Acum este 24 Iul 2026, 05:27

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 16 Apr 2013, 15:49 
Neconectat

Nume forum:1
Dragi gargarite, va salut si va doresc o dupa-amiaza placuta.

Dalina, Monica va multumesc din suflet pentru incurajari.
Mi-am pierdut tot entuziasmul la cursul de frizerie–coafura–manichiura–pedichiura. Acest curs este prin Centrul de Formare Profesionala si este la comun cu persoane care sunt in somaj. Mi s-a parut o harababura totala, ca sa nu spun mai mult pentru ca nu vreau sa supar pe cineva. Am fost anuntata ca dureaza 4 luni si acolo am aflat ca dureaza cel putin 6 luni, nu se stie cand se termina, se stie numai cand incepe. Chiar daca nu poti sa te duci, desi programul este de 6 ore pe zi, te intelegi cu indrumatorul. Va dati seama ca eu plateam minim 750 ron, (nici suma finala nu se stia), ma duc plina de entuziasm, hotarata ca in 4 luni fac intensiv curs, teorie, tuns, frezat si constat ca este mai mult un curs care se adreseaza persoanelor care au nevoie de o diploma care sa le certifice priceperea sau celor care sunt in somaj si trebuie sa se prezinte vrei nu vrei. Cu parere de rau si ceva tristete in suflet l-am abandonat, nu pot sa imi permit sa ma inteleg pe bani mei, pe timpul meu si sa nu invat nimic.

Intr-un ton optimist, cu speranta ca intr-o zi poti sa faci in tara aceasta un curs din pasiune sau din dorinta de a-ti descoperi si ale inclinatii, va imbratisez cu mult drag si va ofer un ceai linistitor.

Rodi, experienta de astazi iti arata ca nu acesta era drumul tau, asa ca fii fericita ca ai aflat la timp.
Iti multumesc pentru ceremonia ceaiului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Apr 2013, 17:25 
Neconectat

Buna seara, gargaritelor.
Buna seara, Monica.

Spun si eu prezent la cafenea. Am simtit aroma ceaiului oferit de Rodi.

Draga Rodi, imi pare tare rau ca n-a iesit cum ti-ai propus, insa este mai bine ca te-ai lamurit de la bun inceput, caci era mai rau sa fi aparut tot felul de neintelegeri de parcurs. Altfel, nu pot spune decat, tipic romanesc.

Astazi am avut o zi mai incarcata, cu tot felul de probleme ce nu-mi apartin, daca pot spune asa. Insa acum am ajuns acasa si sper ca seara aceasta sa fie una linistita.

Monica draga, in privinta lui Andrei, s-ar putea sa ai dreptate. Mai este putin si face deja 4 anisori. Ce repede a trecut timpul! Ieri era un bebe mic, astazi un gandacel curios, iubitor, fara frica de nimic, cu un caracter puternic, chiar prea puternic pentru varsta ce o are. Cand vrea sa obtina ceva, imi spune"prajiturica mea gustoasa", "delicioasa mea de mure". Cum de ii vin toate aceste lucruri in cap, n-as sti sa iti spun. Hai ca am cazut in melancolie si nu este bine.

Eu va doresc o seara placuta, linistita, alaturi de cei/cele dragi.

Elza, Andrei al tau este un mic escroc sentimental, talentat in manuirea cuvintelor. Mai cunosc eu unul care imi susura cuvinte dulci la telefon cand are vreo dorinta culinara cu care eu nu sunt de acord.
Anii trec, ei cresc si noi ne minunam de cat de repede trece timpul, numai privind inapoi. Pentru mine este un deja-vu, dar important este ca ne raman atatea amintiri frumoase.
Sa-ti traiasca printul si sa-ti aduca doar bucurii!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Apr 2013, 08:50 
Neconectat

Buna dimineata, draga Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

Monica, iti multumesc pentru zambile. Ale mele abia au inceput sa imboboceasca si cineva (oare cine?), baga manuta prin gard si le jumule inainte ca eu sa le fac fotografii. Anul trecut am facut un gard provizoriu la gradina noastra pentru ca toate gainile cumnatei mele nu aveau unde sa stea decat in straturile mele. De gaini am scapat, dar acum vad ca am facut foarte bine ca am imprejmuit gradinita pentru ca Domnul Emanuel vrea sa-mi aduca flori zilnic. Hi, hi, hi! Riana face pe politaiul.

Rodi, poate este mai bine asa cu acel curs, macar daca dai un ban inveti ceva, nu doar ca sa ai inca o diploma. Pana sa raman insarcinata cu Emanuel, am ramas in somaj, de fapt pentru mine a fost o varianta buna ca sa ma pot ocupa de Riana in continuare, (la noi in oras nu exista gradinite cu program prelungit) si pentru ca sincer voiam sa profit pentru a mai face un curs pe banii statului, nu de alta, dar am cotizat suficienti bani la fondurile lor. Si pentru ca aveam diplome in diverse domenii, facute la firmele la care am lucrat sau platite ca si tine, am ales sa fac un curs de masaj, pentru ca imi place foarte mult, dar una este ce masaj stim noi si alta este sa faci ceva profesional. Asa ca m-am inscris prin programul celor de la somaj la acest curs. Trebuia sa fac zilnic naveta la Ploiesti, dar transportul mi-a fost decontat dupa terminarea cursului. Mirarea mea a fost ca a trebuit sa dam un examen psihologic pentru ca au fost 82 de candidati si doar cateva locuri. Practica si teoria s-au tinut la un cabinet atestat. Cei de la somaj ne-au platit doar doua module, dar cursul de fapt cuprinde 4, celelalte doua daca voiai sa le faci, plateai pentru ele. La acest curs nu mergea sa deschizi usa nici cu plasa nici cu ,,aranjam cu profesorii care erau specializati si atestati in meseria lor. S-a dat un examen destul de riguros cu cadre de specialitate. Si cum in masaj teoria ca teoria, dar practica este de baza nu puteai sa pacalesti pe nimeni. Cert este ca eu am facut toate modulele si am ramas cu un bagaj de cunostinte pentru aceasta meserie. Sincer nu stiu daca o voi practica ca meserie, decat extra - profesional, desi imi place extraordinar de mult, dar o fac cu drag in familie si poate cand voi fi mai libera, va fi un venit suplimentar la bugetul familiei. Asa ca daca iti doresti acest lucru cu adevarat, iti recomand sa gasesti o firma serioasa care sa te invete ceva nu doar sa-ti ia banii si sa-ti dea in schimb o hartie, care desi este recunoscuta nu reprezinta nimic pentru tine care nu ai invatat mare lucru.

Elza, ma bucur ca Andrei a trecut peste acea perioada cand ramanea acasa plangand si mami pleca la Bucuresti cu inima franta. Cunosc dulcegariile lor de barbati in devenire. Bebelinul meu ma striga toata ziua ,,Mamicuta mea", dar daca nu ii place cu ce ma imbrac imi spune sa o dau jos ca este urata. Seara la culcare primesc niste alintaturi si pupici, de nu mai imi trebuie nimic si uit de toate necazurile cum se spune.
Mai nou a inceput sa nu mai vrea dimineata la gradinita si cand il duc, plange cu lacrimi de crocodil si se agata de picioarele mele de zici ca plec in lume nu pana acasa sa fac curat si mancare.
Dragele mele va doresc o zi minunata. La noi este soare si in sfarsit nu mai bate vantul. Va invit la ceai. Eu deja sunt la a doua cana.

Si un colt de primavara:

Dalina, minunata sa-ti fie si tie ziua.
Iti multumesc pentru narcisele din galeata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2013, 15:22 
Neconectat

Buna ziua, draga Monica.
Buna ziua, dragi gargarite.

Va aduc un nou strop de primavara ca sa va lumineze ziua.

Cu drag va imbratiseaza,

Iar eu, Dalina, iti doresc o zi frumoasa ca tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Apr 2013, 09:22 
Neconectat

Dragi gargarite va salut si va imbratisez cu mult drag.

Monica, Elza, Dalina va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi, aveti perfecta dreptate.

La Calarasi se anunta un sfarsit de saptama insorit si calduros. Sper sa ajung la tara, sa admir fiecare planta din gradina si sa ma incarc de energia oferita de natura.

Va ofer cu mare drag un cei aromat.

Sa aveti primavara in suflete!

Rodi si la tine in inima sa fie mereu primavara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Apr 2013, 11:09 
Neconectat

Buna ziua, dragele mele gargarite!
Buna ziua, draga Monica!

Sa stiti ca desi nu am mai scris de mult, v-am urmarit din umbra si am savurat bunatatile aduse de voi la cafenea. Timpul insa pare ca "nu mai are rabdare cu mine", zboara si eu ajung seara sa nu imi dau seama cand a trecut si ziua respectiva.

Cu speranta ca zile mai libere vor veni cat de curand, sper in iulie-august, va doresc o dupa-amiaza minunata si spor in tot ceea ce faceti.

Alia, si la tine sa curga sporul, mai ales la timp liber.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Apr 2013, 09:36 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, draga Monica.

Am intrat si eu repede la cafenea, sa va urez o saptamana frumoasa si fara incidente.

Va saruta,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Apr 2013, 14:44 
Neconectat

Buna ziua dragele mele.
Astazi vroiam sa va amintesc un lucru drag mie.
In 2009 ONU a declarat 22 aprilie Zi Internațională a Mamei Terra deoarece in acesata zi în întreaga lume este marcată Ziua Pămîntului, ziua în care s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător.
Trebuie sa protejam „Planeta albastră” de gunoaie, aer toxic care duce la temperaturi anormale si moartea a numeroase specii de plante si animale.
Noi suntem responsabili pentru dezastrul de acum. Exista in Oceanul Pacific o insula numai de deseuri de plastic.
Sa nu uitam ca daca facem un pic de economie nu o facem doar pentru buzunarul nostru (chiar daca este criza) ci ajutam si mediul inconjurator. Sunt teritorii unde apa potabila este un lux, iar populatii intregi, in special copiii mor de foame.
Sper ca sa nu uitam ca toti trebuie sa gandim in acest mod: “Eu salvez planeta noastră!”
Un comportament "ecologic" nu strica. Chiar daca altii sunt nesimtiti, noi putem da exemplu.
Pup dulce.

De acord, Ovidia. http://radiodada.ro/news.php?id=35032target=

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Apr 2013, 14:52 
Neconectat

Mai bifam ceva, Ovidia:
http://radiodada.ro/news.php?id=35041target=

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2013, 18:48 
Neconectat

Buna seara dragi gargarite,
Buna seara Monica,

La ceas de seara am trecut o fuga pe la cafenea sa va las o cafeluta, un ceai si un colt de primavara.
O seara placuta si ziua ce vine sa fie cat mai frumoasa.
Va imbratisez cu mult drag.

Helen, iti multumesc pentru regalul cu ceai. Un respiro inspirat, la ceas de seara.
Cu siguranta, imi doresc o plimbare prin crangul tau plin de parfum.
Iti doresc un colt de primavara in fiecare zi in calea ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: