Acum este 27 Iun 2026, 17:57

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 184  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor
MesajScris: 13 Mar 2013, 22:10 
Neconectat

Nume forum:1
Sandulesei Oana scrie:
Dragelor, am vorbit astazi putin cu Ioana Pricopie si ea zicea sa ne vedem la cofetaria Select din Piata Unirii, in jur de 12-13. Ce ziceti? Mie mi-ar placea, mediul este placut si sa nu uitam de prajiturile de acolo.

Va pup,
Oana, pentru mine este OK locatia si ora. De abia astept ziua de duminica.

Aduc si o lista cu gargaritele care au spus prezent la intalnirea din Iasi, cu speranta ca o putem reactualiza cu noi gargarite:
Ioana
Oana
Onuta
Vero
Rralluca

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Mar 2013, 09:22 
Neconectat

Intalnirea de duminica a fost o zi deosebita pentru mine.
Am intalnit gargarite minunate, tinere, frumoase si pline de voiosie.
M-am incarcat cu energie pozitiva si elan tineresc de la voi.
Va multumesc ca existati si ca m-ati primit cu atata dragoste in randul vostru.
Multumesc TTT, fara voi nu aveam aceasta sansa.
Va pup cu drag si sper sa ne vedem cat mai des.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Mar 2013, 09:43 
Neconectat

Referitor la cele sugerate de Doi na, ma gandeam ca poate 10 martie nu va cadea mereu intr-o zi in care sa ne putem intalni mai multe fete. Am putea declara, de exemplu, prima sau a doua duminica din luna martie ca fiind Ziua gargaritei.

Si eu abia astept ziua de duminica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 10:38 
Neconectat

Gargarite de la Iasi, intalnire placuta!
Va sarut!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 15:15 
Neconectat

Felicitari pentru intalnire.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 16:37 
Neconectat

Sa va spun cum a inceput totul. Intr-o zi am primit un mail care incepea cam asa: "Va informam ca Top Terra Trade si-a propus sa aduca o nota inedita intalnirii evenimentului numit "Ziua gargaritei". In acest sens intentionam sa sponsorizam evenimentul, fiecare participanta la acest eveniment sa primeasca un model de goblen." Si de aici pana la a spune "Da" si pana la a alege modelele a mai fost doar un pas.

Ce sa va spun despre aceasta dupa-amiaza? Sunt sigura ca fetele vor mai adauga si ele cate ceva, dar sa stiti ca eu m-am bucurat sa va revad, Ioanele mele dragi. Vero, sper ca nu te-ai simtit stinghera intre noi. Rralluca si Elena, imi pare rau ca nu ati reusit sa ajungeti, dar vad eu cum fac sa ajunga surprizele si la voi.

Si acum, fotografii. De pe-acum va spun ca nu sunt foarte reusite, partial din cauza aparatului, partial din cauza luminii din cofetarie.

Ioana si cei doi nazdravani ai ei. Mihaita este mai mult decat ma asteptam, este un baiat foarte fasnet, foarte descurcaret, un paparazzi desavarsit si un istet. Stefanut este un scump, desi a dormit mai tot timpul intalnirii, fiind foarte obosit. Am reusit sa-l facem sa zambeasca cate un pic, totusi.

Onuta si Vero:

Ioana Pricopie si modelul ales pentru ea - Strengarul:

Ioana Olariu si modelul ales pentru ea - Pervaz cu lalele:

Vero Butnariu si modelul ales pentru ea - Rochita clematitei

Pentru mine am ales Nostalgie.O sa aduc si imaginea ceva mai tarziu, trebuie sa incarc acumulatorii de la aparat ca sa pot descarca fotografiile. Mai trebuie sa postez imagini si cu surprizele de la fete, dar la fel, ceva mai tarziu.

Si o fotografie de grup, usor neclara (stim noi de ce):

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 16:53 
Neconectat

Dragele mele, daca ati stii cat de rau imi pare ca nu am reusit sa ajung. Din motive independente de mine, am facut o viroza urata tare. Momentan sunt in mijlocul patului cu nasul mai ceva ca Rudolf si cu o draguta de febra, de nu va mai spun.
Gargarite frumoase, se vede ca ati avut o intalnire foarte frumoasa. Ca de obicei gargaritele TTT ne fac surprize placute.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 16:59 
Neconectat

Dragele mele, gargarite, cu intarziere, vin si eu cu dovezile intalnirii.

In primul rand doresc sa multumesc echipei TTT pentru tot ceea ce face pentru noi gargaritele. Fara ele aceasta familie virtuala nu ar fi putut fii si reala.

Elza, iti multumesc din suflet pentru initiativa, implicare si complicitate.
Dragele mele surate gargarite, Mariuca, Victory, Elza, Nadina, Tina, Rodi, Rodic, Helen, Onuta si Elena, va multumesc ca ati reusit sa veniti la intalnire. Pentru mine ati fost ca o oaza in mijlocul desertului.
In ultima perioada s-au strans cam multi nori deasupra mea si cu o zi inainte de intalnire am ingropat-o si pe ultima mea bunica, mama tatei. Dar chiar si doliul din suflet, bebelinii raciti, o durere de masea si o stare a sanatatii nu prea grozava, nu m-au impiedicat sa zbor la aceasta intalnire.
Dragele mele, ati fost minunate, asa cum v-am citit de multe ori printre randuri scrise sau imagini postate pe forum. Fiecare din cele 10 gargarite are ceva deosebit cu care o completeaza pe alta surata. Bunul Dumnezeu a stiut de ce v-a inzestrat cu acest dar de a coase si de a fi gargarite, chiar si virtuale. In locatia in care ne-am intalnit a fost un zumzet de frumusete, buna dispozitie si bunatate.
Pentru mine toate sunteti deosebite si am invatat de la fiecare ce inseamna sa fii gargarita.
Va multumesc pentru cuvintele minunate, pentru mangaieri si incurajari. Va multumesc ca existati.!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 17:35 
Neconectat

Ma bucur sa vad ca ati reusit sa va intalniti si la Iasi. Ma bucur sa vad si eu nazdravanii Ioanei. Sunteti foarte frumoase si vesele.
Rralluca, imi pare rau sa aflu ca esti bolnava. Iti doresc insanatosire grabnica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 18:18 
Neconectat

Sa tot am astfel de duminici!
Ca si saptamana trecuta, astazi m-am incarcat cu voie buna si inocenta emanata de cei doi strengari ai Ioanei. O duminica linistita, in care am avut bucuria de a o revedea pe Oana si de a le cunoaste pe Ioana si Vero. Tot ce regret este faptul ca intalnirile sunt atat de rare, desi suntem atat de aproape una de cealalta. Poate, anul acesta reusit sa punem mai multe file in povestea Intalnirea Gargaritelor.
Sunt datoare cu surprizele oferite de gargarite de la ambele intalniri, asa ca le aduc acum pe toate:

Ioana, sa stii ca felicitarea de la tine a fost apreciata si de mama mea, care este destul de reticenta in a acorda foarte bine. Felicitari pentru arta de a modela hartia.
Vero, iti multumesc pentru frezia ce-mi bucura ochii si pentru floricelele ce le voi pastra cu mare drag.
Oana, m-ai ghicit in ceea ce priveste culoarea, dar si placerea mea pentru lumanarele. Iti multumesc pentru frumoasa floare ce o voi pastra... pana va veni un moment mai special de a ma bucura de lumina sa.
Rralluca, imi pare rau ca nu am putut sa te cunosc, dar sper sa putem sa ne creeam si alte ocazii.

Si surprizele de departe:

Tina, esarfa primita de la tine imi va aminti mereu de o gargarita delicata ce am intalnit-o la Bucuresti.
Dragele mele, Nadina, Elena si Victory, va multumesc pentru floricele. Le voi pastra mereu in sufletul meu.
Rodi, carnetelul tau a mai primit astazi 3 amprente si sper sa reusesc sa il umplu cu ganduri bune.
Elza, broscuta ta alaturi de gandurile tale mi-au bucurat ziua.
Dalina, felicitarea ta m-a fermecat si tare mi-as dori sa am si eu indemanarea ta. Forfecuta o folosesc cu placere. Sa iti spun un secret? Eu niciodata nu gaseam forfecuta sa tai atele (desi prin toata casa daca as cauta as gasi cel putin cinci), dar acum imi este mai usor caci trebuie sa am grija de o amintire.

Ghiciti oare de la cine este aceasta placuta amintire?

Dragelor, ma bucur ca v-am cunoscut si imi doresc sa avem cat mai multe zile de acest fel.

TTT, va multumesc ca existati. Fara voi, acest spatiu si aceste sentimentele nu ar fi existat. Multumiri pentru suport si darurile oferite.

Se vede bucuria de pe chipul meu?

Imaginea este facuta astazi, dupa intalnire. Am mers sa caut floricele sa vi le pot oferi voua, Gargarite TTT, dar din pacate pasii mei nu au fost primii. Va ofer in schimb un zambet de gargarita si un cer senin.

Cu drag,

Onuta, multumim pentru gandul bun si pentru zambet. O calda imbratisare de la Focsani, special pentru tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 184  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: