Acum este 27 Iun 2026, 16:17

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 184  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor
MesajScris: 17 Mar 2013, 19:10 
Neconectat

Nume forum:1
Eu ca de obicei ori intarzii, ori sunt in contratimp.
Dragele mele cat ma bucur ca ati reusit sa va intalniti. Nu-i asa ca a fost o intalnire extraordinara? O vad pe chipurile voastre, radiati de fericire.
Ioana, ne luam de mana, cu bebelinii dupa noi. Tu macar ai fost mai norocoasa ca bebelinul tau a dormit, Domnul Emanuel in schimb a alergat peste tot si Riana a fost printesa mofturoasa. Dar este bine ca a fost si asa. Ma bucur ca ti-ai revenit si arati foarte bine.
Onuta, plina de viata si ghidusa, ca de obicei. Vad ca ai pastrat capodopera sifonata a lui Ri. Hi, hi, hi! Reprezinta casa ta cu un cer senin deasupra, - asta este traducerea. Felicitari nu am facut pana acum decat cele cusute de la Rogoblen. Inspiratia mi-a venit cand a zis sotul ca orice ar fi ma duce la intalnire. Voiam sa las un semn de pretuire pentru fiecare gargarita in parte. Adevarul este ca si eu am ramas surprinsa de ce am reusit sa fac. Cred ca prietenia si dragostea voastra au facut felicitarile. Eu doar am transpus sentimentele.
Vero, ma bucur ca te cunosc in sfarsit.
Oana, ma bucur sa te revad.
Rralluca, imi pare rau ca nu ai reusit sa ajungi. Iti doresc insanatosire grabnica.
Va imbratisez cu mare drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 19:18 
Neconectat

Intalnirea Gargaritelor - Bucuresti, 10 Martie 2013

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 19:24 
Neconectat

Victory si Rodic:

Gargarite concentrate, nu coseau, erau la ora de compunere, avand ca tema ,,Ganduri de gargarite''. Le-a dat Rodi de lucru cu carnetelele. Hi, hi, hi!

Rodi si Helen:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 19:37 
Neconectat

Onuta si mie imi pare rau ca nu ne-am cunoscut. Si eu sper sa mai fie o intalnire cat de curand.
Gela, Dalina multumesc frumos. Si eu sper sa-mi treaca cat mai repede ca nu mai pot boli.
M-am incarcat cu energie pozitiva vazand pozele postate. Se vede ca au fost intalniri ce au legat prietenii pe viata.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 19:38 
Neconectat

Gargarita Rodic, toata numai veselie. M-ai molipsit si pe mine.
In spate, bebelini si soti. Onuta nu a fost singura cu coada dupa ea au mai fost si alte gargarite (eu mi-am luat toata familia). Cu ocazia aceasta au vazut si sotii nostrii a doua familie a noastra, cea a gargaritelor (chiar daca este virtuala) cu care noi ne petrecem timpul. Hi,hi,hi.

Rodi, Helen si Elza:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 19:42 
Neconectat

Mariuca si Elza:

Mariuca, Rodi, Tina, Emanuel si eu:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 20:01 
Neconectat

Cel mai frumos dar pe care l-am primit in aceasta zi minunata, a fost prietenia voastra.
Si daruri de suflet de la minunatele gargarite. Lipsesc florile pe care le-am lasat la Bianca ca sa nu se ofileasca pana acasa si dulciurile care au fost savurate de bebelini inainte sa plecam din Bucuresti. Au scapat numai gargaritele de la Tina, care erau in pachetul cu esarfa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 20:10 
Neconectat

Multumesc inca odata echipei TTT pentru minunata surpriza si voua, dragele mele gargarite, Victory, Mariuca, Rodi, Rodic, Tina, Helen, Elza, Nadina, Onuta si Elena pentru aceste minunate daruri.
Va imbratisez cu mare drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2013, 20:37 
Neconectat

Dragi gargarite, mai intai vreau sa va felicit pentru intalnirea de la Bucuresti. Ma bucur sa va revad impreuna si sa cunosc noi gargarite, toate frumoase si fericite.

Intalnirea noastra de astazi de la Iasi nu a fost atat de mare, insa cred ca bucuria a fost cel putin aceeasi. Mie cel putin mi-a prins atat de bine aceasta iesire, deoarece m-am reincarcat cu veselie si buna dispozitie, pentru ca mare nevoie aveam de ele.

Multumesc gargaritelor de la firma TTT pentru ca s-au gandit la noi si ne-au facut cadori atat de frumoase. Goblenul ales pentru mine imi place mult si se potriveste de minune. Iata:

Dragele mele Ioana, Onuta si Oana ma bucur tare mult ca v-am cunoscut. M-am simtit foarte bine in compania voastra si a celor doi ingerasi, desi nu sunt chiar asa vorbareata ca voi. Va multumesc frumos de cadouri. Le pretuiesc pentru ca stiu ca au fost facute si daruite cu drag de la primele gargarite pe care le-am intalnit.

Sper sa ne vedem mai des, mai ales ca vremea de acum trebuie sa se incalzeasca treptat.

Draga Rralluca, iti doresc sa te faci bine repede si sper sa ne si vedem.

Va pup si va strang tare in brate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 184  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: