Acum este 23 Iul 2026, 23:54

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 20 Feb 2013, 13:35 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele, cum eu sunt pe fuga, va las sa simtiti ce emana inima mea pentru voi:

Monica, iti multumesc ca datorita tie invat, incetul cu incetul, sa ma opresc putin din haosul zilic si sa admir un nimic (observatiile tale referitoare la anumite cuvinte sau diverse imagini) ce imi poate deschide inima zilnic.

Va imbratisez cu mult drag pe toate.

Bicuta, eu iti multumesc pentru gingasia imaginii si te rog nu te supara ca nu am mai raspuns de multisor la mailuirile tale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Feb 2013, 14:15 
Neconectat

Adelina ma bucur din suflet ca ai reusit sa recuperezi goblenul.

In alta ordine de idei ieri seara, pe cand imi verificam mailul, am avut o surpriza uriasa cand am vazut un mesaj din partea TTT. Mi se spunea ca a plecat spre mine un colet surpriza din partea unei gargarite. Ce sa spun? Decat ca, ii multumesc din suflet acelei gargarite minunate ca s-a gandit la mine.

Trimit un pupic fiecarei gargarite din gradina minunata.
O zi minunata va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Feb 2013, 09:43 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

Dragele mele, va multumesc pentru sustinere.

Monica, intr-adevar, am tras o gura de aer si am respirat, aer proaspat adus de o gargarita ce ma iubeste mult. Ieri, imediat ce a simtit supararea mea, a venit din capatul opus al orasului, numai ca sa ma scoata din starea in care eram.
Ghiciti despre cine este vorba?
Va aspun eu, este vorba de scumpa mea prietena, Dalina. Avem dovezi ale intalnirii, ce nu s-au concretizat intr-o fotografie, cu doua gargarite, ce erau cam necajite de grijile cotidiene. O sa va prezint eu dovada, aici la cafenea, la momentul potrivit.
Si pentru ca gura de aer de ieri, mi-a prins cum nu se poate mai bine, pentru ca astazi aripile mele s-au deschis, in dorinta de a zbura cat mai mult, va ofer, din toata inima mea, o inima mai mica, sa fie alaturi de voi, in toate momentele grele.

P.S. Mi-am reevaluat si prioritatile, si ce credeti, toate erau prioritare. Diferenta consta in faptul ca astazi privesc cu mai multa detasare, tot ceea ce ieri ma ingrijora.

Daca stiam, veneam si eu la intalnirea cea de taina. Am fost in delegatie la Bucuresti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Feb 2013, 14:04 
Neconectat

La noi este vreme urata, bate vantul, ploua si tare mult am nevoie de soare.
Inca o zi de asta si cad in melancolie. Va rog, dati-mi putin soare.
Incerc cu un ceai, poate imi ridica moralul.

Si o cafea special pentru Monica.

Lenuta, sa stii ca aveam nevoie de o cafea, dar nici un ceai de coada soricelului (vad ca floarea este si in vaza si in prim plan) nu refuz (am motive intemeiate).

P.S. Macrameul acela de la fata de masa spune o poveste despre o bunicuta.

Eu am o intelegere cu mine cand nu este soare: Toate-s de la Dumnezeu. Asa ca zambesc zilei si imi fac si eu mici bucurii cum mi-ai facut tu mie si pentru care iti multumesc. Pe cea de astazi o impartasesc si eu cu tine:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Feb 2013, 15:00 
Neconectat

Vin si eu sa-mi odihnesc aripioarele alaturi de voi. Va multumesc pentru imaginile frumoase, pentru cuvintele calde si pline de dragoste pe care le gasesc aici. Imi pare rau ca nu prea gasesc timp sa scriu si sa mai postez imagini care sa va bucure si pe voi, dar sper ca la un moment dat sa pot petrece mai mult timp alaturi de voi.
Pana atunci va trimit multa, multa dragoste si o imbratisare.

Nico, eu te simt mereu in gradina. Iti trimit o calda imbratisare si tie si lui Alexandrel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Feb 2013, 17:23 
Neconectat

Buna ziua, draga Monica.
Buna ziua, dragi gargarite.

Draga Monica, cand am vazut prima data ingerasul cu floarea de nufar in maini, m-am gandit direct la Eli.
Despre sfaturi, m-ai prins. Asa sunt eu. Voi sa nu faceti ca mine. La urma urmei si spitalele fac parte din viata noastra. Oricum am ajuns la concluzia, dupa ziua de ieri, ca sunt una din gargaritele cele mai neastamparate din aceasta gradina. Am iesit din hibernare si imi fac de cap mai rau ca un copil scapat de sub tutela parintilor. Hi, hi, hi!
Ieri cand am vazut mesajul Elzei pe forum, stiam ca este grav. Noi nu ne vaicarim decat daca ne doare rau de tot. Si ma cunosc pe mine ca daca ma vait, prezint numai o parte slefuita a problemei. Asa ca imediat m-am gandit la finuta mea draga. Nu era in program sa ne intalnim. Bianca mea a plecat in oras sa rezolve cate ceva si eu ce credeti ca am facut? Am oprit focul la oala de ciorba care nu era gata, m-am imbracat in graba si cu micuta Riana dupa mine am fugit de acasa. Si am mai corupt si lumea sa fuga de la serviciu. Hi, hi, hi!
Asa ca am stabatut mai mult de jumatate din Bucuresti (mai mult am facut pe drum decat sa stau la intalnire) sa ma intalnesc un pic cu Elza. Macar sa ne ,,jelim impreuna". Nu ne-am mai gandit nici la aparatul de fotografiat. Principalul este ca dupa intalnirea de aproape o ora, am readus soarele pe strada noastra. Si am multumit inca odata Cerului ca exista acest forum minunat. Ne-am incarcat bateriile cu povesti despre pasiune noastra comuna cusutul si celelalte probleme care le aveam, l-am dat afara din benzinaria unde ne-am inalnit.
Cand a venit Bianca acasa, m-a gasit facand tot ciorba, dupa cateva ore. Hi, hi, hi! A fost carnea de curcan tare. Hi, hi, hi!
Elza ai fost mai harnicuta ca mine astazi la cafenea. Se vede ca ti-ai revenit dupa intalnirea surpriza de ieri.
Eu astazi mi-am luat puiul mare (Bianca) si l-am dus la doctor si la analize pentru linistea mea sufleteasca. Ma uitam la ea ca este mai inalta ca mine si cat se da ea de femeie puternica in devenire, tot copilul lui mama este si atat de fragila si delicata ca aveam lacrimi in ochi cand ma uitam la ea. Ori ea, ori Riana, tot acolo sunt amandoua cand este vorba de probleme. Mama sa fie langa ele sa rezolve, sa sustina sa rada si sa planga, daca trebuie sa mute si muntii din loc. Mai am un pic si implinesc 40 de ani si ma uit in urma mea si ma gandesc ca de fapt aceasta este vocatia mea... de mama. Si stiti ce-i culmea ca la serviciul acesta nu am niciodata liber, trebuie sa invat mereu si sa fiu puternica. Restul sunt nimicuri. Nu sunt o mama perfecta, dar sper ca intr-o buna zi sa ajung o bunicuta aproape de perfect.

Bica ma bucur ca te revad. Mi-a fost dor de tine.
Milkusor am prins pupicul. Iti trimit si eu unul.
Lenuta, soare nu este nici la Bucuresti, dar ti-am pregait altceva.
Nico, ti-am simtit lipsa in ultima perioada. Ma bucur ca te vad.

Lenuta, la tine nu pot ajunge prea repede, decat daca gasesc o matura magica. Avea Ria una, pentru mine este legendara matura aceea cu gargarite. Iti trimit in schimb imaginea de mai jos:

Va imbratisez cu mare drag si va doresc multa bucurie si veselie in suflet.

http://www2.picturepush.com/photo/a/12244850/640/12244850.jpg

Dalina, daca stiam, imi faceam si eu de cap cu voi. Sau macar aveam grija de curcanul din ciorba. Hi, hi, hi!
Chestia cu slefuitul, mai stiu eu niste persoane, dar nu pronunt nume.
Iar in ceea ce priveste pruncii nostri, m-ai copiat. Privindu-mi fetita, am avut acelasi sentiment. Cand printul tau va fi de varsta baiatului meu, sa vezi ce o sa ti se topeasca inima, iar si iar. De profesie mame devenim din clipa in care isi iau prima gura de aer pana ce noi plecam la Lumina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Feb 2013, 12:32 
Neconectat

Monica, Dalina va multumesc pentru gandurile bune.

Va doresc un sfarsit de saptamana placut.

Lenuta, observ ca ne-ai invitat la Ralu, acasa. Iti multumesc.
Iti doresc un sfarsit de saptamana cu mult soare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Feb 2013, 14:31 
Neconectat

Buna ziua, draga Monica,
Buna ziua, dragi gargarite,

Monica, daca stiam ca esti in Bucuresti erai invitata mea si la ciorbita (sa mananci, nu sa o pazesti) si la intalnirea cu Elza. Trebuia sa vezi ce fata am avut cand am citit mesajul tau la cafenea. Imi venea sa plang de ciuda. Parca eram un copil in fata unei vitrine cu jucarii si tocmai ii spunea vanzatoarea ca jucaria preferata nu mai este. Ne vaicaream in trei. Glumesc desigur, ca erau atatea de vorbit despre goblen si copii ca uitam de probleme. Vorba ta, toate sunt de la Dumnezeu.
Cat despre copii, sigur iti voi calca pe urme si cu fetele si cu Emanuel. Ma uit la ei si ma gandesc cand a trecut timpul atat de repede. Ei sunt sensul vietii mele.
Lenuta, iti multumesc pentru urare. Sper ca esti mai bine azi.

Va invit la un ceai:

Si la cafea:

Va doresc un sfarsit de saptamana relaxant alaturi de cei dragi.
Cu drag, va imbratiseaza,

Dalina, ca nu ne-am intalnit, asta inseamna ca nu a venit momentul. Drept sa-ti spun, cand am ajuns acasa am simtit tributul platit zilei mele in Bucuresti. Parea ca zeci de bice mi-au lovit fiecare fibra a corpului. Cum semnele de efort peste puterile mele au aparut de pe la pranz, cred ca imi prezentam ranile prea muuult coafate, in ideea de a nu va incarca si pe voi cu problemele mele.
Lasa ca nu a intrat timpul in sac si ne aranjeaza El, Domnul vreo intalnire de poveste.
Iti multumesc pentru campanule. Sunt preferatele mamei si am grija ca in fiecare an sa existe cateva tufe la Raiul meu. Si eu si ea speram ca va mai avea puterea intr-o zi sa ajunga la Lepsa (datorita problemelor cardiace nu are voie sa urce la altitudini ridicate).
Iti doresc un sfarsit de saptamana plin de magie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Feb 2013, 14:38 
Neconectat

Am facut si greseli si nu am putut sa le mai sterg. Scuza-ma te rog, draga Monica.
Imi pare foarte rau ca-ti dau de lucru.

Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Feb 2013, 10:31 
Neconectat

Buna dimneata, Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

Ma bucur sa vad ca Dalina a salvat din nou situatia. Hi, hi, hi!
Monica, si eu cred ca o sa vina acea intalnire cand va fi momentul perfect. Sper ca te simti mult mai bine.
Va las cafeluta si ceva dulce.
Sa aveti o zi plina de soare si sa fiti zambilici. Hi, hi, hi!

Gela, astazi zburd. De dimineata imi venea sa plec pe partie la Azuga. Baiatul meu este acolo si spune ca este minunat.
Iti multumesc pentru verbul a fi zambilici. iti doresc sa il conjugi la toate timpurile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: