|
Acum este 30 Iul 2026, 12:05
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Binecuvantarea casei -goblen lucrat de Lenuta, Ioana si Gaby Scris: 21 Feb 2013, 10:14 |
|
|
|
Lenuta, felicitari pentru finalizarea acestui minunat model ce cu siguranta va primi un loc de seama in casa si inima ta. Pupicii de la
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pricopie Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Binecuvantarea casei -goblen lucrat de Lenuta, Ioana si Gaby Scris: 21 Feb 2013, 12:00 |
|
Membru din: 18 Mar 2008, 11:54 Mesaje: 775 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Lenuta, draga mea, felicitari. Din mainile tale a iesit o capodopera, imi place foarte mult. Sunt convinsa ca acest model va ocupa un loc de cinste in casuta ta. Iti multumesc ca m-ai sustinut si iti doresc sa ai in continuare acelasi spor ca si pana acum.
Gaby, te astept cu noi episoade.
O calda imbratisare pentru toate gargaritele. Va multumim de incurajari si sustinere.
_________________ Ioana - Gargarita-Gerbera-Rosie
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Binecuvantarea casei -goblen lucrat de Lenuta, Ioana si Gaby Scris: 21 Feb 2013, 13:05 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9147 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Va multumesc pentru cuvintele frumoase.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bartha Gaby
|
Subiectul mesajului: Re: Binecuvantarea casei -goblen lucrat de Lenuta, Ioana si Gaby Scris: 21 Feb 2013, 14:00 |
|
|
|
Lenuta, felicitari pentru finalul acestui superb goblen. Ioana, si eu astept episoade noi din partea ta. Sa ai spor! Multumesc tuturor pentru frumoasele mesaje. Pupici.
_________________ Gargarita-Punte-spre-Iubire-si-Pace
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pricopie Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Binecuvantarea casei -goblen lucrat de Lenuta, Ioana si Gaby Scris: 21 Feb 2013, 14:08 |
|
Membru din: 18 Mar 2008, 11:54 Mesaje: 775 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Draga Gaby, eu postez duminica, ca sa se vada cat de cat ce am lucrat.
Lenuta, imprumuta-mi si mie acusorul tau fermecat, poate reusesc sa cos mai mult.
Pupici.
_________________ Ioana - Gargarita-Gerbera-Rosie
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Binecuvantarea casei -goblen lucrat de Lenuta, Ioana si Gaby Scris: 21 Feb 2013, 14:16 |
|
|
|
Ioana, ti l-as trimite cu cea mai mare placere, dar este ocupat cu o fantezie. Hi! Hi!. Stai linistita ca si al tau este fermecat, mi-a soptit o pasarica.
|
|
| Sus |
|
 |
|
stoicescu steluta
|
Subiectul mesajului: Re: Binecuvantarea casei -goblen lucrat de Lenuta, Ioana si Gaby Scris: 21 Feb 2013, 14:44 |
|
|
|
Lenuta, felicitari pentru minunata realizare.Este un model superb, pe care mi-l doresc si eu nespus de mult si pe care obligatoriu mi-l voi achizitiona. Iti doresc din suflet ca aceasta minunata icoana sa te pazeasca de rele, sa-ti umple casa de liniste si intelegere, de multe bucurii si sa te ajute sa ai rabdarea necesara pentru puterea de a razbi in viata de zi cu zi. Inca o data felicitari!
_________________ Steluta - Gargarita-Stea
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Binecuvantarea casei -goblen lucrat de Lenuta, Ioana si Gaby Scris: 21 Feb 2013, 14:50 |
|
|
|
Steluta, din partea ta, aceste cuvinte ma fac sa rosesc. Multumesc. Sper sa reusesti sa-l lucrezi pentru ca merita.
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Binecuvantarea casei -goblen lucrat de Lenuta, Ioana si Gaby Scris: 24 Feb 2013, 12:09 |
|
Membru din: 21 Feb 2007, 10:37 Mesaje: 12780 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
Felicitari draga Lenuta. Pup dulce. 
_________________ Ovidia - Gargarita-Metafora-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boloca Iuliana nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Binecuvantarea casei -goblen lucrat de Lenuta, Ioana si Gaby Scris: 24 Feb 2013, 13:03 |
|
|
|
Lenuta, multe felicitari pentru minunatul model terminat. Sper sa-ti imbrace cat mai curand casuta si sa-i gasesti o hainuta pe masura. Ioana, Gaby sper sa gasiti timp liber pe ici pe colo sa mai asezati cateva firicele. Mult spor in continuare!
Va pupa cu drag,
_________________ Gargarita-Atingere-Calda-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|