Acum este 31 Mai 2026, 23:39

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 04 Ian 2013, 10:08 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, draga Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

Pentru mine ziua a inceput minunat. Cea ce am gasit aici la cafenea, mi-a luminat sufletul si mai mult. Va multumesc pentru razele de soare.

Monica, eu ii doresc noului an lumina. De cate ori cerul va fi acoperit de nori, razele soarelui, ale bucuriei si ale iubirii sa razbata la el. Sa-i lumineze cararea vietii si a sufletului.
Cum Bunul Dumnezeu a avut grija de sufletul meu sa-mi trimita razele soarelui cand imi era mai greu, asa trimit eu iubirea mea spre Pruncul mult iubit.

Pentru el si pentru voi dragele mele, o fotografie din arhiva proprie, care imi este tare, tare draga. Am fotografiat aceasta imagine intr-un varf de munte, vara trecuta

si am stiut ca Bunul Dumnezeu mi-a trimis cheia (dreapta), a depins de mine sa caut iala potrivita (stanga). Razele soarelui, chiar daca sunt micute, au ascuns norii atat de negrii si urati.

Dalina, cuvintele tale mi-au adus aminte de o maxima a Les Brown: Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Iti multumesc pentru cheia din fotografie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 10:26 
Neconectat

Partea a doua (nu am terminat la prima ca bebelinul ma tragea de maneca)

Si continuare, flori de primavara pe munte (in forma de inimioara):

Va imbratisez cu mare drag, si va multumesc pentru aceasta zi minunata.

Dalina, inimioara o trimit catre Marina, dar floricelele tare le-as duce la Raiul meu. Sper ca in primavara sa renasca si la mine in gradina aceste mici minuni si sa le pot transborda acolo.
P.S. Nu ma intreba cum se numesc, ca nu stiu. Mi le-a daruit cineva, careia iata ca ii multumesc si astazi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 10:47 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele!
Rralluca, multumesc de tratatie. Am mare nevoie de cafea, pentru ca fiind inca in concediu incerc sa profit cat mai mult si cos pana noaptea tarziu.
Irela, multumesc pentru ghiocei. Abia astept sa rasara si la mine in gradina.
Marian, ma bucur ca te-ai petrecut bine de Revelion.
Dalina, multumesc pentru razele de soare virtuale. Sper sa ajunga si la mine, ca tare innorat si umed e afara.
Monica, multumesc pentru micul ingeras incredintat. Promit sa am grija de el sa creasca mare si sa fie darnic si iubitor. Asta imi doresc de la noul an aici in gradina, mai multa liniste si bunatate, ca destul avem parte de invidie si rautate in lume.

O zi buna va doresc.

Va imratiseaza cu drag,

RamonAli, acum pe seara, tocmai mi-am permis ragazul de a vedea o comedioara burlesca, ce aduce tot fastul sarbatoririi Craciunului in stil hollywoodian. Se numeste Craciun cu familia Krank (Christmas with the Kranks). V. http://filme-online-gratis.com/blog/2011/12/22/christmas-with-the-kranks-2004/
Si, tot in paranteza descrierea subiectului (Fiica familiei Krank, Blaire, este plecata in perioada Craciunului. Astfel, Luther si Nora Krank decid sa nu mai sarbatoreasca deloc. Stabilesc sa plece impreuna, in vacanta, - intr-o croaziera, decat sa stea acasa, unde ar fi sarbatorit in acelasi mod comercial alaturi de vecinii si asa plictisitori. Numai ca fiica lor ii anunta in ultimul moment ca se intoarce acasa de sarbatori. Acum, cei doi parinti trebuie sa faca tot posibilul sa-i ofere fetitei lor o sarbatoare ca la carte. Noroc cu vecinii, care le sar in ajutor. Si Craciunul va avea loc la familia Krank, cu lumini, brad si tot tacamul).
Filmul este realizat dupa o poveste scrisa de John Grisham, cunoscuta la noi sub numele de Un altfel de Craciun.
Vizionand pelicula, mi-am descoperit dorinta de a avea naivitatea copilariei si de a crede ca poate exista o astfel de comunitate ce se uneste pentru a ajuta familia Krank sa aiba un Craciun de vis, in cinstea fetei lor Blaire ce se intoarce acasa sa serbeze aceasta zi impreuna cu parintii si viitorul ei sot.
Scena finala, in care Luther daruieste vecinei lor (bolnave de cancer) si sotului ei, biletele lui (pe care le cumparase pentru croaziera in care urma sa plece a doua zi) este cea care mi-a adus aminte ca de fapt am mai vazut acest film.
Dupa cum vezi, in inima noastra ramanem niste vesnici copii ce spera ca aceasta lume frumoasa poate exista, pentru ca aceasta este morala acestei povestioare din punctul meu de vedere. Dupa 8 ani de la vizionare, mie mi-a ramas intiparita in inima doar aceasta scena, in care Luther, la intrebarea vecinului care vrea sa stie cat costa biletele, ii raspunde ca biletele nu au pret si nu cer rasplata. Ele sunt un dar. Un dar este mereu si linistea si bunatatea, asa cum spui, tu RamonAli.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 11:06 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele!
Buna dimineata, Monica!

Noi ne-am despartit cu greu de perna in aceasta dimineata, se pare ca oboseala si emotiile noului an incep sa ne copleseasca.
Multumesc lui Dumnezeu ca incepem sa vedem si noi imbunatatiri in starea lui Dario, chiar daca recuperarea totala este inca departe si fara o data certa. Dupa 10 saptamani si o zi, marti am scos ghipsul de tot si am refacut radiografia. Doctorul ortoped a fost multumit de cum se prezinta piciorul, cu rezervele de rigoare care sunt aferente cazului. Pentru 30-40 zile nu are voie sa se ridice inca in picioare. Ne-a prescris fizioterapie pana la recuperarea totala. Ieri am facut deja prima sedinta, in particular din pacate, si totul este fost OK; a colaborat bine, iar medicul a zis ca nu are nici un dubiu ca nu isi va reveni complet, doar ca perioada este lunga tare. Pentru moment trebuie sa facem fizioterapie in fiecare zi, cate o jumatate de ora, pentru cel putin 3 saptamani.
Marti avem vizita si la terapie in spital si speram sa gasim si acolo post pentru terapie, pentru a ne mai salva bugetul.
Pentru moment, Dario are dureri doar la genunchi, datorita pozitiei ghipsului care a fost. A slabit mult si este ca un fulg acum, dar incet, incet isi va reveni. Deja faptul ca reuseste sa stea in fundulet, pentru noi este de mare ajutor.
V-am naucit cu scrisul meu, dar va multumesc tuturor penru gandurile de bine pe care le-ati avut pentru noi. In masura in care am sa reusesc, am sa va urmaresc mai des, caci imi lipsiti mult si imi este dor de gradina.
Va doresc toate cele bune si un sfarsit de saptamana frumos.

Va imbratiseaza,

Draga mea, Ralu, multumesc timpului ce mi-a permis sa iti trimit astazi un e-mail unde iti povesteam pataniile unei persoane ce a avut buba la os.

Fotografia lui Dario este wallpaper pe ecranul computerului meu. Ochii lui ma binedispun si imi creeaza o senzatie ca lumea poate fi doar buna.
Ii urez recuperare rapida micutului Dario si il sarut pe manutele ce deseneaza pe tableta (vezi ce consilieri am eu pe Facebook!?)

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 11:18 
Neconectat

Draga Ralu, ma bucur pentru voi. Te admir ca ai fost puternica, cum numai o mama poate fi pentru copilasul ei. Micutul Dario este de admirat cum la varsta lui a putut suporta atata chin. Ii doresc recuperare usoara.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 11:52 
Neconectat
Site Admin

Of, ce de-a vesti in cafenea si eu nu am inca timpul necesar sa stau alaturi de voi. Nici o grija, multumesc timpului ce va fi darnic cu mine si imi va permite cat de curand sa revin. Pana atunci va aduc stiri despre vremea de la Focsani. Am ales o fotografie (scuze, facuta cam in graba) pentru a ilustra starea timpului.

Mai am doua multumiri de adus:
- Multumesc masina buna ce mi-ai ajutat fetita sa ajunga in celalalt colt al tarii.
- Multumesc fetita draga ce faci acest drum pentru a-ti scuti tatal de un mare efort.

Cu o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 12:29 
Neconectat

Dragi gargarite, bine v-am gasit in noul an!
Abia reusesc sa recuperez noutatile din cafenea si de pe forum. Ioana a crescut si nu ma prea lasa sa stau la calculator, trebuie sa ii fiu mereu in preajma. S-a facut o santajista. In cazul in care nu ma vede prin preajma incepe sa maraie, iar cand eu imi fac aparitia trece repede la ras.
Raluca, ma bucur ca Dario este mai bine.
Ioana, fii barbata!

Draga mea, Ana, de mici escroci sentimentali ca Ioana ta este plina lumea, la varsta ei. Din fericire, peste ani ne cuprinde o duiosie fara margini cand ne amintim de aceste clipe, incat merita sa ne facem, pentru un timp, ca nu intelegem santajul lor.
Sa iti traiasca si sa iti aduca multe bucurii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 12:30 
Neconectat

Monica draga, astazi sunt fixata pe vreau sa vina primavara. Copacul pe care ni l-ai aratat il vad mai degraba inflorit decat inghetat. Multumesc ochilor ca ma ajuta sa vad ceea ce inima si sufletul doreste.

Ralu draga, ma bucur din tot sufletul ca Dario este bine. Iti doresc sa ai in continuare putere sa il ajuti sa se faca bine.

Va imbratisez cu drag.

Copacul pe care ni l-ai aratat il vad mai degraba inflorit decat inghetat.
Irela, cand am descarcat telefonul si am vazut imaginea am avut aceeasi impresie, numai ca imediat mi-am amintit de frigul de afara, dar si de cel din masina, cand am deschis fereastra ca sa fotografiez copacul.
Multumesc ochilor ca uneori ma ajuta sa vad ceea ce inima si sufletul doreste, repet si eu.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 12:54 
Neconectat

Buna dimineata, draga Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.
Cu greu, dar am tinut sa vin sa va salut si sa beau o cafeluta in compania voastra.
Ralu, sanatate cu carul si recuperare usoara lui Dario.
Eu am intrat in a patra saptamana cu piciorul in ghips si simt ca nu mai rezist.
Nici de lucrat nu pot, pentru ca trebuie sa stau cu piciorul intins in permanenta.
Speranta este mare si sper sa vina ziua in care sa il dau jos.
Ma intreb, mai este mult pana la sfarsit de luna ianuarie?
O zi buna, plina de realizari va doresc.

Ma intreb, mai este mult pana la sfarsit de luna ianuarie?
Mai este mult tare. Am trecut prin ceea ce treci tu acum si, invatata de o prietena, am apelat la un siretlic. Am aranjat cu un medic sa imi scoata gipsul, m-a ajutat sa imi spal piciorul si apoi mi-a pus un aparat gipsat nou-nout la loc. Parca a fost mai omeneste dupa si asteptarea mai suportabila.
Iti doresc sa iti treaca zilele repede pana scapi de soseta si sa te recuperezi usor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 17:05 
Neconectat

Admin scrie:
Dragele mele, Gargarite, o prietena mi-a trimis o imagine, insotita de textul: Asa arata noul an. Cum il cresteti, cum il ingrijiti, asa va va rasplati. Aveti grija ce ii doriti ca s-ar putea intampla.

I-am multumit ca ne-a incredintat noua acest prunc si i-am promis ca vom avea grija cu toatele de el, tot asa cum avem grija de pruncii nostri si de bijuteriile noastre migalite cu acul.
Va investesc sa deveniti zanele lui si sa ii meniti viitorul lui si al nostru.
Eu ii doresc sa fie un an sanatos.

Cu o calda imbratisare,

P.S. Ii doresc sa aduca liniste in casa Ioanei.
O sa fiu si eu de ajutor in cresterea acestui prunc, ca doar suntem o familie.

Lenuta, multumesc pentru familie

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: