Acum este 06 Mai 2026, 17:26

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 16 Feb 2010, 14:50 
Neconectat

Nume forum:1
Rodica, bine ai revenit acasa!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Feb 2010, 18:40 
Neconectat

Lucia, in cateva fraze ai descris impresionanta istorie a familiei tale. Ar fi un subiect bun pentru un roman (sau autobiografie, de ce nu?) pentru ca mi se pare o poveste deosebita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Feb 2010, 18:59 
Neconectat

Astazi cautam ceva in rucsac la Tony si am gasit dosita bine o scrisoare pentru mine, am citit-o am plans si am pus-o la loc.
Poezia suna asa si estre scrisa cu manutele lui:
Mama draga, esti frumoasa
Si esti harnica in casa.
Eu sunt baietelul tau
Si te voi iubi mereu
Uite, azi e ziua ta!
Eu iti daruiesc o stea.
Inima imi bate tare,
Caci emotia e mare.
Sa-ti sarut ochii si mana
Care roboteste-ntruna
Ingrijindu-ma pe mine,
Ca sa imi fie totul bine.
Eu sunt mic, dar imi dau seama
Cat de mult inseamna mama.
Am sa cresc voinic, destept.
Sa te ajut abia astept!
Acum sper sa nu afle ca am descoperit scrisoarea lui.
Va pup si va las ca au venit baietii de la magazin si nu vreu sa vada Tony ce am scris.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Feb 2010, 20:54 
Neconectat

Mona, zau daca ar iesi altceva decat despre femei ce au suferit. Bunica a fost violata si asa s-a nascut mama. Mama a crezut in dragoste si lumea a aratat-o degetul pentru ca eu eram copil din flori. S-a casatorit doar ca sa vada ce amar poate fi sub jugul unui barbat care nu o iubea. Am crescut, alaturi de ea. A muncit o viata ca sa isi vada fetele cu facultate. Si-a vazut visul si a murit, mahnita ca nici una din fetele ei nu a avut noroc. Eu, macar nu aveam copii, dar sora mea avea doi cand s-a petrecut ruptura. Eu, mi-am zis sa incerc sa rup firul blestemului ce apasa pe capul femeilor din familia noastra si am tacut si am rabdat. Prea mult, mi-am zis intr-o zi, si intrucat nu aveam copii (mi-a fost frica sa nu fac o fata care sa o ia de la capat cu suferinta), am depus actele de divort. Nu imi pare rau si nu simt lipsa companiei unui barbat. Asta, poate pentru ca cei doi copii ai surorii mele sunt realizati si au casnicii ce sunt pana cum (Slava Domnului!) fericite si ne antureaza in activitatile lor.

Toni este un dulce, Alexa. A avut ceva de cautat pe net pana a gasit poezioara. Frumos gest! Cred ca se pregateste pentru ziua mamei.
Tin minte ca pentru ziua mamei, am cumparat, din banutii adunati, o prajitura pe care am ascuns-o dupa soba. Cand am vrut sa i-o dau era mica si stafidita ca o pruna uscata. Cat m-am amarat! Asa ca este bine sa nu te afle ca i-ai aflat secretul. Numai vezi, nu-l lasa sa te minta ca a compus-o el, ca se face mincinos, fie el si pentru o cauza buna. Eu am avut aceasta problema cu nepotii mei si tare mi-a mai luat mult timp ca sa ii dezvat de acest obicei.

Nu inteleg de ce baieteii, de mici au tendinta de a minti. Am fetita unei prietene, pe care o cunosc de cand era de o schioapa. Isi recunoaste greseala cu seninatate si accepta morala parintilor cu capul in jos. Si nu este singurul caz pe care il cunosc.
Voi aveti vreo idee de ce simt baietii, mai mult decat fetele, nevoia sa spuna minciuni?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Feb 2010, 21:01 
Neconectat

Rodica, ai vazut ce mult ti s-a simtit lipsa pe forum? Imi pare rau ca nu pot fi mai mult alaturi de tine astazi, dar am avut o problema de sanatate cu mama si nu am putut intra pe forum. Am sa va spun mai multe cand ma voi simti in stare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Feb 2010, 21:08 
Neconectat

Cristina, sanatate, mamicii tale, iar tie putere sa o ajuti cat ii este rau. Probleme cu inima? Sper, din toata inima, sa fie ceva trecator.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Feb 2010, 21:37 
Neconectat

Va aduc si eu o gustarica de seara

Cu cascaval

Sau cu gem de visine

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Feb 2010, 21:59 
Neconectat

Nu, Marina. Nu sunt probleme cu inima, ci o piatra destul de mare (3 cm) la fiere si se pare ca este combinata si cu ceva pietre la rinichi. Maine merge la urolog sa vada exact despre ce este vorba. Cert este ca nu va scapa de operatie, dar sa vedem acum care este mai urgenta, problema de la fiere sau cea de la rinichi. Maine vom sti sigur care va fi urmatorul pas de urmat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Feb 2010, 22:02 
Neconectat

Lucia, nu sunt cuvinte care sa te aline. Te imbratisez cu dragoste de Gargarita.
Cristina, multa sanatate mamei tale. Te astept cu vesti bune.
Vasilica, multumesc pentru gustare. E delicioasa. Nu ne dai si noua reteta?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Feb 2010, 22:17 
Neconectat

Fetelor, sunt turmentata de atatea vesti. Va multumesc pentru ce seara mi-ati facut.

Rodica, bun venit acasa, cu atatea vesti si fotografii cu si despre Amiras.
Adevarat, Cristina, ca s-a mai luminat gradina odata cu revenirea Rodicai. Nu-i ea Gargarita noastra, Raza de Soare?
Referitor la mamica ta, acum, la bila se poate face toata operatiunea prin laparoscopie. Ginerele meu a facut si stiu ca aceasta interventie este destul de frecventa in spitalele din Romania. Nu doare ca dupa o operatie clasica, stai mai putin in spital si te refaci repede.
Adriana, nici nu stii ce fericita sunt ca ti s-a implinit visul! Deci, finutul se va juca ca nasa/nasica (!).
Vasilica, ma ingras, numai ce le privesc. Apetisante! Iti multumesc.
Alexa, Toni este un copil sensibil, cu potential. Daca vei avea grija de educatia lui, vei avea parte numai de surprize placute. Dupa ce iti da scrisoarea, nu uita sa il saruti si din partea mea.
Lucia, grea karma mai duci pe umeri. Imi pare bine ca, macar acum, exista o geana de bucurie si pentru tine prin copiii surorii tale.
Dupa o experienta de o viata, iti certific ca baietii au tendinta de a minti mai mult decat fetitele. Cred ca la ei se dezvolta mai repede vanitatea/orgoliul. Nu vor sa fie certati si atunci, gata minciuna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: