Acum este 14 Aug 2026, 07:23

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 01 Iul 2013, 07:06 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele, va multumesc celor care m-ati votat. Ma voi stradui sa nu dezamagesc pe nimeni.
Sunt convinsa ca ma veti ajuta daca intampin vreo dificultate.
Draga mea Elza, acum iti multumesc de mesaj. Oricum imi esti simpatica, iar intentia buna este intotdeauna de apreciat.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2013, 07:36 
Neconectat
Site Admin

Elza, nu ai gresit. Noi iti multumim pentru modul in care ai moderat acest concurs.
Vero poti prelua stafeta. Iti dorim succes.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2013, 07:58 
Neconectat

Vero, inca o data felicitari.
TTT va multumesc din suflet.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Aug 2013, 15:28 
Neconectat

Daca in luna august nu am avut un concurs, ce spuneti de un concurs de indicii pentru luna septembrie?
Ar fi frumos sa avem o pagina de concurs care sa cuprinda intrebari despre gargarite si pasiunea noastra comuna, goblenul. Prin urmare, indiciile sa faca parte din categoria Gradina gargaritelor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Aug 2013, 15:51 
Neconectat

Ha, ha! Onuta ce idee buna! Cred ca ar mai anima putin lucrurile si ne-ar ajuta sa ne cunoastem mai bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Aug 2013, 17:27 
Neconectat

Cred ca mai bine ar fi sa aduc un regulament provizoriu pentru a sti mai exact despre ce este vorba.

Gradina gargaritelor si ale ei 101 comori

• La concurs pot participa toate gargaritele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT.
• Perioada de desfasurare: 1.09.2013 - 30.09.2013.
• Concursul consta in 101 indicii. (acestea ne vor ajuta sa ne cunoastem mai bine si nu numai; caci pentru gargaritele doritoare de competitie carora le scapa ceva trebuie sa rasfoiasca forumul, nu-i asa?)
• Indiciile vor aparea in topicul dedicat concursului si vor fi postate de catre moderator pe intreaga luna. Singura regula referitoare la indicii este ca in prima si ultima zi a concursului sa fie postat cate un singur indiciu. In restul zilelor indiciile sunt nelimitate sau chiar pot lipsi in unele zile.
• Reguli in legatura cu raspunsurile gargaritelor: o gargarita poate raspunde la indiciu doar dupa ce s-a semnat in ziua curenta de minim 5 ori in Gradina (sunt excluse postarile din topicurile ei - Colectia mea, Ladina mea sau Goblen lucrat de; o gargarita poate da un singur raspuns la un indiciu; o gargarita care a primit punctele la un indiciu nu are dreptul sa raspunda la urmatorul; gargarita nu are dreptul sa raspunda daca indiciul face referire la persoana ei. (De exemplu, unul din indicii suna cam asa Care este numele de forum a gargaritei Olariu Ioana?, implicit stiu ca este vorba despre mine si nu am voie sa raspund. Dar daca indiciul ar fi Care este numele real al Gargaritei-zmeura-dulce? iar eu stiu ca acest nume este al Amaliei, pot raspunde ca acest nume este al Amaliei Popovici >>am pus un nume fictiv>>). Gargaritele care nu respecta aceste reguli sa fie sanctionate cu 30 puncte din totalul pe care il au.
Gargarita care raspunde corect la indiciu este rasplatita cu 10 puncte.
De asemenea mesajele modificate vizibil nu vor fi luate in considerare chiar daca sunt corecte.
La sfarsitul lunii se va posta tabelul cu situatia punctarii si tot atunci vom afla si numele castigatoarei. In cazul in care va exista egalitate, se va oferi un indiciu pentru partajare.

La un asemenea concurs m-am gandit eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Aug 2013, 19:14 
Neconectat

Draga Onuta, mie imi suna tare interesant desi nu am inteles foarte bine ce si cum, tinand cont ca nu am participat niciodata la un astfel de concurs.
Asa ca sunt tare curioasa si dornica. Sunt sigura ca voi intelege mai bine pe parcurs.
Te pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Aug 2013, 19:24 
Neconectat

Draga Onuta ai avut o idee foarte buna dar am si eu o intrebare (de fapt mai multe pe aceasi tema. Hi, hi, hi). Unde se posteaza raspunsurile la indicii (in topicul de concurs sau se trimit pe mail)? Daca se posteaza in topic cum se procedeaza cu punctarea, se puncteaza toate gargaritele care raspund bine sau se puncteaza prima gargarita care a raspuns corect, caz in care sunt dezavantajate cele care au acces la net seara dupa serviciul sau din diverse motive nu au putut accesa decat mai tarziu topicul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Aug 2013, 20:19 
Neconectat

Butnariu Veronica scrie:
Draga Onuta, mie imi suna tare interesant desi nu am inteles foarte bine ce si cum, tinand cont ca nu am participat niciodata la un astfel de concurs.
Asa ca sunt tare curioasa si dornica. Sunt sigura ca voi intelege mai bine pe parcurs.
Te pup dulce.
Vero, probabil nu ai inteles pentru ca ceea ce am expus eu mai sus e doar un sir de reguli si nu sunt ordonate si punctate. Dar, chiar si asa, eu cred ca la un concurs de indicii trebuie sa te faci inteleasa inainte de a incepe concursul si nu pe parcursul lui, caci altfel poti pierde puncte.
Daca 7 gargarite vor fi de acord cu un concurs de indicii, putem alege un moderator (cine se ofera) si apoi sa aducem o ordine regulamentului. Si daca stau bine si ma gandesc, mai bine veneam direct cu un regulament si astfel puteam discuta altfel. Dar, mea culpa!
Ion Rodica scrie:
Draga Onuta ai avut o idee foarte buna dar am si eu o intrebare (de fapt mai multe pe aceasi tema hi, hi, hi). Unde se posteaza raspunsurile la indicii (in topicul de concurs sau se trimit pe mail)? Daca se posteaza in topic cum se procedeaza cu punctarea: se puncteaza toate gargaritele care raspund bine sau se punteaza prima gargarita care a raspuns corect, caz in care sunt dezavantajate cele care au acces la net seara dupa serviciul sau din diverse motive nu au putut accesa decat mai tarziu topicul.
Rodi, ca sa iti poti face o idee cum se desfasoara un concurs de indicii, poti rasfoi paginile de la concursuri. Raspunsurile se dau in topicul pentru concurs (cred ca e mult mai usor si pentru moderator si pentru participante), dar nimic nu este batut in cuie.
Se puncteaza prima gargarita care a raspuns corect. Intradevar, acesta este un dezavantaj si tocmai de aceea indiciile vor fi postate la diverse ore si nicidecum doar intr-un moment al zilei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Aug 2013, 12:36 
Neconectat

Sa imi repar greseala, vin cu un regulament provizoriu ca sa putem discuta altfel regulile.

Gradina gargaritelor si ale ei 101 comori

1. La concurs pot participa toate gargaritele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT.
2. Perioada de desfasurare: 1.09.2013 - 30.09.2013.
3. Concursul consta in 101 indicii (intrebari despre gargarite, despre forum, despre goblen). Fiecare indiciu va fi punctat cu 10 puncte.
4. Indiciile vor fi postate pe intreaga perioada a concursului in topicul dedicat concursului. In prima zi a concursului, respectiv ultima zi, va exista cate un singur indiciu; celelalte 99 de indicii vor fi postate fara strictele.
5. Raspunsurile la indicii vor fi date in topicul deschis pentru acest concurs.
6. Va fi punctata prima gargarita care da raspunsul corect.
7. Gargarita poate raspunde la indiciu doar dupa ce s-a semnat in ziua respectiva de minim 5 ori in Gradina (sunt excluse postarile din topicurile ei - Colectia mea, Ladina mea sau Goblen lucrat de).
8. O gargarita poate da un singur raspuns la un indiciu. (De exemplu, raspunsul la unul din indicii face referire la un model de goblen iar eu raspund cu Moara pe apa; apoi ma gandesc mai bine si cred ca raspunsul este Moara din padure; nu mai am dreptul sa raspund inca o data la acelasi indiciu si nici sa modific raspunsul anterior.) Mesajele modificate vizibil nu vor fi luate in considerare chiar daca acestea sunt corecte.
9. O gargarita care a primit punctele la un indiciu nu are dreptul sa raspunda la urmatorul. (Mai exact, daca eu primesc punctele la primul indiciu, la al doilea nu am voie sa raspund.)
10. Gargarita nu are dreptul sa raspunda daca indiciul face referire la persoana ei, implicit nu are voie sa raspunda cu numele ei.
11. Gargaritele care nu respecta punctele 7, 8, 9, 10 vor fi penalizate cu 30 puncte din total.
12. La sfarsitul lunii se va posta tabelul cu situatia punctarii si tot atunci vom afla si numele castigatoarei. In cazul in care va exista egalitate, se va oferi un indiciu pentru partajare.

Sper ca acum este mai bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: