei, pe post de desert si cu rolul de a usura digestia), iar in cealalta jumatate am pus fructe (piersici, caise, prune, niste zmeura de cultura) cu frisca. Am invatat cum se mixeaza, cat de atente trebuie sa fim cu mixerul care ne poate electrocuta (orice operatiune in bol, gen gustat, introdus lingurita, se face prin scoaterea mixerului din priza), ca are si el o anumita forta ce ne poate arunca bolul in care mixam, departe de masa, ca are mai multe viteze etc.
Din celalalt pepene am pregatit inghetata. L-am taiat cuburi mai mari, am infipt cuburile in bete de frigarui, am inmuiat in ciocolata topita si le-am asezat la frigider, in picioare.
Restul de pepene s-a consumat la pranz.
Inainte de plecare, am invatat sa ambalam pepenii (mai bine zis, produsele rezultate din ei) in folie alimentara, i-am asezat in caserole mari ca sa ii poata duce usor parintii cu masina.
Va aduc si voua, in prag de seara, sursa inspiratiei mele pentru pepeni si va doresc pofta buna.

Va imbratisez pe toate cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2012, 09:19 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Aug 2012, 08:06 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.

Va astept la o cafeluta.

Va doresc o duminica placuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: