|
Acum este 23 Iul 2026, 13:32
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Biciclistele - goblen cusut de Tina Scris: 05 Noi 2012, 20:39 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Ce frumoase sunt cele doua domnisoare de pe panza ta. Felicitari Tina si la cat mai multe astfel de modele minunate. Pupci si o seara frumoasa.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Rafila Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Biciclistele - goblen cusut de Tina Scris: 06 Noi 2012, 10:53 |
|
Membru din: 12 Feb 2012, 23:12 Mesaje: 805 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Are o gingasie aparte acest model. De fiecare data cand il vad imi inspira un sentiment de caldura sufleteasca. Iti doresc mult spor in viitoarele proiecte si felicitari pentru realizarea acestuia.
_________________ Opriti-va si mirositi floarea prieteniei.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Biciclistele - goblen cusut de Tina Scris: 07 Noi 2012, 20:44 |
|
|
|
Va multumesc pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca va plac Biciclistele mele.
_________________ Tina - Gargarita-Delicatetea-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Biciclistele - goblen cusut de Tina Scris: 11 Noi 2012, 14:50 |
|
|
|
Tina, m-am uitat cu drag la Biciclistele tale. Felicitari pentru finalizare.
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|