Acum este 31 Iul 2026, 14:24

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 183 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochite, rochite... - goblene cusute de Marieta si Sorina
MesajScris: 02 Feb 2013, 13:36 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele, va multumesc pentru ca va plac Rochitele mele. Florile de clematita sunt gata in proportie de 50%, dar nu mai am cu ce sa fac fotografii pentru ca aparatul meu foto nu-mi arata decat Write Protect atat pe cardul de memorie cat si pe memoria lui interna. Asa ca pana nu-mi cumpar altul sau gasesc pe cineva care sa ma ajute nu va mai pot desfata cu alte episoade. Si chiar imi pare rau. Bine macar ca am reusit sa pun episodul de siguranta al lunii ianuarie si numarul de episoade obligatorii.
Va pup si va mai astept.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Rochite, rochite... - goblene cusute de Marieta si Sorina
MesajScris: 03 Feb 2013, 01:23 
Neconectat

Draga Marieta, eu cred ca sunt una din garagritele ce admir rochitele tale, dar nu las semne. Las unul acum, special pentru tine:

Iti doresc mult spor in continuare. M-au cucerit toate.

Draga Sorina, imi place ce cosi tu aici, modelul in cruciulita. Il ador. Cu cate fire cosi, doua? O scoti tu la cap cumva. Ma faci curioasa. Oricum sunt cu ochii pe floarea ta de maces sa vad cum iese. Nu ii mai faci fondul, nu-i asa?
Iti doresc mult spor si sa stii ca nu scapi de mine cu una cu doua. Chiar daca nu las semne, sunt aici. Hi, hi, hi!
Va imbratisez cu drag pe amandoua.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Feb 2013, 02:28 
Neconectat

Dragele mele acelasi spor va doresc si in continuare.
Abia astept sa vad noi episoade.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Feb 2013, 10:48 
Neconectat

Am reusit, in cele din urma, sa va aduc episodul de siguranta al lunii februarie la Rochita clematitei.

Va mai astept.
Pupici tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Feb 2013, 20:28 
Neconectat

Marieta, sunt superbe micutele tale clematite.
Mult spor va doresc, fetelor.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Feb 2013, 18:31 
Neconectat

Spor in continuare!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2013, 03:35 
Neconectat

Draga Marieta, ma faci invidioasa pe sporul tau. Tu termini trei rochitele si eu nici macar una. Of, la ce m-am inhamat!
Nuantele de mov ma incanta si de abia astept sa vad finalul. Mult spor in continuare!
Pupici si imbratisari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2013, 03:52 
Neconectat

Neagu Marcela scrie:
Sorina, felicitari pentru ingeniozitate. Punctul pe care-l folosesti am inteles ca este cel in cruce, nu? Daca am folosi pe acea panza punctul de goblen, panza nu s-ar acoperi bine?
Eli, lucrez in punct de cruce si nu cred ca panza este buna pentru lucru in punct de goblen. O sa fac o proba, dar in orice caz ar fi indicat sa se lucreze cu firul in trei.
Alina David scrie:
Draga Sorina, imi place ce cosi tu aici, modelul in cruciulita. Il ador. Cu cate fire cosi, doua? O scoti tu la cap cumva. Ma faci curioasa. Oricum sunt cu ochii pe floarea ta de maces sa vad cum iese. Nu ii mai faci fondul, nu-i asa?
Dalina, lucrez cu doua fire, dar ma bat cu capul in pumni ca nu am fost inspirata sa lucrez cu un singur fir. Este foarte batucita si nu am cum sa ascund nici ata pe dos, ba unde mai pui ca am rupt si un ac. Fondul nu o sa-l lucrez si sac (!), o sa fie si o surpriza.
Ehei, dar este frumos foc!
Am cam batut pasul pe loc, dar nu ma las. Am terminat desisul de codite si vreau sa mai lucrez inca o floricica inainte sa v-o arat.
Pupici si imbratisari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2013, 19:50 
Neconectat

Marieta ai prins viteza, astfel incat am si uitat numarul rochitei la care ai ajuns. Sunt frumoase foc, vor arata foarte bine impreuna pe perete.
Sorina, abia astept sa vad ce ne aduci. Inceputul a fost surprinzator de frumos, de aceea curiozitatea mea nu se va potoli cu una, cu doua.
Sa aveti spor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Feb 2013, 11:29 
Neconectat

Dragele mele, iata si a treia rochita este gata sa fie imbracata. Clematita este asteptata sa se faca si mai frumoasa.

Sorina, nu-ti face probleme. Cand va fi sa termini si tu, asa va fi.

Va pup si va mai astept.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 183 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: