Acum este 23 Iul 2026, 20:44

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 29 Ian 2013, 09:07 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, Monica.

Elza, multumesc pentru vestile despre Dalina. Asa cum ai spus si tu, este intr-adevar o fire foarte puternica si o luptatoare. Nu se lasa ea asa usor. Te mai asteptam cu vesti bune.
Helen, multumesc pentru ceiut. La ce pui de gerut este la Suceava, merge de minune.
Eu v-am adus cafeluta astazi.

Sa aveti o zi frumoasa ca voi.

Ninsoare de pupici,

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Ian 2013, 09:23 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.

Dalina, iti doresc din tot sufletul multa sanatate si sa treci cu bine peste operatie.

Helen, Iulia, multumesc pentru tratatie.

Va imbratisez cu mult drag si trimit numai ganduri bune catre voi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Ian 2013, 13:45 
Neconectat

Dragele mele, va multumesc din suflet pentru grija ce mi-o purtati. Am simtit zumzet de gargarite la capul patului dupa operatie. Acum am ajuns acasa, nu sunt extraordinar de bine, dar gandindu-ma la ce am lasat in urma la spital si la ce am vazut in jurul meu, eu pot spune ca sunt chiar o fericita. Cand ma voi simti in stare am sa vin sa zbor in gradina alaturi de voi. Am vrut doar sa va multumesc din suflet, pentru mine a contat foarte mult fiecare gand si fiecare vibratie ce a venit din gradina, si sa va spun ca sunt o supravietuitoare sau mai bine zis ma cred o luptatoare cu viata, chiar daca si eu imi mai pierd ,,palosul" din cand in cand si mai pic in genunchi.
Va imbratisez cu mare drag si va pupicesc dulce.
Draga Monica, iti multumesc din suflet pentru gandul si rugaciunile tale. Sincer ieri am fost mai rau ca duminica dupa operatie. Te strang cu mare drag la piept, nu prea mult ca imi plesnesc firele, inca nu le am scoase. Hi, hi, hi!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Ian 2013, 15:01 
Neconectat

Dalina, draga mea, imi amintesc momentele de dupa operatia de cezariana cand, chiar si simplul fapt de a ma intoarce de pe o parte pe alta in pat mi se parea un efort supraomenesc. Pe de alta parte, si eu am pietre la "bila" si probabil ca intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat va trebui sa ma despart si eu de ea. Deocamdata ma simt bine, nu am avut crize, si sper sa o tin asa cat mai multa vreme.

Eu va aduc un capucino in aceasta dupa amiaza. Abia acum am timp sa respir de dimineata incoace (dar nu ma plang; eu ma plictisesc daca nu este agitatie).

O dupa amiaza frumoasa tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Ian 2013, 22:08 
Neconectat

Sa va spun si voua ce faza tare am patit cu Facebook-ul. Ieri cineva a postat un mesaj pe contul meu - ceva legat de un aparat foto pierdut in munti. Cei ce l-au gasit abia acum reusisera sa gaseasca un cablu ca sa descarce fotografiile si faceau un apel sa se distribuie o anumita fotografie si poate-poate cei ce au pierdut aparatul vor putea fi gasiti. Si ghiciti ce? Astazi am gasit postat ca dupa 3000 de distribuiri, proprietarul aparatului a fost gasit. Ce ziceti de asta?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2013, 07:56 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, gargarite dragi.
V-am adus cafeluta si va astept la cafenea. Pe mine ma paste o raceala, de nici nu vreau sa ma gandesc.
Va doresc o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2013, 08:20 
Neconectat

Buna dimineta Dalina,
Buna dimineata dragi gargarite,

Dalina, ma bucur tare mult ca esti bine si sper sa revii cat mai repede printre noi.
Am pregatit cafeaua de dimineata si va astept la cafenea cu muzica in surdina pentru a incepe ziua cat mai frumos.

Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2013, 08:32 
Neconectat

Dragele mele, imi cer iertare ca a trecut atata timp de cand nu am mai poposit cu cate un cuvant sau un mesaj in gradinita aceasta minunata, insa sa stiti ca mereu sunteti in inima mea, toate. V-as promite acum ca o sa incerc sa revin mai des pe forum, insa mi-este teama ca iar nu o sa ma pot tine de cuvant, asa ca nu va promit nimic, doar va spun ca mi-este dor de voi, mi-e dor de forumul acesta, de linistea si dragostea ce o emana prin fiecare "por" virtual, acest coltisor de rai. Cu multa stima si pretuire va ofer un buchet de flori, frumoase ca voi, parfumate precum mesajele voastre, si calde asemeni dragostei voastre.
Cu mult drag, a voastra prietena, Lena.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2013, 09:36 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.

Vreau sa va spun ca la Suceava ninge ca-n povesti. S-a mai indurat vremea de noi, ne invartim in jurul a 0oC.
Dalina, iti doresc sa te refaci cat mai repede si sa revii printre noi si virtual, nu numai cu gandul. Eu stiu ca toate suntem in gandurile tale, asa cum reciproca e valabila.
Adelina, sanatate multa si tie. Uite mai jos un bol cu fructe, sa te fereasca de raceala. Eu de la tine am furat cireasa. Doar stii ce mult imi plac! Hi, hi, hi!
Helen, iti multumesc pentru cafeluta si pentru muzica in surdina. Cu adevarat un inceput bun de zi la birou.
Lena mea draga, ma bucur din suflet sa te vad zburand prin gradina. Iti multumesc pentru minunatele flori. Eu am luat de acolo un fir de levantica, sa-mi aromatizeze ziua.
Scumpelor, dupa cum spuneam, va las un bol de "energie vitaminoasa" si va invit s-o consumati pe acorduri muzicale:

Ninsoare de pupici,

Da, Iulia:
On va s'aimer,
On va danser,
Oui c'est la vie.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2013, 09:45 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, gargarite dragi.
Dalina, iti doresc o recuperare cat mai rapida.
Adelina, Helen, va multumesc pentru cafeluta.
Lena, iti multumesc pentru flori. Sunt superbe, mi-au inseninat dimineata.
Iulia, iti multumesc pentru bolul de energie. Am nevoie pentru a putea numara obiectele de inventar.
Am adus un ceai pentru gargaritele racite si pentru cele care nu servesc cafeluta.

Va imbratisez cu mult drag si va doresc zi linistita.

Rodi, multumesc pentru ceai. Serviciul pe care l-ai adus m-a topit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: